GriAy Adlı Üyeden Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legendgameable

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=9408]legendgameable[/MENTION]

Şikayet edilen üye: [MENTION=14064]GriAy[/MENTION]

Tanıklar; Olayın çözümünde katkısı olacağını inandığınız kişilerin nicklerini yazın

Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/128701-satilik-pk-acik-ozgun-kanal-6k-abone.html

Olay: Arkadaş ile kanalı almak için anlaştık. Ücreti gönderdim. Daha sonra bana kanalı gönderdi fakat şifresi 10 gün önce değişmiş.
Tekrar yazdığımda ne cevap geldi ne bi şey.
Forumda ticareti de var bekledim yazmasını ama şuan forumda online oldu yine cevap yok.

Kanıtlar:

Konuşmalar:
lZN9bl.png

VDz63q.png

Dekont:
oVN96o.png

[MENTION=47295]Sikayet[/MENTION] [MENTION=14064]GriAy[/MENTION]

arkadas eskı uyelerden oyle bırsey yapacagını dusunmuyorum ama burası dunya oda ayrı konu

Benle de bi kanal için anlaştı bekletti beni 1 hafta boyunca banada cevap vermedi sildim skypeden
Oysa böyle değildi son zamanlarda buralara ne ouyor insanlarımıza çok yazık

arkadas eskı uyelerden oyle bırsey yapacagını dusunmuyorum ama burası dunya oda ayrı konu

Valla bende eski üye diye insiyatif kullandım online olmasını bekledim ama cevap yok zaten kanalı attıktan 2 dakika sonra yazıyorum cevap vermiyor. Bakalım nolacak.
Bende beklemiyordum eski üye ve ticareti çok diye önce gönderdik hata yaptık galiba.

Valla bende eski üye diye insiyatif kullandım online olmasını bekledim ama cevap yok zaten kanalı attıktan 2 dakika sonra yazıyorum cevap vermiyor. Bakalım nolacak.
Bende beklemiyordum eski üye ve ticareti çok diye önce gönderdik hata yaptık galiba.

Senlik bir durum yok, Bende olsam üyelik tarihine bakarak aynı duruma düşebilirdim, Geçmiş olsun hocam

Ben Alacaktim o kanali son anda sende patlamis cok eski uye on yargili olmak istemiyorum umarim yakin zamanca cozulur

geçmiş olsun hocam. inşallah kanalı verir yada ödemeni geri yollar

Ben sorun olacağını düşünmem eski üye buttaysa çoğumuz birbirimizi hergün görüyoruz ama işte artık insanlar belli olmuyor.arkadaş dönüş yapar muhtemelen

şaşırdım böyle bir şey yapmasına, umarım mantıklı bir açıklaması vardır

Ben olsam ayni sekilde gonderirdim parayi , resimlerde arkadastan aliyorum simdi hesabi yazmis , o arkadas yapmis olabilir belki , cozulur umarim kisa surede.

Senlik bir durum yok, Bende olsam üyelik tarihine bakarak aynı duruma düşebilirdim, Geçmiş olsun hocam

Aynen umarım çözülür teşekkürler.

Ben Alacaktim o kanali son anda sende patlamis cok eski uye on yargili olmak istemiyorum umarim yakin zamanca cozulur

geçmiş olsun hocam. inşallah kanalı verir yada ödemeni geri yollar

Ben olsam ayni sekilde gonderirdim parayi , resimlerde arkadastan aliyorum simdi hesabi yazmis , o arkadas yapmis olabilir belki , cozulur umarim kisa surede.

Umarım teşekkürler.

Ben sorun olacağını düşünmem eski üye buttaysa çoğumuz birbirimizi hergün görüyoruz ama işte artık insanlar belli olmuyor.arkadaş dönüş yapar muhtemelen

Valla bende sorun olmayacağını düşünüyorum hocam ama bugün online olmasına rağmen dönüş yok mecbur açtım konuyu.

şaşırdım böyle bir şey yapmasına, umarım mantıklı bir açıklaması vardır

İnşallah bekliyorum.

Aslında bu işler için bir aracı yada aracı site olmalı, dolandırılmaktansa bu fikir daha iyi

Aracı yada aracı site sahibi içerikleri görür ama yapacak birşey yok, dolandırılmaktan daha iyidir

[MENTION=9408]legendgameable[/MENTION] İnşallah bir iletişim kopukluğu olmuştur ve gün içinde arkadaş ile iletişim kurarsın ve kanalı veya paranı geri alırsın. Aksi taktirde geçmiş olsun.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] bu tarz alışverişlerde havuz sistemi veya başka bir yöntem ile daha sağlıklı alışveriş yapmanın ve dolandırıcılıkların önüne geçmenin herkes için faydalı olacağı kanaatindeyim.

BOL KAZANÇLAR...

[MENTION=47295]Sikayet[/MENTION] [MENTION=14064]GriAy[/MENTION]

foruma ticaret puan getirilmeli diye düşünüyorum. Kim ne kadar güvenilir ne kadar ticareti var belli olsun . her ne kadar eski aktif üye olsalarda sanırım böyle do*landırıcılıklar yaşanmaya devam edilecek en azından bir nebzede olsa önüne geçilebilir.

Arkadaşlar forumda böyle tipler çok fazla var benimde başıma 3-5 defa geldi, Bir iş yaptırmak istiyorlar atıyorum yazıyor ne istediğini de belirtiyor sonra skype'dan püf diye uçup gidiyor. Milletin zamanını ve parasını çalıyorlar bundan bende şikayetçi olacağım.

Arkadaşın ne foruma girdiği var ne de mesajlarıma cevap yazdığı.
Savcılığa da gerekli belgelerimle başvurdum kendisi uğraşsın artık.

Kullanıcının banlanmasını talep ediyorum. Hatta multi hesabı olduğunu düşünüyorum. yöneticiler ona da bakarsa memnun olurum
[MENTION=47295]Sikayet[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri