[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION], sistem anladığım kadarıyla denedim çalışıyor teşekkür ederim...
Kardeş nasıl bir sonuç aldın?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION], sistem anladığım kadarıyla denedim çalışıyor teşekkür ederim...
yazmayacaksın.o dikkat çekmek için koyulmuşhashtag girmeyi anladım da "<<<" tırnak içindeki işareti yazıcakmıyız onu anlamadım?
zaten kanalınızın google+'sı açıksa anında indexleniyor, bende öyle yani
ama güzel mantık hocam üşenmeden bütün yorumları okusamda forumun %99'u anlamamış![]()
Olayın özü şudur,
Arkadaş videolarınızı bu şekilde girin demiş.
VİDEO BİLGİLERİ
Başlık: " Kaan BULUT - Darıldın mı cicim bana | YENİ ŞARKI "
Açıklama: Kaan bulut yeni şarkılarının devamının geleceğini belirtti.
"Açıklamanın alt kısımlarına"
" #kaanbulut, #darıldınmıcicimbana, #rapşarkı, #hiphop, #müzik, #darıldınmıcicimbanaşarkısı, #darıldın mı cicim bana cover "
Etiket: " kaanbulut, darıldınmıcicimbana, 2013 şarkıları "
Bu arkadaşın dediği olay budur. Ayrıca, diyor ki arkadaş google +1 profilinizi geliştirin. Sağlam bir profil yapın. Attığınız video kategorisi neyse ona göre gidin. Örneğin, haber ise haberlere yorum yapan kişilere ulaşın. İnsanları takip edin 1 k kişiden iyi bir dönüş alırsınız gibi gibi.
Şimdi arkadaş ayrıca diyor ki google+1 de etiketli bir şekilde videolarınızı paylaşın. Fakat tek tek uğraşmakla olmaz bunun için botlar mevcut onları kullanın.
Şimdi benim tam olarak çözemediğim olaya geliyorum.
Ben şahsen videolarımı aşağıdaki örnek gibi girerim.
VİDEO BİLGİLERİ
Başlık: " Kaan BULUT - Darıldın mı cicim bana | YENİ ŞARKI "
Açıklama: Kaan bulut yeni şarkılarının devamının geleceğini belirtti.
"Açıklamanın alt kısımlarına"
Kaan darıldın mı cicim bana
Kaan bulut darıldın mı cicim bana şarkısı
darıldın mı cicim bana cover
darıldın mı cicim bana şarkısı
Kaan BULUT - Darıldın mı cicim bana | YENİ ŞARKI
kaanbulut, darıldınmıcicimbana, 2013 şarkıları
Etiket: " kaanbulut, darıldınmıcicimbana, 2013 şarkıları, Kaan BULUT - Darıldın mı cicim bana | YENİ ŞARKI "
Şimdi arkadaşın dediği gibi girmek ile benim girdiğim şekilde girmenin farkı ne? Bana soran olursa farkı yok denedim pek bir şey göremedim. İndex alması konusunda pek sorun yaşamıyorum bu yüzden o konudan bahsetmeyeceğim.
Olay budur. İnşallah anlatabilmişimdir...
Hocam +google youtube ile bağlantılı olup olmaması önemli mi acaba? Çünkü +googlenin olması kanalın kapanmasında büyük etkenlerden biri olduğunu düşüünoyurm. Sanırım +googlede oto paylaşımda bütün etiketleri koymuyor biz elle etiketleri gireceğiz diyor. Ya da bot vasıtasıyla yapın diyor.
4 adsensem var
3 para kazandıran bırı gırdıgım nıchlerın degerlerını olcmek ve para kazanmya kapatılan kanallarımı acıp gızlemek ıcın kullandıgım adsense
1 adsensem turkce ıcerık aylık 3500 tl ıle 3900 arası degısyor .
2 adsensem yabancı ıcerık 4000 dolar ıle 4800 arasında degısıyor
3'uncu adsensem 120 kanal sabıttır . bu kanalların hepsı 7 kısı uzerıne kayıtlıdır . emaıllerı ve bunların hepsı adsense baglıken 5 ana partner sırketıne baglıdır.
profosyonel olarak 2,5 senedır kazanıyorum cok sukur.
buaykı kazancım 5 gun kaldı nasıpse ocak ayındaakıllı tv ıle 6 kredı kartı extremı oder
nasıpse ınsallah.
kazanmasam bıle nasıbımız nereye kadarsa oraya kadar .. asla pes etmem.
---------- Mesaj saat 07:54:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:50:35 civarında gönderildi. ----------
onlar progrmcı bızler necıyız.. 1 ya kalmaz yenıledıklerı versıona gore gene yazarız herseyı . sonucda
el elden ustundur bır yerde .. ben cozemezsemde bızlerın ustadları cozer elbet.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.