Bence olur, olmazsa iptal ederiz![]()
sen bu kafayla satış yapamazsın. örnek video görmeden kimse almaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence olur, olmazsa iptal ederiz![]()
[MENTION=57032]socialmedia[/MENTION] hocam faiş fiyat olmazsa ben aboneniz olurum ya da satın alırım. şuanki yt şartlarında fixlenilebileceği düşünülürse abone mantığı daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Hazırlanıyor hocam şuanda.
Yalnız resim olarak ekleyeceğim bir kaç kare. Videoyu verirsem yöntem belli olur sanırım. Direk botlara entegreler başlar hemenBunun için yapabileceğim tek alternatif video içerisinden birkaç karedir. buda zaten tatmin edici olacaktır. Hazırlıyım ekleyeceğim.
Karar alalım üstad fikirlere göre bi yol çizelim hep beraber. Benimde çorbada tuzum olur. Çok uçuk fiyatlar düşünmüyorum. bazı arkadaşalr 1k-2k gibi fiyatlar demiş ancak bunlar gerçekten çok uçuk. Ben daha makul yaklaşma taraftarıyım. Karar veririz en son ona.
sen bu kafayla satış yapamazsın. örnek video görmeden kimse almaz
Eğer video görülerek çözülecekse mantıken programı alanlar kullandığında kısa zamanda çözülecektir.
İnsanların görüp görmemesinden endişem yok zaten.
Burada ben bu işi yapmazsam eğer, bot sahipleri entegre edip sunum yapacakları zaten hepimizin bildiği bir şey. En azından şu aşamada bi nevi yöntemi gizliyorum diyebilirim.
Hocam eline sağlık .Bence daha fazla ayrıntı verme mantık olarak programın ne yaptığı ifşa olur ki ben görüntüde ne yaptığını çözdüm.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.