Bende katılmadım bu konu hakkında pek bilgim yok.Ne zaman katılınır bilmiyorum.Katılım olunca şartlarını bilmiyorum eğer uyarsa katılırım şans.İnş forumdan arkadaşlarımıza çıkar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hadi başlık güncellemesi de benden, şimdiden bol şanslar başvuran arkadaşlara.
Sen de mi başvurdun hocam. Aman hee yurt dışı filan gitme bir yere![]()
Başvurmadım ama bir sorum var.Nette şöyle birşey okudum doğrumudur acaba?
Diyelim bu sene başvurdum ve bana çıktı.Ama gidemedim.Aradan 5 sene geçti bu süre zarfında o hakkı yine kullanabilirmiyim.Yani tekrardan başvuru yapıp bana çıkması gerekiyormu?
Başvurmak için süre bitti mi? Bilgi giriş kısmını bulamadım web sitesinde.
Başvuru biteli aylar oldu hocam,yarın çekiliş var
saat kaçta çekiliş?
Ben cekilis numarasi 2019XXX basliyor. Site de ise sadece 2018 baslayanlar girilebiliyor. Ne istir yine anlamadim.
Geçen sene başvuru yapanlar 2019 ile numara veriyor zaten.
Bu akşam açıklanacak olanlar 2018 ekim başvuruları.
Zaten başvurudan sonra birton prosedür var, 2019 Sene başından önce giriş vizesi vermiyorlar zaten o prosedürleri tamamlamadan.
Yani 2019 ile başlayan numara doğru.
2019 la baslayan cekilis sonuclari ne zaman belli olacak peki.
2019 Entrant Status Check
DV-2019 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 15, 2018. The DV-2019 entry period opened on October 18, 2017, and closed on November 22, 2017. Only confirmation information for entries submitted during this period are valid for checking your status. DV-2019 Entrants should keep their confirmation number until September 30, 2019.
2019XXX ile başlayan numarayı akşam girebileceksiniz.
Şu anda sistem açık değil.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.