Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar duyduguma göre af gelecekmiş.Bence biraz bekleyin acele etmeyin borçlar silinecekmiş.
Arkadaşlar duyduguma göre af gelecekmiş.Bence biraz bekleyin acele etmeyin borçlar silinecekmiş.
af muhabbetini ben de duydum ama bu af sadece birikmiş borcunuzun birikmiş faizini kaldıracak sadece
İşleri güçleri anca milleti soymak yazık değilmi o kadar öğrenci var.Allahtan az önce baktım birşey çıkmadı boş görünüyoryaş 18 lise bitti mezunum.
zorla kapına dayanıp evini barkını soyacak deiller ya
Öğrenci arkadaşlar belgeleri ile SGK'ya gittiklerinde borçlar siliniyor.Her sene olan bir şey bu.Panik yok.Ama öğrenci olmayan arkadaşların ödemesi mecburidir.
adamlar cep telefonundan her ay telsiz vergisi bile alıyorlar,120 lira internet faturası veriyorum belki 40 lirası vergi,sonra yok marmaray yok 3. köprü.Ulan yapmazsan döverler adamı bu gelirlerle,birde o kadar verginin üstün devletin ne kadar varlığı varsa sattılar fena bataklarda ülke bakalım patlak ne zaman olacak.dolarda uçmaya başladı ABD de veriler iyi geldi,2.5 liraya gidecek dolar.
sabahtan beri yıkamadın hükümeti, ha gayret..
senin gibiler oldukça yıkılmaz onun farkındayım.Ne yapalım bazıları gibi eve gelen çuvalla,yeşil kartla yaşamıyoruz kazandığımız parayla yaşıyoruz,müsade ette eleştirelim yemişim chps sini de mhp sinide sen ne ara politik oldun bu kadar delikanlı,ihale sağlam galiba.
Milletin arkasına dayamışlar 400 liraları 600 liraları 3 binleri adamın derdine bak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.