Google amcadan ilk darbeyi yedim ):

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
şimdi ilk defa yaşadığım için bilemiyorum kanallarımı kontrol edeyim dedim ilk 9 kanala giriş yapıp baktım 10. kanala girdim tel onayı istedi bende girdim sonra böyle oldu. diğer kanallara giremiyorum ki korkudan modemi resetledim onun dışında yapmama gereken bişi varsa onlarıda yapıp gireyim diyorum.

Suan girdiğinde onay isteyen varmı dene birine bi

Adsende ile Yt hesapları aynı değilse Adsende zarar görmez; ama hesap kesinleşmedn kanlın kapanırsa parayı alamazsın (o kanaldan gelen parayı)

yok adsense ile aynı mail değil adsense mailine bişi olmadı.

---------- Mesaj saat 02:12:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:22 civarında gönderildi. ----------

ip ve mac adresini değiştir.Bir arkadaş konu açmıştı.Korkma hemen bi dalga kanal kapatıldı diye adsenseyi kapatmazlar.

modemi resetledim mac dğiştirmesem sorun çıkarmı yine ?

---------- Mesaj saat 02:12:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:22 civarında gönderildi. ----------

Bu kadar korkma senden kıymatlımı yine açarsın :)

Bu kadar korkma senden kıymatlımı yine açarsın :)

yok korkmak değilde ne yapacağımı bilmiyorum şimdi bunlar gitti diye üzülmüyormu çoğu yeniydi zaten içinde 60 binlik kanalda vardı ama olsun bundan sonra nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum modemi resetledim onun dışında ne yapmam gerekiyor şuan diğer kanallarda zarar görmesin diye girmiyorum modemi resetledim dediğim gibi onun dışında ne yapmam gerekiyor ?

bende sağlam bi kaynakdan aldım kendimde denerim öyle bişe olursa. şimdi kanalın youtube.com/yumi di ise o yumiyi kaydet birgün kanal girince telefon onay isterse yani onayı girince kanal kapanır onayı girme sonra o youtube.com/yumi den bi yaz kanal açıkmı kesin açık olur onayı hiç girme girersen kanal patlar gider girmezsen öyle para kazanma açık devam eder. telif hakkı vs den kapanana kadar

İşte ben bu olayı bilmiyordum mesela 2 kanalım bu şekilde patlamıştı benim.. Onay kodunu girdim 2 kanalımda patladı.. Verdiğin bilgi için teşekkürler..

Şu ana kadar 100 den fazla kanalı kapanan biri olarak.Spamdan kapanan kanala bosuna tel no su girerek gmail hakkını harcama.O kanal artık gitti ve asla geri gelmez.O ana kadar kazandırdıklarını alıcaksın ama o kanal ve kanaldaki videolar artık yoklar dolayısıyla sana para kazandıramazlar artık.

Artık bir kanala 200 den fazla video atma ve gunde bir kanala en fazla 100 video at.Yoksa 1 hafta sonra yıne kanallarım kapandı dıye konu acacaksın.
TEcrube ile sabittir.

Tavsiyem Kanal sayını arttır.+ Mac adresiymiş ip adresiymiş gmail alma türleriymiş herseyı denedım.Bunu youtube binasında çalışanlar dışında alagoritmasını söyleyebilecek biri oldugunada inanmıyorum.

Şu ana kadar 100 den fazla kanalı kapanan biri olarak.Spamdan kapanan kanala bosuna tel no su girerek gmail hakkını harcama.O kanal artık gitti ve asla geri gelmez.O ana kadar kazandırdıklarını alıcaksın ama o kanal ve kanaldaki videolar artık yoklar dolayısıyla sana para kazandıramazlar artık.

Artık bir kanala 200 den fazla video atma ve gunde bir kanala en fazla 100 video at.Yoksa 1 hafta sonra yıne kanallarım kapandı dıye konu acacaksın.
TEcrube ile sabittir.

Tavsiyem Kanal sayını arttır.+ Mac adresiymiş ip adresiymiş gmail alma türleriymiş herseyı denedım.Bunu youtube binasında çalışanlar dışında alagoritmasını söyleyebilecek biri oldugunada inanmıyorum.

sanırım neden kapandığını öğrendim ayrıntılı olarak diğer arkadaşlara bilgi vermek amaçlı konu açıcam. modemi resetledim ip değişti sanırım onun dışında ne yapmam gerekiyor bilgin varmı ?

bakmadıgın kanalının birini dışardan bul bak kapalımı acıkmı
acıksa sonra giriş yap bakalım kapanacakmı :)

cok gecmiş olsun (İnebahtı)

bakmadıgın kanalının birini dışardan bul bak kapalımı acıkmı
acıksa sonra giriş yap bakalım kapanacakmı :)

cok gecmiş olsun

diğer kanallara baktım açık bir iki kanaldada Bu kanal şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. uyarısı var ama açık kanallar

diğer kanallara baktım açık bir iki kanaldada Bu kanal şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. uyarısı var ama açık kanallar

darbe yedikce daha güçleniyoruz sıkma canını

mesela ben az önce patlıcan közlerken sapı alttan tutuşmuş kor olmuş çevireyip diye sapı tuttum klavyede orta parmakla yazı yazmayı ve mause kullanmayı ögreniyorum su an

darbe yedikce daha güçleniyoruz sıkma canını

mesela ben az önce patlıcan közlerken sapı alttan tutuşmuş kor olmuş çevireyip diye sapı tuttum klavyede orta parmakla yazı yazmayı ve mause kullanmayı ögreniyorum su an

giden kanallara hiç üzülmedim zaten şuan ne yapacağımı bilsem ona göre hareket ederimde bişide bilmiyorum ilk defa başıma geliyor modemi resetledim ip değişti tamam başka ne yapmam gerekiyor diğer kanallarında kapanmaması için şuan giremiyorum diğer kanallara kapanır diye cevap gelmedi daha ne yapmam gerektiği konusunda.

giden kanallara hiç üzülmedim zaten şuan ne yapacağımı bilsem ona göre hareket ederimde bişide bilmiyorum ilk defa başıma geliyor modemi resetledim ip değişti tamam başka ne yapmam gerekiyor diğer kanallarında kapanmaması için şuan giremiyorum diğer kanallara kapanır diye cevap gelmedi daha ne yapmam gerektiği konusunda.

[MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION] dediği gibi kanalına youtube hesabından giriş yapmadan önce tarayıcının adres satırına www youtube . com /kullanıcıadın/yadakanaladın şeklinde yazıp kanalında kapanma gibi bir sorun var mı yok mu bir kontrol et:)

valla daha önce başıma gelmediği için bende bilmiyorum nasıl bir yol izlenir ?

mac adresini degiştir

hocam modemi resetleyip ip adresi değiştirdiysen abartmadan günde 1-2 kanal açarak devm et yoluna. ucunda ölüm yok ya :) ayrıca önceki kanallarının hepsi gitti soguk su iç. benim de bugun 50 kadar kanalım gitti. tın bile değil peyder pey yenileri açıp yoluma devam ediyorum

hocam modemi resetleyip ip adresi değiştirdiysen abartmadan günde 1-2 kanal açarak devm et yoluna. ucunda ölüm yok ya :) ayrıca önceki kanallarının hepsi gitti soguk su iç. benim de bugun 50 kadar kanalım gitti. tın bile değil peyder pey yenileri açıp yoluma devam ediyorum

zaten 25 kanalım vardı 5 6 tanesi gitmiş modemi resetledim mac adresini değiştirmeme gerek varmı ?

Kanala kapanınca daha da hırslanıyorum şahsen bu işler böyle abi nabalım kazancı çok olan yolda bazen böyle çukurlar çıkabiliyor lastiği değiştirip yola tam gaz devam etmek lazım

buda bir çözüm tabi,ama benim yunusa naçizane tavsiyem kanallarının neden kapandığını gözden geçirmesi,ve yeni kanal açarken daha tedbirli olup yaptığı hata varsa ve artık neyse onlara dikkat etmesi:)

ben ana hesap hariç diğer bütün hesapların kontrolün de vpn kullanıyorum.Kendimce sağlama aldığımı düşünüyorum şu ana kadar toplu kanallarım banlanmadı umarım bundan sonra da sıkıntı olmaz

Kanala kapanınca daha da hırslanıyorum şahsen bu işler böyle abi nabalım kazancı çok olan yolda bazen böyle çukurlar çıkabiliyor lastiği değiştirip yola tam gaz devam etmek lazım

6 kanal kapanmış diğerlerine bişi olmamış zaten takmıyorum devamda edicemde ip adresimi değiştirdim bundan sonra ne yapmam gerekiyor o konu hakkında fazla bilgim yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri