Acoustic
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.ytozel.com
Teşekkürler. Özel mesajını cevapladım.iyi satışlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler. Özel mesajını cevapladım.iyi satışlar
Teşekkürler azizim. Bol kazançlar.Kitabı az önce inceledim TBM için denilenleri yaptım. Eğer 1 hafta içinde Tbm değerimde artış olursa olumlu eleştirilerimi bildiririm. Hayırlı satışlar.
Çok teşekkürler azizim. Bol kazançlar.Kitabı aldım şuanda inceleme safhasındayım arkadaş gerçekten çok ilgili. Hayırlı satışlar.
Hayırlı olsun, Allah (c.c) bol kazanç versin.Umarım müstefit olacağız biz de, aldık bakalım.
Hayırlı olsun, Allah (c.c) bol kazanç versin.
Olay bu arkadaşlar. Sadece günde 3-4 saatinizi ayırıp, uygulamak. Teşekkürler, bol kazançlar.Kitabı alan biri olarak söylüyorum. Muhammed bey ne söylediyse aynen uygulayın. Ben bu kitaptaki teknikler sayesinde bu işi çözdüm ve tek kanal günlük 100+...TL kazanıyorum. Muhammed beye bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
Olay bu arkadaşlar. Sadece günde 3-4 saatinizi ayırıp, uygulamak. Teşekkürler, bol kazançlar.
Sevgiler azizimHayırlı satışlar üstad![]()
1 adette arkadaşa satıldı. Hayırlısı ile bol kazançlar diliyorum.Hocam, Merhaba
bende almak istiyorum
Saygılarımla
Çok çok teşekkürler azizim. Sağolasın. Umarım kazancın istediğin derecelere yükselir. Bol kazançlar.arkadaş gerçekten çok güvenilir ve bu zamana kadar tanıdığım en dürüst ve adaletli insanlardan diyebilirim.
ben ebook satın alanlardanım ve gerçekten birçok konuda gerek tbm artırma gerekse spamdan ve teliften kurtulma konusunda olsun birçok kilit nokta denilebilecek konular hakkında bilgiler vermiş. kendisine teşekkür ediyorum..
Teşekkür ederim azizimHayırlı satışlar dünyadaki en kazançlı ebook diyebilirim yoruma bakacak olursak
Çok sevindirici, Allah kazancınızı daim etsin. Bol kazançlar.2 haftadır uyguluyorum günlük 40-50 tllere kadar geldim teşekkür ederim üstad çokkk teşekkür ederim
Çok sevindirici, Allah kazancınızı daim etsin. Bol kazançlar.
Süreyi belirlemeye çalışıyorum azizim. Konuda cevap vereceğim mutlaka 3-4 güne kadar.hocam v4 ne zaman çıkacak ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.