Gördüğüm En Samimi Kanal :D

arkadaşlar siz vlog un mantığını anlamamışsınız ki bu kanala samimi diyebiliyorsunuz? bu özenti challenge videoları o kadar zorlama ve yapmacık ki youtubeda hiç izlemedim. seyahatlarını yapıp sadece deneyimlerini paylaşan vloglar var onları tavsiye ederim

adamlar orkun ışıtmak,muratabi gf yi falan solladı önerilenlere çıkma konusunda her tarafta bu tayfanın videolarını görüyorum :D

Videolarına baktığım zaman samımı buldum açıkcası, konuşma tarzları hoşuma gitti. Herkes eleştiri yapmış gerek forumlarda gerek youtube videosunun yorumlarında açıkcası bu yaşta bu tarz videolar çekebilecek derecede enerjılı insanlar az. Şimdi herkes ne var vıdeo çekmesinde vs. diyebilir bende bundan 1 yıl önce oyun kanalı açtım 50-60 bın aboneye kadar geldik ve inanın hergün birşeyler yapmak yoruyordu bizi.Edit yapmadığımız halde o yorucuydu.Ayrıca para için yapıyorlar demiş birkaç kişi çok doğal,youtube de kim para için yapmıyor ? Nerden baksanız günün 3-5 saatını youtube videolarına harcıyorlardır çok rahat ki 3-5 kanalı olduğunu görüyoruz hepsıyle uğraş kolay birşey değil.Açıkcası ben o yaşa geldiğim zaman bu kadar enerjık olabilecek miyim diye düşündürdü beni yada kafa dengi bir eşim olucakta yapalım dediğimde benımle birlikte böyle şeyler yapar mı diye düşünmedim değil :D Ben gerçekten beğendım kanalı hoşumada gitti,tek hoşuma gitmeyen bu kadar uğraşıp emek harcayan insanlara torunu yaşındakı insanların yaptığı yorumlar.

Yt'den torpilli bunlar bir kaç kere bende denk gelmiştim bunlara ana sayfada,önerilenler'de heryerdeydi :D

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------

https://www.youtube.com/channel/UC3wvh04Wj1DE7HNMRF8R8jw youtube para için yapmayan tek adam ustaların ustası idris usta :)

.surukçu seni :D aynen idris usta candır telefonda'da görüştüm birkaç kere videolarında neyse aynen o inş. gidicem bir gün yanına :D

Yt'den torpilli bunlar bir kaç kere bende denk gelmiştim bunlara ana sayfada,önerilenler'de heryerdeydi :D

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------

.surukçu seni :D aynen idris usta candır telefonda'da görüştüm birkaç kere videolarında neyse aynen o inş. gidicem bir gün yanına :D

adama çok büyük iftira attı biri o günden sonra video çekmiyor sanırım

samimi olmuş yada olmamış video iyi yada kötü özgün mü özgün aldığı para spam yapanların kine göre helal mi helal ee adam daha ne yapsın yaşına rağmen ve göstertediği çaba bence taktire şayan.

Şu kanalı samimi bulandan aklından şüphe ederim.

Bir insan para için kendini ve ailesini bu kadar rezil edemez açık ve net.Kimse gelip hocam çalış seninde olur :):) yazmasın ben gidip karımın kızımın kafasına vurup balon patlatıp suratına su püskürtüp adına şaka demem.Challenge altında yaptıkları videoların hiç bir mantığı yok sadece oturup yemek yiyorlar challenge demek meydan okuma demek ve videoların hepsinde bilmem ne cezalı challenge diyorlar bi giriyorum kazanan yok herkes ceza alıyor gibi gibi.Bu arkadaşların para için yaptığını düşünüyorum çünkü ilk günlerden ofislerini kurmuşlar eve hiç bir aile eğlenmek için evin 1 odasını video çekmeye ayırmaz.Ayrıca şunuda belirteyim bu arkadaşların tanıdıkları veya kendileri (YTPARA) üyesi diye düşünüyorum kanalın ilk videolarının açıklamlarına vs bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Başlık komple etiket açıklamada 5 dil farklı açıklama diye uzar gider.
Yaptıkları işe emek veriyorlarmı ?
Kesinlikle evet.
Samimi yapıyorlarmı ?
Hayır
Para içinmi?
Evet

benim görüşüm budur lütfen kafanızdaki emek veriyorlar hak ediyorlar düşüncesini atın çünkü çok boş bir düşünce.Her emek veren hak etse dünyada adam kalmazdı.

samimi bulanın aklından şüphe ederim gibi bi ithamda nasıl bulunabiliyorsun kardeşim sen ? Herkesin kendi düşüncesi samimi buldum bulanda var aklımdan mı şüphe ediyorsun şimdi ? Gerizekalımıyız biz ? Senin dediğin o yola çıkıyor beğenmeyen beğenmez. Böyle konuşman hoş değil.

Son düzenleme:
2 dakika tahammül edemedim. Ne samimi ne de ilgi çekici bir kanal. Demek ki herkese göre değişken gösteriyor bu kanal.

samimi bulanın aklından şüphe ederim gibi bi ithamda nasıl bulunabiliyorsun kardeşim sen ? Herkesin kendi düşüncesi samimi buldum bulanda var aklımdan mı şüphe ediyorsun şimdi ? Gerizekalımıyız biz ? Senin dediğin o yola çıkıyor beğenmeyen beğenmez. Böyle konuşman hoş değil.

Sen niye herşeyi bu kadar ciddiye alıyorsun ? Başbakana da aynısını söylüyorlar muhalefet liderinede ? Aklından şüphe ederim sen gerizekalısın demek değil kardeşim tartşıma ortamına çekme konuyu :p

Fazla samimi olmuş bu kanal. kanalın ismi Ayşe, profil ve kapak fotoğrafında adamın resmi var. Bu tür kanalların tutması Ülke'nin durumuyla alakalı. İnsanlar seviyor demek ki

abinin - ablanın her yaptığı challenge galiba.

bi köfte yeme videoları vardı yine "challenge" adı altında.
ama alakası yok. adamlar kamera karşısında bildiğin akşam yemeği yiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri