Görüntü ve Ses Geçiş Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende çözdüm gibi görüntüde ne yapıldığını hemen videonti ile deniyorum :D

yanlız beyler video diye tutturmayın resimlere dikkatli bakınca herkesin olmasada bi çok kişinin kullandığı yöntemlerden biri olduğunu anlarsınız zaten video ses için yapılabilir eşleşen geçmiş bir içeriğin sadece sesini kaliteyi gösterme amaçlı yayınlarsanız yeterlidir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar toparlamak gerekirse, ben video koyma taraftarı değilim. Bu aşamada istediğim fiyat 250TL'dir. 50 Kişi satın almadığı sürece de satış gerçekleştirmeyi düşünmüyorum. Yönetim ile beraber zaten konu kesinleşince kanıtlar paylaşılır. Eğer uygun değilse iptal sağlayalım. Karar sizindir.

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

görüntü bilindik yöntem zaten capsten belli oluyor ama bunlar fazla sevilmiyor izleyici tarafından. Önemli olan seste ne yaptığı.

sizin için uygun değilse konudan çekilebilirsiniz.

Görüntü tamam da ses nasıl? görüntü zaten bi şekilde aşılıyor ama sesi aşmak daha zor,bütün içeriklerde sesi geçiyorsa alınabilir.

hocam sesle ilgili bi siyah ekranlı geçmiş örnek video koyma şansınız yok mu

hiçbirşey göremedik hocam hemen kaldırmışsınız :) görmediğim bilmediğim bir yazılıma heleki video yoksa bir bütçe ayırmak mantıksız olur rica etsem pm alabilirmiyim

sesi koyma şansınız varmı yoksa ses geçme sadece çizgi film aralarındamı geçiyor ... mesela klibin sesini alsak resimle birleştirsek geçermi .. örnek veriyorum sila afidap şarkısı denemelerimi bu şarkı üzerinden yapıyorum 1 kere bile geçemedim ... denemediğim şey kalmadı desem yeridir.

sesi koyma şansınız varmı yoksa ses geçme sadece çizgi film aralarındamı geçiyor ... mesela klibin sesini alsak resimle birleştirsek geçermi .. örnek veriyorum sila afidap şarkısı denemelerimi bu şarkı üzerinden yapıyorum 1 kere bile geçemedim ... denemediğim şey kalmadı desem yeridir.

şarkı denemedim hiç bi deniyim :)

Göre yorum yapmi 3d değildir umarım fiyat uygun fakat bir garanti veriyormusunuz 50 kişi diye zamanında kolçakta sınırlı satmıştı daha sonra kendi yazılımına lisanslı satışa sundu ve yöntem fix yedi

Özelden resim atabilirmisiniz acaba kaliteyi görmem açısından ve tarih verebilirmisiniz

Ses için şarkı ve türkçe bir konuşma ekleyeceğim. Türkçe konuşmadan anlarsınız zaten kaliteyi, şarkının ritmi çok olduğu için anlaşılmıyor. şarkıyı da geçtiğini göstermek için ekleyeceğim

---------- Spam Engelliyici 00:52 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

Şarkı ve Türkçe Konuşma Eklenmiştir. Şarkı Hızlı olduğundan kalite yanıltabilir. Normal ses olarak ekledim. Kontrol edebilirsiniz.

Hocam programın özellikleri nedir neyin ne olduğunu anlamadık ki satın alalım, resimleri bile göremedim ben. Nedir program?

konuşma iyi ama şarkıyı kimse dinlenemez o şekilde

Görüntü resimlerini görmedimde ses bana kötü geldi genel olarak dizilerde vs. muzikler videnti ile zaten geçiliyor uğraşıldığında tam ekran güzel görüntü veriyorsanız bunu kendi belirleyeceğiniz bir fiyata satarsınız aylık olarak satamazsınız çünkü illa fixlenecek geliştirmeniz lazım geliştirir yine geçerim derseniz aylık olarak satışa sunabilirsiniz.

şarkı çok kötü ama diğeri iyi gibi

Evet şarkılarda ritim bas ve tiz çok yoğun olduğundan garipleşiyor. ama geçiyor :) yani arada bir müzik falan çıkarsa filmin onu geçer.

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

konuşma iyi ama şarkıyı kimse dinlenemez o şekilde

evet şarkı çalışılmaz. Bas tiz vs çok yoğun olduğundan bozuyor ancak konuşmalar normal olarak çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri