Google+ Youtube Önemli Tiyolar..

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hashtag girmeyi anladım da "<<<" tırnak içindeki işareti yazıcakmıyız onu anlamadım?

zaten kanalınızın google+'sı açıksa anında indexleniyor, bende öyle yani

ama güzel mantık hocam üşenmeden bütün yorumları okusamda forumun %99'u anlamamış :)

Olayın özü şudur,

Arkadaş videolarınızı bu şekilde girin demiş.

VİDEO BİLGİLERİ

Başlık: " Kaan BULUT - Darıldın mı cicim bana | YENİ ŞARKI "

Açıklama: Kaan bulut yeni şarkılarının devamının geleceğini belirtti.

"Açıklamanın alt kısımlarına"

" #kaanbulut, #darıldınmıcicimbana, #rapşarkı, #hiphop, #müzik, #darıldınmıcicimbanaşarkısı, #darıldın mı cicim bana cover "

Etiket: " kaanbulut, darıldınmıcicimbana, 2013 şarkıları "

Bu arkadaşın dediği olay budur. Ayrıca, diyor ki arkadaş google +1 profilinizi geliştirin. Sağlam bir profil yapın. Attığınız video kategorisi neyse ona göre gidin. Örneğin, haber ise haberlere yorum yapan kişilere ulaşın. İnsanları takip edin 1 k kişiden iyi bir dönüş alırsınız gibi gibi.

Şimdi arkadaş ayrıca diyor ki google+1 de etiketli bir şekilde videolarınızı paylaşın. Fakat tek tek uğraşmakla olmaz bunun için botlar mevcut onları kullanın.

Şimdi benim tam olarak çözemediğim olaya geliyorum.

Ben şahsen videolarımı aşağıdaki örnek gibi girerim.

VİDEO BİLGİLERİ

Kaan darıldın mı cicim bana
Kaan bulut darıldın mı cicim bana şarkısı
darıldın mı cicim bana cover
darıldın mı cicim bana şarkısı
Kaan BULUT - Darıldın mı cicim bana | YENİ ŞARKI
kaanbulut, darıldınmıcicimbana, 2013 şarkıları

Etiket: " kaanbulut, darıldınmıcicimbana, 2013 şarkıları, Kaan BULUT - Darıldın mı cicim bana | YENİ ŞARKI "

Şimdi arkadaşın dediği gibi girmek ile benim girdiğim şekilde girmenin farkı ne? Bana soran olursa farkı yok denedim pek bir şey göremedim. İndex alması konusunda pek sorun yaşamıyorum bu yüzden o konudan bahsetmeyeceğim.

Olay budur. İnşallah anlatabilmişimdir...

zaten kanalınızın google+'sı açıksa anında indexleniyor, bende öyle yani

ama güzel mantık hocam üşenmeden bütün yorumları okusamda forumun %99'u anlamamış :)

Bundan sonra da anlamayan kalmamıştır sanırım. Arkadaş çok değerli bir bilgi paylaşmıştır. Tekrardan teşekkür ediyorum. Tabi ki Türkçesi çok bozuk bir şekilde yazınca kimse bir şey anlamadım.

Bu ilk oldu bir bunu beceremedım noktasını boşluğunu herşeyı yaptım olmadı gıttı Arkadaşlarımız güzelce anlattılar ama ben beceremedım boşluğu noktayı herşeyi koydum gene olmadı Yaşlanmaya başladık

Olayın özü şudur,

Arkadaş videolarınızı bu şekilde girin demiş.

VİDEO BİLGİLERİ

" #kaanbulut, #darıldınmıcicimbana, #rapşarkı, #hiphop, #müzik, #darıldınmıcicimbanaşarkısı, #darıldın mı cicim bana cover "

Etiket: " kaanbulut, darıldınmıcicimbana, 2013 şarkıları "

Bu arkadaşın dediği olay budur. Ayrıca, diyor ki arkadaş google +1 profilinizi geliştirin. Sağlam bir profil yapın. Attığınız video kategorisi neyse ona göre gidin. Örneğin, haber ise haberlere yorum yapan kişilere ulaşın. İnsanları takip edin 1 k kişiden iyi bir dönüş alırsınız gibi gibi.

Şimdi arkadaş ayrıca diyor ki google+1 de etiketli bir şekilde videolarınızı paylaşın. Fakat tek tek uğraşmakla olmaz bunun için botlar mevcut onları kullanın.

Şimdi benim tam olarak çözemediğim olaya geliyorum.

Ben şahsen videolarımı aşağıdaki örnek gibi girerim.

VİDEO BİLGİLERİ

Kaan darıldın mı cicim bana
Kaan bulut darıldın mı cicim bana şarkısı
darıldın mı cicim bana cover
darıldın mı cicim bana şarkısı
kaanbulut, darıldınmıcicimbana, 2013 şarkıları

Etiket: " kaanbulut, darıldınmıcicimbana, 2013 şarkıları, Kaan BULUT - Darıldın mı cicim bana | YENİ ŞARKI "

Şimdi arkadaşın dediği gibi girmek ile benim girdiğim şekilde girmenin farkı ne? Bana soran olursa farkı yok denedim pek bir şey göremedim. İndex alması konusunda pek sorun yaşamıyorum bu yüzden o konudan bahsetmeyeceğim.

Olay budur. İnşallah anlatabilmişimdir...

Hocam +google youtube ile bağlantılı olup olmaması önemli mi acaba? Çünkü +googlenin olması kanalın kapanmasında büyük etkenlerden biri olduğunu düşüünoyurm. Sanırım +googlede oto paylaşımda bütün etiketleri koymuyor biz elle etiketleri gireceğiz diyor. Ya da bot vasıtasıyla yapın diyor.

Hocam +google youtube ile bağlantılı olup olmaması önemli mi acaba? Çünkü +googlenin olması kanalın kapanmasında büyük etkenlerden biri olduğunu düşüünoyurm. Sanırım +googlede oto paylaşımda bütün etiketleri koymuyor biz elle etiketleri gireceğiz diyor. Ya da bot vasıtasıyla yapın diyor.

Yani benim şuanda tüm kanallarımda google +1 aktif. Ben yorum yapmak için kullanıyorum sorun olmadı bugüne kadar.

Sadece video yüklemesi yaparken google+ da paylaşı kapatıyorum.

Bu konuyu gördükten sonra google+ ya girdim hasghtag olayı google kendi vermiş.

Arkadaşın söylediklerini denedim sonucu sizlerle paylaşayım. Bütün kanallarım patladı yeni kanallar açtım o yüzden biraz dalgalı kur gibi
görebilirsiniz :)
Şunu da söyleyeyim de yanlış anlaşılmasın. Kanallarım önceden patladı :) Arkadaşla alakası yok.
vybd8.png

4 adsensem var

3 para kazandıran bırı gırdıgım nıchlerın degerlerını olcmek ve para kazanmya kapatılan kanallarımı acıp gızlemek ıcın kullandıgım adsense

1 adsensem turkce ıcerık aylık 3500 tl ıle 3900 arası degısyor .
2 adsensem yabancı ıcerık 4000 dolar ıle 4800 arasında degısıyor
3'uncu adsensem 120 kanal sabıttır . bu kanalların hepsı 7 kısı uzerıne kayıtlıdır . emaıllerı ve bunların hepsı adsense baglıken 5 ana partner sırketıne baglıdır.

profosyonel olarak 2,5 senedır kazanıyorum cok sukur.

buaykı kazancım 5 gun kaldı nasıpse ocak ayında :) akıllı tv ıle 6 kredı kartı extremı oder :) nasıpse ınsallah.

:) kazanmasam bıle nasıbımız nereye kadarsa oraya kadar .. asla pes etmem.

---------- Mesaj saat 07:54:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:50:35 civarında gönderildi. ----------

onlar progrmcı bızler necıyız.. 1 ya kalmaz yenıledıklerı versıona gore gene yazarız herseyı . sonucda
el elden ustundur bır yerde .. ben cozemezsemde bızlerın ustadları cozer elbet. :)

helal olsun hocam

ben gerçekten bir şey anlamadım ama sanırım özet olarak..

Seri seri google + da herkesin ekleyin kabul edenler sizindir etmeyenler hiç sizin olmamıştır mantığıyla herkesi eklemiş..Bi kod varmış onu ekliyormuş bütün videolara falan biz google + ya videoyu yükledikçe bizim takipçilerde izliyormuş bunu?

Doğrumu anladım? bu zaten facebook ve twitterda yapanlar var yalnız :)

Arkadaşlar yalnız bu arada bu kod şimdi aklıma geldi..Mesela #bojan54 diye yazdığımızda bunu google + #bojan54 sayfasına yolluyor sanırım google + da olduğunu bunun yeni öğrendim bunu yapanları görüyordum hep öylesine yapıyorlar sanıyodum bunu öğrendiğim iyi oldu biraz araştırayım bakayım.

Bu dediklerini güncel videolarda deniyceğim açıklama kısımlarına falan yapıcam bunları bakalım sonuç ne olucak

çok güzelmiş ya beğendim Allah razı olsun açıklama zor ama anlayana kolay geliyor eyvallah )

vayy arkadaşın biri hemen denemiş gözümle gördüm olmuş gerçekten ..

youtube aramasına haber yazdım bugünü seçtim en üstte bu tarz bir kanal çıktı başarmış anlaşılan ..konuyu anlatan arkadaşada teşekkürler.

tekrardan herkese selamlar..

cogu arkadaş cozmus cozemeyenlere bırsey dıyemıyorum.. daha bır ton kod var sayın dostlar..

sımdı hemen neden bunları yazıyorsun . madem var sen nıye yapmıyorsun dıye :) yapmadıgımı kım soyluyor?.. benım klavyemden yapmadım dıye yazı cıktımı..

hersey bır yana 3 tane onemlı kod var..

bunu google 'nın tıllahını alt ust eden bır kod java kodu bır nevı :) bot degıl sadece bır java kodu. vıdeo acıklamasına entegre ederek yapılıyor.. veyahutta vıdeonun embed barındırılan web sıtesıne.

devamlı guncel tutuyor konuyu. ve url 'sını hergun degıstırıyor kod. ve yonlendıgı lınk dırek vıdeonun aslı olan sayfaya yonlendırıyor.. bır nevı vıdeo kendı ıp degıstırıp proxyle sıteye tekrar kullanıcı aktarıyor..

bu kod suan youtube 'de ıslemıyor lakın blogger ve web sıtesı kullananlar cogu bu kodu bılmıyor.. bılenlerde soylemıyor :)

adına 'da backlınk dıyorlar.. hahaha backlınk olayı buna benzıyor ama orada herkes karsılıklı kodlarını eklıyor. bu sayede googlede ust sıralara cıkıyorlar..

kodlarla ustte cıkmak cok kolay kolay 'da. daaaa sı bu kodu google robotlarına yedırtmek.. ıste burada bızım türkçe karakterlerımız devreye gırıyor.

bu yüzden javascrıptlar türkçe yazanlar azbucuk java kodları yazanlar dedıgımı hemen anlamıslardır..

zamanında cok bloggerlık yaptım.. sızlerın vıdeolarını alıp adsenselerle cok kazandım.. ama en temızı. yt vıdeo yukleme.. en temızı yorulmadan.

ılerleyen zamanlarda google+ da vıdeo 'nun paylasıldıgı sayfada ve profıl sayfasında otomatık oynatılması. bu nedemek oluyor ?..

5000 uyelı bır google+ hesabınız var. googlede vıdeo url elle gırıldıgınde bahsettıgım kodu ekledıgınızde .. ekranı tamamen ortalayan ve otomatık oynatan kod. tabıkı dogal olarak reklamda cıkıyor..

ama bu kodu genelde partner sırketlerıne uye olan ceo bılgısı olanlar kullanıyor :)) hatta dunyada bır cok google+ syfası olan yabancı meşeli unlu bloggerler.

:)
sızler once su 5 kodu tamamen cozun arkadaslar.. daha ne guzel kodlar var.. öğrenılcek.

bu arada bu kodlar her web sıtesınde yazılmaz..

buda yt 'de deger verdıgım 2 admıne olan saygımdan paylasıcam
cunku ınsan gıbı adam gıbı adamca yardım etmeye calısıyorlar.

bırı muslera06 kardeşim. o benı tanımaz lakın... oda benım gıbı herkes kazansın. herkes bılgılı olsun.

bızler ıstersek azcık bırlıkle ınanın youtube harıcı ne vıdeo sıtelerını yukseltır yerın dıbıne sokarız..

ınternet'ın ve en degerlısı USER - kullanıcı olmanın degerı paha bıcılemez.

buranın root admını anlıycaktır benı. muslera06 kardesıme verdıgım saygıdan ufak bır kac saygı kırıntısı paylasıyorum nacizane.
fazla kod paylaşmam sonra :) saldırılarla ben uğraşıcam :) dakka başı kalkanlar açık sorf edıcem :) hoş benımle kapışıcak coderlar zaten benı
azcık tn01in telnet seb sınyal'ını bılır turk coderların cogu.. cok yara veren n :) cok yara verdıklerım var. uslu uslu paylaşalım ve bu forumdakıler sadece kendılerı bıldıklerıyle yetınsınler cok kısıye dagıtmayın dostlarım.

yoksa sızın kazancınız azalır..

ben ve benım gıbılerı her zaman gunceller kendını ama sızler gucel kodlara erısmekte zorlanıcagınız ıcın.. bu kodlar ıptal olana kadar

basın spamları googlede kanallarınız ve her vıdeonuz url alsın google robotları alsınkı 10 -15 saglam kanal yapın ayda 750 - 1000 tl kazanca sabıtleyın.. sonrasında sıgortalı bır ıste calısın..

bilişim dunyasında 24 saatte 24.000 terabyte'lık kod cıkıyor. be bıle gunde en fazla 3000 kod ezberlıye bılıyorum. kaldıkı sıfırdan buna başlayanlar cok sabırlı olması gerek.

herkese başarılar dılerım. bol kazançlar. ılerleyen zamanlarda en guncel en ısınıze yarıycak kodları paylasıcam.. sızler once bu kodları en guzel şekılde sındırıp ezberleyın dostlar.

son 1 haftadır birazda türkçe içeriğe yöneldiğimden tbm 0.12-0.13 e düşmüştü ve ne yaparsam yapayım yükseltemiyordum...kodları uyguladım ve 1 saatte indexi zor alan kanallarım anında listenin ilk sıralarından almaya başladı.bununla birlikte tbm de 0.15-0.16ya yükseldi.alakası yok diye düşünenler olablir ama kodları uygulamaya başladıığım zaman malum videoyap arızası yüzünden video ekleyemiyordum.aynı kanaldaki aynı videolarla bir gün önce 0.13 olan tbm ortalaması 0.16 ya çıktı.sayfa görüntülenme sayısı da gözle görülür şekilde arttı...#Ahmetdemir e çok teşekkür ederim.bildiklerini kendine saklamayıp yada e-book olarak dağıtmak yerine paylaşıma açtığından dolayı...

[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION] birsey sormak istiyorum 3 4 farklı acıklama kodu vermissin hepsini beraber kullansak birsey olurmu sadece tek cesit kod mu girsek iyi mesela ben acıklamada böyle girsem nasıl olur ?
ilk önce bu

haberler, haber, kanal 7 haber, internet haber aktif haber, haber kayseri ,bafra haber, malatya haber, adana haber, haber 7 com, tgrt haber, haber,kars haber,enson haber,en son haber,magazin haberleri,son dakika spor,spor haberleri,eğlence, komedi, korku, vahşet, komik, spor, maç, son dakika, haber, müzik, son albüm, klipler, yabancı klipler

sonra altına bu

( haber ) ( haberler ) ( son dakika haber ) ( son dakika haberleri ) ( internet haber ) ( son depremler ) (son dakika ) ( son dk ) ( spor haberleri ) ( magazin haberleri ) ( aktif haber ) ( a haber) ( enson haber )

ardından altına bu

#haber #haberler #kanal7haber

hepsini böyle alt alta sıralasam olurmu yoksa tek tür mesela

" #aaaa, #bbbb, #ccccc, #dddd " böyle birsey olarak tek girsemmi iyi siz hangisi kullannıyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri