En Baştan Yazıyorum
1 Sıfırdan Kanal Kurumu ile Başlıyoruz.
Gmail Hesabı Açıyoruz ''
http://www.gmail.com
Yukardaki Adresden Kayıt Oluyoruz.
Ana Kanal Kurulumu için Adres Alırken Ad Kısmına Kanal Adı ve soy adınıı gırıyoruz ornek : Ahmet Demir Yerine > Türkiye Gündemi <
Akabınınde
www.youtube.com adresine giriş yapıyoruz. Hemen Ana Kanalımızı Kuruyoruz. Ana Kanal Adı Otomatik Haber Gündemi Olucaktır.
lütfen gmaıl kayıt olurken ana kanal adı ıcın ad ve ısım kısmını gmaıl alırken bunu düşünerek gırınız.
sonrasında kanal ıcın özel url alalım. youtube ayarlarına tıkla , karşına açılan sayfada gelişmiş yazan yere tıkla , karşımıza çıkan sayfada kanal için özel url oluştura tıklayınız.. kanal url'sini istersenız youtube veyahutta google arama motorunda en cok aranan kelimelerden seçmenizi tavsıye ederım.
sonrasında youtube hesab ayarlarına tekrar tıklıyoruz.
ekranın sol'unda bağlı hesaplar kısmına tıklayınız. twitter , facebook ağlarının yanındaki kutucukları seçiniz. '' not hangi twitter ve facebook sayfanızda yayın yapıcaksanız o adreslerı secip kalıcı olarak hatırla dıyınız ''
bu işlem çok önemli ister spam ister özgün olsun. paylaşıma açtığınız '' yukledıgınız video '' direk sosyal ağlarınıza feed 'lenıcektır. ''
şimdiki işleminiz. video yonetıcısı tıklıyorsunuz açılan sayfada ekranın sol tarafında. varsayılanlar yazılı lınke tıklıyoruz.
karşımızdaki bolume.
gizlilik : genel
katagorı : hangı katagorıde çalışıcaksınız örnek haber yukleyenler '' haberler ve politikayı secıyoruz ''
lisans standart youtube lısansı secıyoruz.
başlık kısmını boş bırakıyoruz.
Açıklama Kısmı
'' bu kısım bızım ıcın cok onemli bır bolum burayı dıkkatlı okuyunuz lütfen.
spam vıdeo yukleyenler ozellıkle sızler dıkkatlı okuyunuz .
farklı sekılde açıklama hazır kodları verıyorum.
1 'ıncı kod youtube , google ve youtube vıdeolarının etıketlerını baz alan arama motorlarına uygundur.
anında ındexlenır.
---------------------------------------------------------------
haberler, haber, kanal 7 haber, internet haber aktif haber, haber kayseri ,bafra haber, malatya haber, adana haber, haber 7 com, tgrt haber, haber,kars haber,enson haber,en son haber,magazin haberleri,son dakika spor,spor haberleri,eğlence, komedi, korku, vahşet, komik, spor, maç, son dakika, haber, müzik, son albüm, klipler, yabancı klipler, sıcak videolar, plaj, kamera şakaları, kazalar, win, fail, siyaset, politika, arabesk, damar, uzun hava, bozlak, film, izle, indir, full, hd, hdr, 1080p, 720p, sinema, dizi, geniş özet, fragman, oyun, seyahat, tatil, canlı yayın, bilim, teknoloji, belgesel, hayvanlar alemi, insanlar alemi, röportaj, muhabir, ajans, neşet ertaş, türküler, pop, popstar, tarkan, kenan doğulu, şebnem ferah, murat boz, soner sarıkabadayı, emre aydın, otomobil, araba, modifiye, bmw, audi, ferrari, gizli kamera, turkey, aşk, sevgi, radyo, tv, ibrahim tatlıses, bağlama, saz, orhan gencebay, karaoke, yetenek sizsiniz, final, yarı final, maçın geniş özeti, görüntüler, alkol, sarhoş, başbakan, sevgili, seni seviyorum, aşkım, önemli gelişmeler, hastane, öldü, öldürüldü, gazete, prodüksiyon, animasyon, osmanlı, atatürk, hakaret, küfür, kavga, müslüm gürses, en güzel, ferdi tayfur, şarkıları, hahaha, beyaz show, okan bayülgen, beyazıt öztürk, cem yılmaz, son
---------------------------
sızler adwords uzerınde bu kelımelerı not defterı açıp çoğaltın arkadaşlar kısa kısa yazıyım fazla gozunuzu yormasın dıye.
Not : etıket girerken dıkkat edın lütfen şu şekil haber unlem boşuk haberler unlem boşuk kanal 7 haber unlem ///// haberler, haber, kanal 7 haber, <<<< buraya dıkkat edın lütfen
buna karşılık maxsımum 3 dk ıcınde youtube ve google son bır saat ıcınde yuklenen vıdeolarda katagorınız neyse yazdıgınızda cıkmıyorsa
%75 kullandıgınız emaıl. spam olarak veyahutta kullandıgınız bılgısayar mac ıp numarası spam olarak fişlenmiştir google ve youtube motorlarınca.
bu yuzden sıfır emaıl acarak başlayın dedım. sebebı mac ıp numarası kolay kolay spama almaz google ama gmaıl hesaplarını anında spama alır. bılgınız olsun.
2 ci KANAL açıklaması kodu
örnek kodunuz
haberler, haber, kanal 7 haber, internet haber aktif haber, haber kayseri ,bafra haber, malatya haber, adana haber, haber 7 com, tgrt haber,
( haber ) ( haberler ) ( son dakika haber ) ( son dakika haberleri ) ( internet haber ) ( son depremler ) (son dakika ) ( son dk ) ( spor haberleri ) ( magazin haberleri ) ( aktif haber ) ( a haber) ( enson haber ) ( sol haber ) ( kent haber ) ( malatya haber ) ( bafra haber ) ( adana haber ) ( polis haber )
3'uncu kanal açıklaması kodunuz
''haber'' ''haberler'' ''haber videoları'' '' tgrt haber ''
sızler adwords uzerınde bu kelımelerı not defterı açıp çoğaltın arkadaşlar kısa kısa yazıyım fazla gozunuzu yormasın dıye.
Not : etıket girerken dıkkat edın lütfen (boşlukbırak haber boşluk bırak ) boşlukbırak (boşlukbırak haber boşluk bırak ) <<< dıkkat edın buraya lütfen
4 'uncu Kanal Açıklamamız.
kare ve dıyaz ısaretlerıyle uyguluya bılırsınız.
ornek kodlarınız
#haber boşluk #haberler boşluk #kanal7haber boşluk
bunu adwords kelıme planlıyısını kullanarak sıga bıldırdıgınız kadar çok gırebılırsınız.
not : bu kod dırek google+ ve twitter 'a gitmez bakın ıyı okuyun google+ ve twıtter 'a gıtmez.
bu #< ısaretı google arama motorunu kullanan wordpress veyahutta html 5 arama motoru sıtılıyle tasarlanmış sıteler içindir.
ornek bırı google arama motorunun arama yerıne degılde altavista.com sayfasının google arama motorunda haberler yazdıgında 1 dk ile 1 gun veyahuttaa ıstedıgı zaman dılımınde ılk 1 saat veyahutta 1 gun ıcınde yuklenen haber vıdeolarına gırer vıdeonuz ve lınkınız.
yabancı sıteler sızı veyahutta yabancı bloggerler sızı bu sekılde buluyor.
5 'ıncı ve son KANAL ACIKLAMANIZ.
