Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold Book (Ön Sipariş)

hocam ilk iki başlığı inceledim, başarılı bir çalışma. Serinin ikinci kitabınında bize ücretsiz olması iyi bir haber.. iyi çalışmalar.

Cevap: Gold Book (Ön Sipariş)

Allah razı olsun hocam gerçekten mükemmel bilgiler vermişsiniz
verdiğimiz para helalı hoş olsun (en samimi duygularımla :)

Cevap: Gold E-Book Çıktı! (v1'i Alan Herkese v2-v3-v4 Ücretsiz)

kitap şahsen benim hiç bir yerde görmediğim bilgileri içeriyor.Verdiğim ücreti hakettiğini düşünüyorum.Sadece bir yerini anlayamadım,skype üzerinden destek verecek kendisi.Almayı düşünen arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler.
Muhammed kardeşime teşekkürler

Kitap baştan savma yazılmış gibi diyenler için aslında işe yarayacak bilgiler kısa ve öz şekilde anlatılmış, süsleme falan yapılmamış. Belki bundan dolayı haklı olabilirsiniz.
Bazı bilgiler çok öz olmuş , skypeten bireysel dektek verirsiniz umarım.
Gerçekten bilmediğim birçok konu var. Kazancıma kazanç katacak bilgiler var. İnşallah uyguladığımızda da aynen yazılanlar gerçekleşir. Daha uygulama geçmedim.
Muhammed kardeşime böyle bir kitap hazırlayıp uygun fiyata bize sunduğu için teşekkürler.
Bir çok e kitap aldım hepsi fasafiso şeylerdi. Ama bu kitap öyle değil. İnş yöntemler en güzel şekilde işe yarayacaktır.

diğer serilerinin ücretsiz olması güzel bekliyoruz.

Herkese tek tek teşekkür ediyorum.

Almayanlar Skype: dtfnarratur

Ekleyip kitaplarını alabilir.

Skype ekledim hocam

Kitap alınmıştır teşekkürler hocam ilk fırsatta kitabı okuyarak uygulamaya başlayacağım.

ödeme yapıldı kitapalındı.tşekkürler

gold book teslim alınmıştır. kitabı inceledim ve baya işime yarayacak bilgiler mevcut. Muhammed kardeşim emeğine sağlık..

Bazı noktalar bana karışık geldi. Telefondan laptopa geçtiğimde uygulamada bir sıkıntı yaşarsam kendisi yardımcı olacaktır. Ayrıca skype üzerinden uygulamalı anlattığınız bilgiler hangi konuda idi hocam.

muhammed bey skype yazıyorum özelden yazıyorum cevap vermiyorsunuz artık lütfen skype desteğini veriniz...
Skype üzerinde yokum hocam. Dışarıdayım. Sabahtan beri kitap dağıtımları var. Daha kitapları almayan arkadaşlar varken özel olarak bire bir görüşmem bugün mümkün değil. Yarın gün içerisinde dönüş yapacağım.

Skype desteğini mutlaka veriyorum diye bir şey yazmadım. Skype desteğini veriniz gibi bir cümle kullanmanıza gerek yok.

Skype üzerinde yokum hocam. Dışarıdayım. Sabahtan beri kitap dağıtımları var. Daha kitapları almayan arkadaşlar varken özel olarak bire bir görüşmem bugün mümkün değil. Yarın gün içerisinde dönüş yapacağım.

Skype desteğini mutlaka veriyorum diye bir şey yazmadım. Skype desteğini veriniz gibi bir cümle kullanmanıza gerek yok.
Tamam ben versenizde artık istemiyorum hem siz söylemiştiniz anlaşılmayan yer var orayı görüntülü göstermem gerekiyor diye şimdi ise farklı şeyler söylüyorsunuz. Vereceğiniz destek bu kadarsa konunuZun başında belirtseydiniz ben de sizi bu kadar meşgul etmezdim HAYIRLI SATIŞLAR :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri