GSS borçları

hastanenin önünden geçmeyen adama niye zorla her ay borç yükleniyor diye sormuyor akp yi niye eleştiriyorsun diye soruyor,kafaya gel.Bu da oy kullanıyor biz de işte.

burda bitane delikanlı varsa gelsin bana bu gss'nin mantıklı açıklamasını yapsın yarına 3binliralık borcumu hemen gidip ödeyeyim.3 yıldır ne hastaneye nede sağlık ocağına gitmedim.Sistemde 4 yıldır okuyor gözükmeme rağmen 3bin geçirmişler.Üstelik bu memur denilen çakallara bu gss sistemi ilk yürürlüğe girdiği zaman gidip bu konuda bana sen okuyorsun rahat ol demişlerdi.ben şimdi pazartesi günü bunu bana diyeni bulup öyle şeyler yapacam ki gazetelere çıkarım haftaya takip edin beni

burda bitane delikanlı varsa gelsin bana bu gss'nin mantıklı açıklamasını yapsın yarına 3binliralık borcumu hemen gidip ödeyeyim.3 yıldır ne hastaneye nede sağlık ocağına gitmedim.sistemde 4 yıldır okuyor gözükmeme rağmen 3bin geçirmişler.üstelik bu memur denilen çakallara bu gss sistemi ilk yürürlüğe girdiği zaman gidip bu konuda bana sen okuyorsun rahat ol demişlerdi.ben şimdi pazartesi günü bunu bana diyeni bulup öyle şeyler yapacam ki gazetelere çıkarım haftaya takip edin beni

haraç

burda bitane delikanlı varsa gelsin bana bu gss'nin mantıklı açıklamasını yapsın yarına 3binliralık borcumu hemen gidip ödeyeyim.3 yıldır ne hastaneye nede sağlık ocağına gitmedim.Sistemde 4 yıldır okuyor gözükmeme rağmen 3bin geçirmişler.Üstelik bu memur denilen çakallara bu gss sistemi ilk yürürlüğe girdiği zaman gidip bu konuda bana sen okuyorsun rahat ol demişlerdi.ben şimdi pazartesi günü bunu bana diyeni bulup öyle şeyler yapacam ki gazetelere çıkarım haftaya takip edin beni
soygun maalesef

hocam ben 6 ay kısa dönem askerlik yaptım borç gelmedi ordan, daha öncesinde borcum yoktu sizin varsa o borcunuz görünür onu askerlik borcu sanmayın :)

1436.31 tl borc var 12 dönem insan bi duyurur millete kimsenin haberi yokki böyle birşeyden bu konu olmasa benimde haberim olmayacaktı neyse acaba ödesekmi yoksa bu yasa kaldırılabilirmi af çıkarmı beklemek lazım ödemezsen haciz falan diyolar yaklaşık 1.7 milyon kişi de ödememiş kesin onlarında haberi yoktur bu kadar kişiye haciz çıkarabilirler mi mağdur çok bence af çıkabilir

dua edin ki aranızda benim gibi duyarlı bir arkadaşınız var bi çoğunuz burda görüp öğrendi bende kpss öğrencisiyim dualarınızı eksik etmezseniz Allah sizden de razı olsun :D

eger ögrencilik durumu olan ve borcu cıka varsa heme ögrenci belgesini ssk veya kaymakamlıga götürsünn borcları silinir ve sigorta kapsamına girer tabi 25yaşına kadar.

bunun dışınnda borcu ve aylık ödemesi cok yüksek hesaplanan arkadaşlar var ise hemen ssk veya kaymakamlıga gidip gelir testi yaptırsınlar ve gelirlerinin minimum gösterip aylık primi düşüttürerek mevcut borcuda indirilmesini saglasınlar.

butür borclardan müzdarip herkez borcu minimize etmeye calışsınlar. zaten chp milletvekili bu konuyla ilgili meclise yönerge verdi ve gss kapsamı daraltılması gündemde.bu konuyla ilgili cıkabilecek yasayı takip edin.

S.a kardeşim ben şuan çalışmıyorum 1 aydır işsizim ama normalde çalışan bir insanım part yada full ve sigortalı + mesleki açık lissede okuyorum yaşım 23
haftada 1-2 günde okul var şükür bende borç yok
ama benim gibi çalışan aynı durumda olan part çaılışıyor şuan arkadaşım öncden fuldü +okula gidiyor açık mesleki yüzyüze bitti ama sınavlara devam ediyor ve öğrenci konumunda bunun borcunuda gidip düşürebilirmiyiz arkadaş 21yaşında

+ By_mustafada öle oda bnm sınıf arkadaşm yüzyüze eğitimi bitti ama 1-2 dönem daha öğrenci durumunda olucak sınavları devam ediyor şuan işsiz oda
öğrenci belgesi alsam okuldan yada halk eğitimden nerelere başvuruyoruz
ben bu işin ğeşine düşerim bir

sömürdüler ne var ne yoksa şimdi de gss parası çıkardılar utanmazlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri