Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold E-Book Çıktı! (v1'i Alan Herkese v2-v3-v4 Ücretsiz)

Tamam ben versenizde artık istemiyorum hem siz söylemiştiniz anlaşılmayan yer var orayı görüntülü göstermem gerekiyor diye şimdi ise farklı şeyler söylüyorsunuz. Vereceğiniz destek bu kadarsa konunuZun başında belirtseydiniz ben de sizi bu kadar meşgul etmezdim HAYIRLI SATIŞLAR :confused:
Yok dostum bu şekilde düşünmenizi istemiyorum. Malum yoğunluğumu siz az çok biliyorsunuz. Dün vermem gereken kitapları 12-15 saat geç dağıttım ve herkese olabildiğince yetişmeye çalıştım. Bugün günüm full bu şekilde geçti. Skype üzerinden yazsam da 1-2 dakikalık görüşmem sizinle doğru olmaz. Çünkü aradınız ve ilgi gösterdiniz. O yüzden sizinle uzun görüşmek istiyordum.

Skypde online değilken sizin Skype yazıp cevap alamıyorum derseniz, forumda da mesajlara bakamıyorken mesaj atıp cevap beklemeniz doğru olmamış yani. Ben zaten er geç yazıcam size mutlaka. Bugün kitap dağıtımları var ve yarın yazacağım kardeşim.

kitabı aldım ve okudum. gerçekten hiçbir yerde bulamayacağınız bilgiler var.

Kitabı aldım ve sindire sindire okumaya devam ediyorum. Kısa gibi görünebilir fakaat öz bilgiler var içinde. Hocamda çok ilgili çok memnun oldum.

Teşekkürler arkadaşlar. Piyasadaki en iyi e-book olduğuna emin olabilirsiniz. Daha iyisi yok!

Baslik etiket konusunda özelden görüsebilecegim birisi varmi kitabi alanlardan?

Lütfren bana ulaşınız.Pm skype baska mesaj atabılecegım yer varsa soyleyın oraya da atayım.Bugun 10 Eylul.Rica ediyorum.

Muhammed kaç gündür seni bekliyorum. Skypeden destek verecektin o kadar kişi var unutmuş olabilirsin o yüzden bende rahatsız etmek istemedim. Müsait olduğun zaman beni unutmazsan sevinirim .

ReferXChange hariç herkese kitapları teslim edildi. Akşamdan sonra tek tek soruları olan varsa yardımcı olabilirim. 21:00'den sonra

ReferXChange hariç herkese kitapları teslim edildi. Akşamdan sonra tek tek soruları olan varsa yardımcı olabilirim. 21:00'den sonra

Hocam şu telif konusunu detaylı olarak video ile anlatabilirmisiniz yada görsel olarak, örnek de göstererek..

Spam hakkındaki önerinizi denedim, hiç bir işe yaramadı. Bir çok kanalım spama girdi.

Güzel içerik, sade anlatım. Kısa ve öz.

v2 sürümünde ciddi 3-4 başlık kesinleşmek üzere. Yakın zamanda konuya ekleyeceğim.

spam konusunda bende de sıkıntı var hocam işe yaramadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri