GSS borçları

Arkadaşlar duyduguma göre af gelecekmiş.Bence biraz bekleyin acele etmeyin borçlar silinecekmiş.

Borçlu Dönem Sayısı, 14
Toplam Ana Borç Tutar, 1656.06
Toplam H. Faiz Tutar, 131.54

Ülkeyi Terk Ediyorum.

3bin tl borcum var neyle ödeyecem millet vekiline bile dedim neyle ödeyecem diye bu bir yasa biz karışamayız dedi. Bende piyangodan para çıkarsa öderim o zaman dedim. Asgari ücretle bile iş bulamayoz. Youtube olmasa aç kaldık.

3 bin benimde borcum çıktı.hayatta alamazlar bu parayı benden.ama ben en kısa zamanda en yakın sgk kurumuna gidip 2-3 tane memurun ağzını burnunu kırıcam

Arkadaşlar duyduguma göre af gelecekmiş.Bence biraz bekleyin acele etmeyin borçlar silinecekmiş.

af gelse ne olur kardeşim böyle bir parayı bu halktan almaya hakları yok sorun burada af maf boş iş bu yasa kaldırılmadan bu sorun çözülmez.

İşleri güçleri anca milleti soymak yazık değilmi o kadar öğrenci var.Allahtan az önce baktım birşey çıkmadı boş görünüyor :D yaş 18 lise bitti mezunum.

sinekten yağ çıkarıyorlar valla :D
şimdiye kadar hiç bir hükümetin aklına gelmeyen şeyler yaptılar-HAYALDİ GERÇEK OLDU yaw :D

adamlar cep telefonundan her ay telsiz vergisi bile alıyorlar,120 lira internet faturası veriyorum belki 40 lirası vergi,sonra yok marmaray yok 3. köprü.Ulan yapmazsan döverler adamı bu gelirlerle,birde o kadar verginin üstün devletin ne kadar varlığı varsa sattılar fena bataklarda ülke bakalım patlak ne zaman olacak.dolarda uçmaya başladı ABD de veriler iyi geldi,2.5 liraya gidecek dolar.

Öğrenci arkadaşlar belgeleri ile SGK'ya gittiklerinde borçlar siliniyor.Her sene olan bir şey bu.Panik yok.Ama öğrenci olmayan arkadaşların ödemesi mecburidir.

Öğrenci arkadaşlar belgeleri ile SGK'ya gittiklerinde borçlar siliniyor.Her sene olan bir şey bu.Panik yok.Ama öğrenci olmayan arkadaşların ödemesi mecburidir.

Ödememin yolları vardır...Ikematgahınızı tek yaşayan bir arkadaşın evine vs. taışıyon...HANE GELİRİNİN AZ OLCAGI YERE TAŞIYIN...

adamlar cep telefonundan her ay telsiz vergisi bile alıyorlar,120 lira internet faturası veriyorum belki 40 lirası vergi,sonra yok marmaray yok 3. köprü.Ulan yapmazsan döverler adamı bu gelirlerle,birde o kadar verginin üstün devletin ne kadar varlığı varsa sattılar fena bataklarda ülke bakalım patlak ne zaman olacak.dolarda uçmaya başladı ABD de veriler iyi geldi,2.5 liraya gidecek dolar.

sabahtan beri yıkamadın hükümeti, ha gayret..

sabahtan beri yıkamadın hükümeti, ha gayret..

senin gibiler oldukça yıkılmaz onun farkındayım.Ne yapalım bazıları gibi eve gelen çuvalla,yeşil kartla yaşamıyoruz kazandığımız parayla yaşıyoruz,müsade ette eleştirelim yemişim chps sini de mhp sinide sen ne ara politik oldun bu kadar delikanlı,ihale sağlam galiba.

Milletin arkasına dayamışlar 400 liraları 600 liraları 3 binleri adamın derdine bak.

senin gibiler oldukça yıkılmaz onun farkındayım.Ne yapalım bazıları gibi eve gelen çuvalla,yeşil kartla yaşamıyoruz kazandığımız parayla yaşıyoruz,müsade ette eleştirelim yemişim chps sini de mhp sinide sen ne ara politik oldun bu kadar delikanlı,ihale sağlam galiba.

Milletin arkasına dayamışlar 400 liraları 600 liraları 3 binleri adamın derdine bak.

adam sevmiyor ki seni, sana borc gelmiş, işşiz olmuşsun farketmez... Senin haykırışlarına bile tahammül edemiyor...Dalga geciyor isyanına...

Arkadaşın gss ödemesine baktık, sigortalı çalıştığı ayları da iplemeyip 2.300 lira hesap çıkarmışlar. İşi olmayan adam nasıl ödesin bu parayı nasıl bir mantıktır bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri