ademseri
Yasaklanmış
Tartışacak birşey yok uzatmayalım boşver sen yoluna ben yoluma. Eyvallahön yargıların seni ilgilendirir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tartışacak birşey yok uzatmayalım boşver sen yoluna ben yoluma. Eyvallahön yargıların seni ilgilendirir.
Benim google çalışanı arkadaşlarmesaj sayıma ve üyelik tarihime bakarak görebilirsiniz bunu
neyse bizimle dolgun bir maaşla çalışmak isteyen arkadaşları pmye bekliyorum
![]()
27 sayfa okumadım ama yazılmadı ise..
Youtube çalışanları takip etse keşke ediyor zaten diye cevaplar gelecek.
Öle değil arkadaşlar keşke bir gerçek bir çalışan foruma üye olsada hatalarımızı yapmamamız gereken şeyleri bildirse ona göre aslında yazılı olan ama kimsenin okumaya tenezzül etmediği kuralların sınırlarını bilebilsek.
Gelip beyler spam yaparken 300 videodan fazla yüklemeyin falan diyecek hali yok ya. Forumda özgün çalışan 10 bilemedin 15 kişi varsa var. Bize fikir verebilecekleri birşey yok çünkü foruma üye olan youtuberlerin hepsi hileli çalışıyor.
Video çekileli 3 ay olmuş fakat spamin önüne hala geçememişler.
spamı bitirmek o kadar da zor değil ki. bi güncelleme getirirler.youtube bir kez yüklenen video mükerrer video uyarısı verir ikinci kez yükleyemezsin.kes parçala böl.bi şekilde tanıtırlar.al sana spam bitti. ama youtube Spamı bitirmek istemez.spam biterse youtube da biter.
UNUTMAYIN BİZ KAZANMAYA DEVAM ETTİĞİMİZ SÜRECE, YOUTUBE DA KAZANIYOR.
sadece arada bir.fazla abartmayın diyor geliyor kanallarınızı kapatıyor o kadar
spamı bitirmek o kadar da zor değil ki. bi güncelleme getirirler.youtube bir kez yüklenen video mükerrer video uyarısı verir ikinci kez yükleyemezsin.kes parçala böl.bi şekilde tanıtırlar.al sana spam bitti. ama youtube Spamı bitirmek istemez.spam biterse youtube da biter.
UNUTMAYIN BİZ KAZANMAYA DEVAM ETTİĞİMİZ SÜRECE, YOUTUBE DA KAZANIYOR.
sadece arada bir.fazla abartmayın diyor geliyor kanallarınızı kapatıyor o kadar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.