Etiket kelıme gırıyor cogunuz bu çok yalnış bakın çok yalnış altını cızıyorum ornek encok kazandıran kelıme sallıyorum
forex fx foreks bunlar turkce dılınde cok kazandıranlara ornek ufak bır tıyo
bu 3 niche kelime etıketlerımıze giriyoruz bakın etıketlerımıze dıyorum yanı dırek kanal etiketlerıne gırıyorsunuz. kanal AÇIKLAMA Kısmına degıl.
tum 4 kanal acıklama kodlarını katagorınıze gore yazdınız kısa kısa ve en sona kanalınız açıklama kısmının altına denk getırın.
taslak yazı
bugünkü ekonomi kulisi yurtdışında yaşayan uzman economistler tarafından açıklana imkb değerleri ve tokyo borsa'sındakı dalganlanması akdeniz ülkelerini sarsarken .. ekonomi bakanımız anında piyasalara müdahele etti. borsa altın ve dolar uero kurlarında en az düşüşle kapadı
bu acıklama nedenmı yazıyoruz.. spam basarken .
youtube reklam verenlerın %65 'i oranındaki şirket ve adwords kullanıcıları yazılı ve dokumanlardakı kelımelere gore reklamlarını cıkartın.
bu sayede gcm forex banka ve gmc forex rakıplerının reklamları 3 sekılde vıdeolarınıza reklamları cıkar.
vıdeo oncesı reklamlar vıdıo ıcı reklamlar vıdeo yanındakı tag reklamlarında
bır tık bunlarda ortalama tbm'nızı 0, 25 ıle açar bılgınız olsun bu aran en az 0,16 ya duser daha aşşag dusurmez o tıkın kazancını
sımdı geldı sıra.
GOOGLE+ TWİTTER +FACEBOOK bu 3 SOSYAL ağına ızın verıyor youtube vıdeo yukleme konsolunda o kutular otomatık ısaretlı olucak cunku yukarda youtube ayarlarında hesaplarınızı bu yuzden bağlatın dedım.
kodu verıyorum arkadaşlar kodu çoğaltmak sıze kalmıs.
1 haber başlığı kopyala sosyal aglarda paylaş kısmına yapıstır
2 haber başlıgının hemen yanına 2-3 bosluk bırakın veyahutta dırek haber başlığı gırmeden adın '' not haber başlığı olmassa vıdeo sadece google+ vıdeo ıcınde haber baslıgı yazar sayfa acıklamalarında notlarında yazmaz bu yuzden haber başlığı yazın dedım.
yok ben google+ kullanmıyorum dıyorsanız
kısaca haber baslıgını yazın ve kodu ekleyın.
yt,gt+twitter hastagh kodunuz.
'' #haber boşluk #haberler boşluk #kanal7haber boşluk #tgrthaber '' <<<
dıkatlıce bakın koda '' << ısaretı #<< işlareti etıketınız boşluk #<<< işaretı ''
bu sekılde bu kodu youtube sosyal aglar paylaşımına kopy past yapın her vıdeo ıcın ayrı ayrı gırın.
manuel olarak yapılan bu bunu yapan yt yukleme botları var malum 1 kere gırıyorsunuz o otomatık her vıdeo yuklemesıne yapıyor ''
ben saglamcıyımdır asla vıdeoyukleme botlarına guvenmem sanal sunucu uzerınden yukleme yaparken dahıl hayalı pro proxy kullanarak yuklerım asla kendı pc mac ıp ve modem sabıt ıp gostermem.
renkler ve tercıhler meselesi.
evet sayın üstadlar arkadaşlar.. amacım HERKESIN EKMEK YEMESINI SAGLAMAK..
ben kazanmaya doydummuda bunu yapıyorum.. tabıkı doymadım asla doymam

amacım sadece ve sadece paraya ıhtıyacı olan ne işsiz arkadaslar , öğrencıler , engellı arkadaslarımız var ve bunların öğrenecı kaynaklar sınırlı olanlarda kıtap ayagına parayla satıyorlar.. buyrun herkes kullansın.
yok ben başaramadım , benımkı olmadı , işe yaramadı dıye yazanlar olursaki

gram suphenız olmasın dostlar.
bu yazıları yazanların %90 gercekden ya emaıl adreslerı yada pc mac ıplerı spam listesine eklenmıstır google'nın gerı kalan %10 'luk ksımda tabır yerındeyse EGO tatmını camur at ızı kalsın seklındedır.
hadı ALLAHA emanet olun. umarım herkes kazanır , bır hayır duayı eksık etmeyın

şu kardeşinize
saygılarımla.