Görüntü ve Ses Geçiş Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ref varmı ? varsa denemek isterim

Sınırsız lisans olucak. kenimiz kullanığımız için lisans uygulaması yapılmadı.

fiyat belirlenirse alım yapabilirim denemek için

anlattınıza göre çok iyi program ref alırım

örnek videolar görebilirmiyiz ?

ref varsa alırım hocam işime yararsa ücretini veririm .

Ref varsa bende alabilirim hocam

Demo şekilde 1-2 günlüğüne açarsın üyelikleri. Daha sonra beğenen alır. En iyisi bu olur. İşime yarayıp yaramıyacağını görmeden şahsen para vermem ben.

adam fiyat belirleyelim diyor siz ref diyorsunuz. Adam sınırlı satış olacak diyor siz ref diyorsunuz.

bu forumda satış konusu acılmaz arkadaş :)

yukarda ki arkadaşında dediği gibi konuyu destekleyici görsel içerikler lazım hocam.
Bi video hazırlıyorum şuanda.

örnek video ekle hocam konuya engel geçtiğin bi kaç videoyu görelim. Kalitesi iyi ise ben şahsen alırım.
Hazırlıyorum

Herhangi bir yönetici ile görüşmedik. zaten şuanda sadece fikir alışverişinde bulunuyoruz. herhangi bir satış konusu açmadım. Fikirleri ve istekleri merak ediyorum. Fiyat için orta yolu bulursak gerekli işlemleri tamamlarız

edit:Video hazırlanıyormuş beklemedeyim.

Son düzenleme:
Herhangi bir yönetici ile görüşmedik. zaten şuanda sadece fikir alışverişinde bulunuyoruz. herhangi bir satış konusu açmadım. Fikirleri ve istekleri merak ediyorum. Fiyat için orta yolu bulursak gerekli işlemleri tamamlarız

bence aylık satın hocam, hem sizin için hemde satın alacak kişiler için kimsenin mağdur olmaması için en iyisi böyle
örnek veriyorum sınırsız 1.5K ya satarsınız, alan kişiler 2 3 gün veya bir hafta kullanır yt güncelleme çıkarır sonrasında alan kişiler mağdur olur,
ama aylık satarsanız mağdurluk durumu en aza indirirsiniz

bence sizi tatmin edecek şekilde aylık satın, 50 100 150TL, nekadar uygun görüyorsanız
[MENTION=57032]socialmedia[/MENTION]

Videonti gibi aylık yaparsanız daha iyi olur bence.Full ve aylık olarak imkan tanısanız daha iyi olabilir.Program uygun bir fiyata çıkarsa bende alırım düşünmeden

Fiyat ve ses için hangi programın alt yapsını kullandığınızı pm alayım

ffmpeg kullanıldı

ücret ne kadar düşünüyorsunuz hocam

Hakkını vericek bişiler olur heralde :)

uçuk bir rakam olmadıkça alabilirim ama programın görüntü ve ses geçme yönteminin fixlenebilme ihtimalinede dikkate almakta fayda var bu yüzden fiyat kestirebilmek oldukça güç bence.

Programı alacak kişilerin sorumluluğunda olacak. sonuçta ömür boyu bir garanti sunamam. Bunlar tabiki göz önünde bulundurulmalı. Ne sizin nede benim başım ağrımasın.

Ve şöyle birşeyde var hocam. Yöntem 2 gün sonra fix yerse, bunun bir garantisi varmı? Yada güncelleme yapacak mısınız programa sınırsız şekilde?

Programı alacak kişilerin sorumluluğunda olacak. sonuçta ömür boyu bir garanti sunamam. Bunlar tabiki göz önünde bulundurulmalı. Ne sizin nede benim başım ağrımasın.

örnek video ekleyiniz konuya ondan sonra tartışalım kalitesini görmeden kimse bişey diyemez.

Hazırlıyorum.

tamda milletin çöktüğü anda :D emeğinin karşılığını alıcak bir fiyat biç hocam ona göre insanlar pm atsın şuan pm dolmuştur eminim :D

Hayırlısı :)

Örnek video görme şansımız varmıdır?

Örnek video görme şansımız varmıdır?

Hazırlanıyor hocam şuanda.
Yalnız resim olarak ekleyeceğim bir kaç kare. Videoyu verirsem yöntem belli olur sanırım. Direk botlara entegreler başlar hemen :) Bunun için yapabileceğim tek alternatif video içerisinden birkaç karedir. buda zaten tatmin edici olacaktır. Hazırlıyım ekleyeceğim.

hem 50 kişi hem tatmin edici bir ücret mi hocam ?

demo sürüm verip sonra satabilirsiniz.

Bu tarz şeyler için yönetici onayı gerekmiyor bildiğim kadarıyla, sonuçta kendi yaptığınız yazılımı satıyorsunuz, herhangi bi yöntem taktik satmıyorsunuz

1. örnek video yayınlarsanız kaliteye göre fiyat biçilir.
2. kaç kişiye satacağınıza görede değişir fiyat.

Bu tarz şeyler için yönetici onayı gerekmiyor bildiğim kadarıyla, sonuçta kendi yaptığınız yazılımı satıyorsunuz, herhangi bi yöntem taktik satmıyorsunuz

Aylık satılacaksa onaya gerek yok ama 50 Kişiye tatmin edici ücret ile satılacaksa önce denenecek...

programın başarısı ve fiyatına göre alınabilir konuya ilk yazan ben olduğum için madem ref yok o 50 nin içinde olayım bari :D
örnek video ve fiyat belirlenirse beni etiketlermisiniz hocam ? [MENTION=57032]socialmedia[/MENTION]

Konuya resimler eklenmiştir.
Görüntü hakkında da yorumlarınızı rica edeceğim. Güzelmi sizce?

Son düzenleme:
[MENTION=57032]socialmedia[/MENTION] hocam faiş fiyat olmazsa ben aboneniz olurum ya da satın alırım. şuanki yt şartlarında fixlenilebileceği düşünülürse abone mantığı daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri