Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] Kardeş hakkını helal eyle görüntülenme kasıyor gibi bir durum oldu ama kusuruma bakmayasın![]()
Kendi sitemden biri rekabeti düşük biri yüksek olan iki farklı konuda denedim
Konu linkini word dosyasının başlığına koydum , içeriği de aynı şekilde ekledim , etiketleri de ekledim , drive a attım , google a ekledim , henüz bi gelişme yok , bu şekilde yapıp başarı sağlayan var mı ? Yoksa bi süre beklememiz mi gerekiyo ? [MENTION=26860]Drop[/MENTION]
1/2 dakika içinde çıkmıştı bende..
Videodakileri yaparsanız çıkmanız lazım.Paylaştığını belgeleri herkese açık paylaşın.URL'yi google'a ekleyin 1 dakika içinde çıkıyor.
Videodakileri yaparsanız çıkmanız lazım.Paylaştığını belgeleri herkese açık paylaşın.URL'yi google'a ekleyin 1 dakika içinde çıkıyor.
hocam kb videoda herşey acık ama bloggerimi üste cıkarmam için word lamı yapıcam yine aynısını word sartmı
Drive da belgeye tıkladığımda paylaşılmıyor yazıyo hocam , bunu nasıl düzeltirim
hocam videoda sağda açıklama yeri filan çıkıyor sizde ama bende çıkmıyor neden ?
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam kısa kelimelerde işe yaramıyor mu mesela takvim kelimesi diyelim başlıko olsa olmuyor mu?
hocam yt videodan bahsediyorsanız benim gördüm kadarı ile oluyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.