Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bol kazançlar yolladım.Kitap var dediler geldik![]()
Bu arada tüm arkadaşların V1 serisini almalarını öneriyorum. Sahte teliften dolayı iyi kazancı olan bir kanalım 2 ihtar almıştı. Defalarca karşı bildirim yapmama rağmen bir netice alamamıştım. Son sahte ihtar gelmeden tüm videoları gizlemiştim. 6 ay boyunca teliflerin kalkmasını bekleyecektim. Ama v1'de anlatılan sahte telif kaldırma yöntemini kullanarak şuan o kanalım teliften kurtuldu, 3 gündür'de o kanal açık konumdadır. Benim gibi sahte teliften bıkmış olan arkadaşlara V1'i almalarını kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bol kazançlar abi. Yarın telden aramayı unutma.v2 için teşekkürler.
Oyhş canım çıktı dağıtımlardan
Bol kazançlar yolladım.
Sevindim. İnşallah bir daha saçma sapan telif yemezsiniz.
Bol kazançlar abi. Yarın telden aramayı unutma.
Çok sevindirici bir durum. İnşallah daha çok kazanır daha çok sıkıntılarınızı çözebilirsiniz.Kitap 2 yi şu anda aldım. Kitap hakkındaki düşüncelerime gelince: hani bazı arkadaşlar nereden başlayacaklarını bilemiyor ya işte burada nereden başlayacağınız yazıyor. Arkadaş resmen kaynak derlemiş. Ben burada verilen kaynaklardan sadece 1 tanesini kullanıyordum ve 4-5$ kazanıyordum. 100 küsür kaynak var yok artık dedim kendi kendime. Kitap 1 zaten bombaydı kitap 2 bambaşka bir olay.
Ekleme: v1 deki telif geri çekme konusunu bizzat test ettim arkadaşlar. Şu anda telif kayboldu. Sırf telif çekmek için bile değer.
Evet arkadaşlar, grubumuz açıldı. Sadece kitabı alanların olacağı gruptur.
Adresimiz: https://www.facebook.com/groups/YouTubeGoldEBook
Not: Satın alıp gruba katılmak isteyenler istek gönderince gruba, bana özel mesaj atsın onaylayayım.
Sitede grup özelliği kapalı. Açık olsa bile yazışmaları herkes görebiliyor.Site içerisinde grup açsak ? daha iyi olur bence![]()
Evet arkadaşlar, grubumuz açıldı. Sadece kitabı alanların olacağı gruptur.
Adresimiz: https://www.facebook.com/groups/YouTubeGoldEBook
Not: Satın alıp gruba katılmak isteyenler istek gönderince gruba, bana özel mesaj atsın onaylayayım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.