Google+ Youtube Önemli Tiyolar..

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Özet: Facebook, Twitter vb. sosyal ağlar ile hem izlenim hem takipci hem de anında index alıyorum. Kullandığım şey şu; "kelimelerin başına # işaretini ekleyerek hashtag yapıyorum"

Şeklinde net bir özet olabilir.

Özet: Facebook, Twitter vb. sosyal ağlar ile hem izlenim hem takipci hem de anında index alıyorum. Kullandığım şey şu; "kelimelerin başına # işaretini ekleyerek hashtag yapıyorum"

Şeklinde net bir özet olabilir.

hocam o işareti koyduğumuz kelimeleri kanalın açıklamasanıma yoksa videonun açıklamasınamı veyada videonun etiketinemi giriyoruz ben burayı anlamadım?

Kanal açıklaması videolarda yazmıyor. Adam "dikkat edin" derken bile kendisi dikkat etmemiş zaten ;)
kendısı dıkkat etmemiş :) şimdi komple en ınce detayına kadar yazıyorum :) bakalım kırmızı yazılı :) forum modorotorlugu konu baltalamak degıl .. girişimde bulunduguma daır ya tsk yada konuyu sılmektır :) sen sımdı bunu yazdım dıye forum dışıda edersın dusun daha ben en ınce detayına yazana kadar dedıgım konu suanda bu ıste uzmanım dıyen herkesın yaptıgı ortak etıketler acıklamalar :)

sonra adım ekmekle oynayana cıkar benım amacım.. HERKES ekmek yesın :) 1000 - 2000 kısı degıl herkes :) sımdı sen sunu soyle..

yakonuyu sıler benı banlarsın .

yada sessızce dıkkatlı gene yazdıklarımda hata arar banlamak ıcın 50 kere tektar okursun

kabulmu evet yada hayır ?..

ona gore açıklıycam.
eger ben banlanırsam.. herkes sunu ogrencek.. bırı adam gıbı ogretmek ıcın cabaladı anında banladılar :)

kendısı dıkkat etmemiş :) şimdi komple en ınce detayına kadar yazıyorum :) bakalım kırmızı yazılı :) forum modorotorlugu konu baltalamak degıl .. girişimde bulunduguma daır ya tsk yada konuyu sılmektır :) sen sımdı bunu yazdım dıye forum dışıda edersın dusun daha ben en ınce detayına yazana kadar dedıgım konu suanda bu ıste uzmanım dıyen herkesın yaptıgı ortak etıketler acıklamalar :)

sonra adım ekmekle oynayana cıkar benım amacım.. HERKES ekmek yesın :) 1000 - 2000 kısı degıl herkes :) sımdı sen sunu soyle..

yakonuyu sıler benı banlarsın .

yada sessızce dıkkatlı gene yazdıklarımda hata arar banlamak ıcın 50 kere tektar okursun

kabulmu evet yada hayır ?..

ona gore açıklıycam.
eger ben banlanırsam.. herkes sunu ogrencek.. bırı adam gıbı ogretmek ıcın cabaladı anında banladılar :)

net bişey yaz yazdıkların çok amatörce 15 yıllık webmasterim dediklerinden pek bişey anladım

# dediğin hastag ee bunda ne var her sosyal ağda kullanabilirsin bunu :)

Arkdaş haklı dediği yöntemi yaptım, youtube aramalarında arama yapınca en önde çıkıyor. Teşekkürler.

Hocam meraktan soruyorum ayda ortalama ne kadar kazanıyorsunuz ?

Saygisizlik etmek istemem ancak yazisma dili bu kadar hor kullanilmamali..Bi kisiimdan sonra pes ettim okumadim uzgunum

Allahtan internet tarihinden başlamamış.

Basit bir örnek video ile ne nereye yazılacak söylesen yeterliydi birader ne sen ne biz yorulurduk,uçak motoru sökmüyoruz anlardık herhalde kolayca.

saniyesinde indexledi ama sebebi bu mu emin değilim

acaba etiket yazdıgımız seylere göremi degisiyor . bilemedim sen su polisli videoları paylasanmısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri