Görünce Şoka girdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müsade varsa kopyaladığın kanalın linkini pm atarsan sevinirim. :)

Sanırım arkadaşın PM kutusu çoktan dolmuştur :)

Sanmıyorum kimseye versin kanal adını,

Kanalı kopyalamış, Çalmış, İndirmiş yüklemiş nasıl yapmışsa yapmış.

Helal Olsun :) Kazancın daha bol olur inşallah.

Spam is king :)

Herkes bişey söyleme peşinde, herkes kendine göre haklı, spam yapanlara beddualar, spamı bırakıp kendi içeriğini oluşturup bişey öğretene hayır duaları felan hacılar bırakın adam kazansın size ne bundan ister spam yapar ister başka bişey bu kimseyi ilgilendirmez. Youtube artık psikloji bozmaya başladı neyse getirin uçağımı bakkala gidicem :D

Herkes bişey söyleme peşinde, herkes kendine göre haklı, spam yapanlara beddualar, spamı bırakıp kendi içeriğini oluşturup bişey öğretene hayır duaları felan hacılar bırakın adam kazansın size ne bundan ister spam yapar ister başka bişey bu kimseyi ilgilendirmez. Youtube artık psikloji bozmaya başladı neyse getirin uçağımı bakkala gidicem :D

Spam zaten bir çok kişi tarafından yapılan bir şey. Şahsen ben yapmıyorum ama spam yapıyorum diyene bir şey dediğimiz yok. Kim ne yaparsa yapsın herkes kendinden sorumlu fakat böyle bir forumda çaldım demek iğrençlik. Çalmayı hırsızlar yapar. Kelime seçimine dikkat etmeli herkes. Çaldım demek ne demek kardeşim?

Normalde kolay kolay yazmazdım ama "Çalanın yüzüne Allah gülmez inşallah.." lafını okuyunca yazmak istedim. Spam nedir? gerçekci olalım

Bare tek tek ordan burdan alın videoları adamın kanalını niye kopyalıyorsunuz hiç mi yüz olmaz insanda ? Ayıp değil mi?

Abi yapıyorsun bari adam belki emek vermiş etmiş sende pişkin pişkin açmış konuyu

---------- Mesaj saat 13:41:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:40:53 civarında gönderildi. ----------

Forumda genel bir temizlik yapıcam bir ara...

aynen hocam:)

---------- Mesaj saat 13:44:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:41:15 civarında gönderildi. ----------

Konuyu açan arkadaş üye olalı 1 hafta olmuş lütfen yazdıklarımızı açtığımız konulara dikkat edelim.Bu sitenin belli bir ciddiyeti var elimizde kaç tane böyle site var onuda bari buluyorsunuz mahfetmeye gerek yok zaten yöneticiler izin vermez.
Bence davetiye sistemi tekrar açılmalı önüne gelen üye olmamalı yada var mı bilmiyorum davetiye devam ediyor mu lütfen daha dikkatli olalım

valla alemsiniz ya biri temizlik der biri kanal çalmak kötü birşey der ama işinize gelince vdp kulanım kanal aktarmasını bilirsiniz bide üstüne para verip bunu yaparsınız ben buna çekememezlik der kenara çekilir sizleri izlerim :)

valla alemsiniz ya biri temizlik der biri kanal çalmak kötü birşey der ama işinize gelince vdp kulanım kanal aktarmasını bilirsiniz bide üstüne para verip bunu yaparsınız ben buna çekememezlik der kenara çekilir sizleri izlerim :)

Çekememezlikmiş kardeşim benim Allah'a şükür kazanıyorum neyine çekimiycez senin:D bende kopya içerik çalışıyorum ama böyle konu açıp pişkin bir tavırla sergilemiyorum.Ne yaparsan yapda böyle boşu boşuna konu açmak inan sitedeki yetkililerin canını sıkıyor.Daha dur bakalım yeni üye olmussun hemen laf dalaşına başlarsan böyle bu sitede diğerleri gibi atılırsın gerekiğini adminler yapar zaten :)

1-zaten bu sitede yok sen yenisin yok bir kaç gün olmuş yani devrecilik durumu var
2-bu forum bilgi paylaşımı yapılan yer ve forumun diger bir yanı tanışmak sohbet etmektir görende bu forumu menkul kıymetler özel borsa forumu sanar
3-para kazancı sizlere ciddyet getiriyorsa konuyu okur yorum yapmak istemiyorsanız yapmazsınız
4-bu pişkinlik degil eger bu durum pişkinlik oluyorsa bunun için program yapıp satanlara ne deniyor vay helal olsun adam çalıntı kanal yapmak için program satıyor bide para alıyormu diyorsunuz
5-forumda burnu bir havada edasını sergileyenler çok fazla yeni katılan biri bir soru soruyor adamı dövmekten beter ediyorlar ters ters cevaplar veriyorlar onun yerine güzel bir yazıyla bak bu konu burda var kardeşim diyip konuyu gönderirsiniz
6-adminler eger bu tarz konuları yasaklıyorlarsa ozaman bu forumda sadece ticaret konuşalım
7-adminler geregini yapsınlar ama eşit davransınlar kanal çektim diyene ceza veriliyorsa bu kanal çekmeyi ticarete dökenlerede ceza verilmeli

Hocam merak etme ceza falanda almazsın.

Sen boşver milletin dediklerini işinde gücünde ol.

Bu forum dediğin Türkiyenin en iyi Youtube forumu biraz foruma sahip çıkalım.Yok bu forum bazı kişiler var bazı kişiler böyle adamlar sizin iyiliğiniz başka birşey düşünmüyor.Yeni üye olana her zaman iyi davranırız.Kimsenin kimseye cephe aldığı yok.Forum ben olmasamda yürür sen olmasanda yürür.Söylediğimiz sözler aşırıya kaçması güzel hoş değil.Başka bir konu açtında cephe aldık.Benim seninle ne derdim olur demek ki birşey görmüşüz yazmışız.
Hemen konuyu alıp oraya buraya çekmeye gerek yok.Tartışmayıda sevmiyorum ama cevap vermek zorunda hissetim konuyu uzatmaya gerek yok hocam

şu resimdeki parayı kim kazandı ben onu anlamadım şuan :D sen mi kazandın yoksa gerçek sahibi mi

1-zaten bu sitede yok sen yenisin yok bir kaç gün olmuş yani devrecilik durumu var
2-bu forum bilgi paylaşımı yapılan yer ve forumun diger bir yanı tanışmak sohbet etmektir görende bu forumu menkul kıymetler özel borsa forumu sanar
3-para kazancı sizlere ciddyet getiriyorsa konuyu okur yorum yapmak istemiyorsanız yapmazsınız
4-bu pişkinlik degil eger bu durum pişkinlik oluyorsa bunun için program yapıp satanlara ne deniyor vay helal olsun adam çalıntı kanal yapmak için program satıyor bide para alıyormu diyorsunuz
5-forumda burnu bir havada edasını sergileyenler çok fazla yeni katılan biri bir soru soruyor adamı dövmekten beter ediyorlar ters ters cevaplar veriyorlar onun yerine güzel bir yazıyla bak bu konu burda var kardeşim diyip konuyu gönderirsiniz
6-adminler eger bu tarz konuları yasaklıyorlarsa ozaman bu forumda sadece ticaret konuşalım
7-adminler geregini yapsınlar ama eşit davransınlar kanal çektim diyene ceza veriliyorsa bu kanal çekmeyi ticarete dökenlerede ceza verilmeli

Bu tur konularin yasaklanmasinin sebebi forumda sadece ticaret konusulsun diye degil GERCEKTEN PAYLASIM YAPILSIN DIYE. Bu konu sence bi paylasim mi? 1 tane fotograf koymussun, kanal cektim demissin. Afedersinde paylasim bunun neresinde? Asil bu senin yaptigin govde gosterisidir. Bu bir sov programi, aradim buldum bilmem ne yazmissin, madem bisey paylasmak istiyosun koy kanalin linkini isteyen kopyalasin. Nede olsa normal bisey.

Onceden forumda millet cidden ise yarayacak bilgiler paylasirdi. Simdi olay "aahaa bak ne buldum, yukledim, arayin sizde bulun" yada "bi taktik gelistirdim super ama sadece ucundan gosteririm gerisini siz cozun" yada "aha iste bu kadar para kazandim, alin buda ebookum, satiyorum"

Keşke kanal linki veya bir tiyo olsaydı. Kazanamayan arkadaşlarda benim gibi kazanmaya başlar ve en azından bir dua alırdınız...

Keşke kanal linki veya bir tiyo olsaydı. Kazanamayan arkadaşlarda benim gibi kazanmaya başlar ve en azından bir dua alırdınız...

kardeş şimdi kendine 10 ülke belirle o 10 ülkenin 2-3 show programını at 1 ayda telif 3. taraf vermeyenleri non et 1 ay sonra sırf onlara çalış emin olki 1000 doları çok kolay görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri