Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold E-Book Çıktı! (v1'i Alan Herkese v2-v3-v4 Ücretsiz)

hocam kimse tarafında değilim konuyla alakam yok ama dikkatimi aşırı çekti sayfa to nuz %20 ve siz hala artmasını mı bekliyorsunuz :)

%20 mi vay be. Daha ne istiyorsunuz. Valla ben kitaptaki to için uygulamayı yaptım ve 3 gün içinde yükselmeye başladı. %20 ise to nuz gerek yok daha artmasına .

v2 ile ilgili istekleriniz için Skype üzerinden mesaj gönderin arkadaşlar. Forum üzerinden gönderdiğiniz mesajlara bakamıyorum genelde.

e-book u sadece spam meselesi için almıştım diğerlerini zaten biliyorum havasındaydım ama her başlıkta bilmediğim çok şey öğrendim teşekkür ediyorum eline sağlık hocam gerçekten süper olmuş

yavaş yavaş meyvesini vermeye başladı kitapta ki bilgiler, teşekkürler.

TBM arttırımı işlemini yapan arkadaşlar saniyesine değişim bekliyorsa yanılıyorlar. Böyle bir şey beklemek zaten saçmalık.

İşlemi uygulayanların Adsense hesabı en az 3 gün sonra rayına oturur. 1 haftadan sonra ise yavaş yavaş kendine gelir, istikrarı sağlar.

Bahsi geçen işlemi uyguladıktan sonra sayfa to artmadı diyen kişi varsa anlını karışlarım. Böyle bir şeyi söyleyen adam yalan söylüyor.

Gerçekten de 1 gün sonra işe yaramaya başladı. Tıklama oranım 1. gün sonunda %50-60 arttı ve tbm ortalama 0.07. yanında 4.48$ lık bir tık alınca günü 0.15 le kapattım. Bu kitaptaki en önemli konu bence bu. Kitap sayfa TO ve TBM düşük diyenler için %100 çözüm sunuyor. Bu bilgi için bile fazlasını hak ediyor bence...

_

Hocam müsait bir zamanda skypedan şu telif olayını detaylı olarak anlatabilirmisin.

V2 için şimdiden ödeme yapmak istiyorum. PM atarsanız sevinirim.

e-book u sadece spam meselesi için almıştım diğerlerini zaten biliyorum havasındaydım ama her başlıkta bilmediğim çok şey öğrendim teşekkür ediyorum eline sağlık hocam gerçekten süper olmuş
Ben teşekkür ederim.

yavaş yavaş meyvesini vermeye başladı kitapta ki bilgiler, teşekkürler.
Sevindirici bir haber. Allah daha çok kazandırsın inşallah.

Gerçekten de 1 gün sonra işe yaramaya başladı. Tıklama oranım 1. gün sonunda %50-60 arttı ve tbm ortalama 0.07. yanında 4.48$ lık bir tık alınca günü 0.15 le kapattım. Bu kitaptaki en önemli konu bence bu. Kitap sayfa TO ve TBM düşük diyenler için %100 çözüm sunuyor. Bu bilgi için bile fazlasını hak ediyor bence...
Demiştim :) Kitap ile kazanamak artık imkansız.

_

kitap etkisini göstermeye başladı
Sevindim. Allah daha çok kazandırsın inşallah.

Hocam müsait bir zamanda skypedan şu telif olayını detaylı olarak anlatabilirmisin.
Skype'dan yazın hocam mümkünse. Konuyu ve pmleri takip edemiyorum. Vınn ile girdiğimden. Günlük 1-2 saat Skype a giriyorum. Olmadığım zaman bile cevaplamaya çalışıyorum.

V2 için şimdiden ödeme yapmak istiyorum. PM atarsanız sevinirim.
Ödeme bilgilerini gönderdim.

Ayrıca serilerden 1 tanesini alan önceki ve çıkacak tüm serileride almaya hak kazanıyor.

yarın büyük gün yine beklemedeyiz hocam =)

kitapda ki sadece tbm-to kısmını uyguladım. kazançların yaklaşık +%30 gibi artış gösterdi.
Arkadaşta zaten ilgili birisi, skype de arasıra kafasını şişiriyorum kusura bakmasın artık:) Bu yüzden 30 lira böyle kitap için önemsiz.

sayfa to hakikaten işe yarıyor bende 4 kart arttı

Sayfa to max. 2-3 lerde gezen 3 kişi var dışarıdan alan onların da hem to oranı artmış (%9) hem de tbm oranı.

Sayfa to max. 2-3 lerde gezen 3 kişi var dışarıdan alan onların da hem to oranı artmış (%9) hem de tbm oranı.

vallaha hocam bi sorun bende var heralde sayfa to en az 5 kat arttı fakat tbm de en az 3-5 kat düstü nasıl olay anlamadım valla =)

ağustos ayı kazancı yatınca alacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri