Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold E-Book v1-v2 Çıktı! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan

V2'yi aldım incelemeye başlıyorum.

Cevap: Gold E-Book v1-v2 Çıktı! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan

Kitap var dediler geldik :D

Bu arada tüm arkadaşların V1 serisini almalarını öneriyorum. Sahte teliften dolayı iyi kazancı olan bir kanalım 2 ihtar almıştı. Defalarca karşı bildirim yapmama rağmen bir netice alamamıştım. Son sahte ihtar gelmeden tüm videoları gizlemiştim. 6 ay boyunca teliflerin kalkmasını bekleyecektim. Ama v1'de anlatılan sahte telif kaldırma yöntemini kullanarak şuan o kanalım teliften kurtuldu, 3 gündür'de o kanal açık konumdadır. Benim gibi sahte teliften bıkmış olan arkadaşlara V1'i almalarını kesinlikle tavsiye ediyorum.

Oyhş canım çıktı dağıtımlardan :p

Kitap var dediler geldik :D
Bol kazançlar yolladım.

Bu arada tüm arkadaşların V1 serisini almalarını öneriyorum. Sahte teliften dolayı iyi kazancı olan bir kanalım 2 ihtar almıştı. Defalarca karşı bildirim yapmama rağmen bir netice alamamıştım. Son sahte ihtar gelmeden tüm videoları gizlemiştim. 6 ay boyunca teliflerin kalkmasını bekleyecektim. Ama v1'de anlatılan sahte telif kaldırma yöntemini kullanarak şuan o kanalım teliften kurtuldu, 3 gündür'de o kanal açık konumdadır. Benim gibi sahte teliften bıkmış olan arkadaşlara V1'i almalarını kesinlikle tavsiye ediyorum.

Sevindim. İnşallah bir daha saçma sapan telif yemezsiniz.

v2 için teşekkürler.
Bol kazançlar abi. Yarın telden aramayı unutma.

işe yarar bilgiler ;) teşekkürler

Kitap 2 yi şu anda aldım. Kitap hakkındaki düşüncelerime gelince: hani bazı arkadaşlar nereden başlayacaklarını bilemiyor ya işte burada nereden başlayacağınız yazıyor. Arkadaş resmen kaynak derlemiş. Ben burada verilen kaynaklardan sadece 1 tanesini kullanıyordum ve 4-5$ kazanıyordum. 100 küsür kaynak var yok artık dedim kendi kendime. Kitap 1 zaten bombaydı kitap 2 bambaşka bir olay.

Ekleme: v1 deki telif geri çekme konusunu bizzat test ettim arkadaşlar. Şu anda telif kayboldu. Sırf telif çekmek için bile değer.

Cevap: Gold E-Book v1-v2 Çıktı! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Muhammed üstad v2 yi gönderebilir misin?

Oyhş canım çıktı dağıtımlardan :p

Bol kazançlar yolladım.

Sevindim. İnşallah bir daha saçma sapan telif yemezsiniz.

Bol kazançlar abi. Yarın telden aramayı unutma.

Hocam skype üzerinden mesaj attım online değildiniz kitabı ne zaman alabilirim?

aynen bende ım beklıyorum suan 11 de gelıcem demıstınız

Cevap: Gold E-Book v1-v2 Çıktı! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Muhammed bende bekliyorum :)

v1 olur v2 olur kitap okumayı severim :D

Hocam bana da gönderebilirmisiniz v2 yi

Kitaplar gönderildi Skype üzerinden yazan herkese.

Kitap 2 yi şu anda aldım. Kitap hakkındaki düşüncelerime gelince: hani bazı arkadaşlar nereden başlayacaklarını bilemiyor ya işte burada nereden başlayacağınız yazıyor. Arkadaş resmen kaynak derlemiş. Ben burada verilen kaynaklardan sadece 1 tanesini kullanıyordum ve 4-5$ kazanıyordum. 100 küsür kaynak var yok artık dedim kendi kendime. Kitap 1 zaten bombaydı kitap 2 bambaşka bir olay.

Ekleme: v1 deki telif geri çekme konusunu bizzat test ettim arkadaşlar. Şu anda telif kayboldu. Sırf telif çekmek için bile değer.
Çok sevindirici bir durum. İnşallah daha çok kazanır daha çok sıkıntılarınızı çözebilirsiniz.

v3 de bomba 7 başlık olacak inşallah.

Arkadaslar evet su andan itibaren YouTube Gold E-Book gurubumuz kurulmus bulunmakta gurubun amacı gold Book satın alanlar birbirlerine soru sorup cevaplaya bilicekler kitaptaki bilgilerin dagılmasını önlemek amaçlı guruba sadece gold book satın alanlar kabul edilecektir

https://www.facebook.com/groups/YouTubeGoldEBook

Evet arkadaşlar, grubumuz açıldı. Sadece kitabı alanların olacağı gruptur.

Adresimiz: https://www.facebook.com/groups/YouTubeGoldEBook

Not: Satın alıp gruba katılmak isteyenler istek gönderince gruba, bana özel mesaj atsın onaylayayım.

v2 alındı. Teşekkürler
Gerçekten yararlı bilgiler var...

V2' yi aldım. V2 deki bilgiler hiç bir tecrübesi olmayan kullanıcılar bile kazanabilir. O derece iddialı bir kaynak olmuş. Yani kısaca para kazanmamak imkansız gibi birşey olmuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri