Görüntü ve Ses Geçiş Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet şarkılarda ritim bas ve tiz çok yoğun olduğundan garipleşiyor. ama geçiyor :) yani arada bir müzik falan çıkarsa filmin onu geçer.

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

evet şarkı çalışılmaz. Bas tiz vs çok yoğun olduğundan bozuyor ancak konuşmalar normal olarak çıkıyor.

Hocam PM attım dönüş bekliyorum...

Evet şarkılarda ritim bas ve tiz çok yoğun olduğundan garipleşiyor. ama geçiyor :) yani arada bir müzik falan çıkarsa filmin onu geçer.

evet şarkı çalışılmaz. Bas tiz vs çok yoğun olduğundan bozuyor ancak konuşmalar normal olarak çıkıyor.

Bitane film versem denermisiniz?

Konuşma hızlanıyor fakat konuşanın sesi incelmiyor .Bence hızlandırma için knuşma başarılı saylır.

Bitane film versem denermisiniz?

Hocam hepsi denenir ancak şuan zaten 50 kişilik bir alıcı kitlesi çıkmayacak sanırım. İnsanlar haliyle bu forumda çok darbe yemiş ve 250TL olarak belirlediğimiz fiyatı bi kenara atıp neler yapmışım onların peşine düştü :) sınırsız lisans kısıtlamasız program vericektim ama müzik geçtim, görüntü geçtim demekki beğenilmemiş. Ben bu şekilde aylarca çalıştım ve çokta güzel izlendi ve geri dönüş aldım. Sağlık olsun diyelim. Faydamız dokunmayıversin. Botlara devam :)

---------- Spam Engelliyici 01:02 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

Konuşma hızlanıyor fakat konuşanın sesi incelmiyor .Bence hızlandırma için knuşma başarılı saylır.

evet hocam normal film, çizgi film gibi içeriklerde kötü olmuyor ses.

[MENTION=57032]socialmedia[/MENTION] koyduğun resimlerden anlaşıldı bazılarına kaptırdın kardeş bence taktiği. 1 0 dan iyidir bence makul fiyat yaparsan abonen olur illaki çok keskin hatlar çizersen sana bir faydası dokunmaz bence...

[MENTION=57032]socialmedia[/MENTION] koyduğun resimlerden anlaşıldı bazılarına kaptırdın kardeş bence taktiği. 1 0 dan iyidir bence makul fiyat yaparsan abonen olur illaki çok keskin hatlar çizersen sana bir faydası dokunmaz bence...

Sağlık olsun hocam. emin olun kimse bir şey görmedi. tüm olay programda. Keza görseler de birşey fark etmez. hayrını görsünler ancak zaten burda yöntem değil yt işini bilen ve bu işi ciddi ciddi yapan kişilerin yt hayatını baştan sona kolaylaştıracak bir programdan bahsediyoruz. Aynı şekilde videoyap ve diğer botların da yaptıkları aşikar. Peki insanlar neden kullanıyor ? Bu sorunun cevabı bu konuya açıklık getirecektir umarım.

Hocam hepsi denenir ancak şuan zaten 50 kişilik bir alıcı kitlesi çıkmayacak sanırım. İnsanlar haliyle bu forumda çok darbe yemiş ve 250TL olarak belirlediğimiz fiyatı bi kenara atıp neler yapmışım onların peşine düştü :) sınırsız lisans kısıtlamasız program vericektim ama müzik geçtim, görüntü geçtim demekki beğenilmemiş. Ben bu şekilde aylarca çalıştım ve çokta güzel izlendi ve geri dönüş aldım. Sağlık olsun diyelim. Faydamız dokunmayıversin. Botlara devam :)

---------- Spam Engelliyici 01:02 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

evet hocam normal film, çizgi film gibi içeriklerde kötü olmuyor ses.

Şimdi koyduğun resmi toplasan 100 kişi görmüştür ben görmedim mesela insanlar görmeden nasıl alsınlar sen alır mıydın?

Taktiğim çalınır diye korkuyorsun haklı da olabilirsin ama 1 kişiye bile satsan botçular bir şekilde örnek videoya ulaşacaktır .Bence bot ve masaüstü program aynı işi göremez botun riski her zaman daha fazladır.

yav hayrına bedava ver gitsin dua alırsın işte hocam

Sağlık olsun hocam. emin olun kimse bir şey görmedi. tüm olay programda. Keza görseler de birşey fark etmez. hayrını görsünler ancak zaten burda yöntem değil yt işini bilen ve bu işi ciddi ciddi yapan kişilerin yt hayatını baştan sona kolaylaştıracak bir programdan bahsediyoruz. Aynı şekilde videoyap ve diğer botların da yaptıkları aşikar. Peki insanlar neden kullanıyor ? Bu sorunun cevabı bu konuya açıklık getirecektir umarım.

Görüntü yü ben görmedim ama ses Okadar da iyi değil hocam bi kaç programla sesi geçmek mümkün tabi tek kötü yanı onlarda toplu işlem yapamıyorsun ffmpeg te de ben koda dökememiştim, şimdi anladığım kadarıyla ses ve görüntü geçmeyi tek bi program altında birleştirdiniz ve toplu render alına biliyor orası da güzel peki bu yöntem fixlendiğin de program çöp mü olacak görüntü yü pm atar sanız ben de görmek isterim

Aynı yöntemlerle veya yakın yöntemler ile çakışan kişiler kolaylık açısından alır düşüncesindeğim. Ve programa çerce ile geçme gibi diğer bilindik yöntemleri eklersen çok daha fazla talep alman mümkün görünüyor.

Son düzenleme:
ses fena değil, görüntüyüde gördük bir diğer konu ne kadar sürede render alınıyor?

normalde engel veriyor mu cübbelinin bu videosu bilmem ama onun sesi gayet güzel durumda.video olsa daha net bakabilirdik tabi ama resimlerden gördügüm kadarıyla resimlerdeki görüntüdede sorun yok bence pek şikayetci olmaz izleyiciler bu görüntüye ve cübbelinin sesinin oldugu şekilde sese.ama şarkı olan gerçekten çok kötü olmuş :D

Konu Kilitlenebilir. Herhangi bir satış işlemi gerçekleştirilmeyecektir. Fikir ve görüşlerinize teşekkürler. İyi forumlar. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri