Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşın gss ödemesine baktık, sigortalı çalıştığı ayları da iplemeyip 2.300 lira hesap çıkarmışlar. İşi olmayan adam nasıl ödesin bu parayı nasıl bir mantıktır bu.
burda bitane delikanlı varsa gelsin bana bu gss'nin mantıklı açıklamasını yapsın yarına 3binliralık borcumu hemen gidip ödeyeyim.3 yıldır ne hastaneye nede sağlık ocağına gitmedim.sistemde 4 yıldır okuyor gözükmeme rağmen 3bin geçirmişler.üstelik bu memur denilen çakallara bu gss sistemi ilk yürürlüğe girdiği zaman gidip bu konuda bana sen okuyorsun rahat ol demişlerdi.ben şimdi pazartesi günü bunu bana diyeni bulup öyle şeyler yapacam ki gazetelere çıkarım haftaya takip edin beni
soygun maalesefburda bitane delikanlı varsa gelsin bana bu gss'nin mantıklı açıklamasını yapsın yarına 3binliralık borcumu hemen gidip ödeyeyim.3 yıldır ne hastaneye nede sağlık ocağına gitmedim.Sistemde 4 yıldır okuyor gözükmeme rağmen 3bin geçirmişler.Üstelik bu memur denilen çakallara bu gss sistemi ilk yürürlüğe girdiği zaman gidip bu konuda bana sen okuyorsun rahat ol demişlerdi.ben şimdi pazartesi günü bunu bana diyeni bulup öyle şeyler yapacam ki gazetelere çıkarım haftaya takip edin beni
Kişi kaydı bulunamadı diyor bende ??
Aramayı şu şekilde mi yaptın:
Sorgu Türü : 4B sigortalı ödemeleri
Sorgu Tipi : GSS Prim
Evet aynen öyle yaptım, şimdi ise 22:00 ile 00:15 saatleri arasında işlem yapılamaz! diyor. Gece bakıcam bidaha.
askere giden kişiyede 12 ay boyunca bu borç ekleniyomu acaba
hocam ben 6 ay kısa dönem askerlik yaptım borç gelmedi ordan, daha öncesinde borcum yoktu sizin varsa o borcunuz görünür onu askerlik borcu sanmayın![]()
eger ögrencilik durumu olan ve borcu cıka varsa heme ögrenci belgesini ssk veya kaymakamlıga götürsünn borcları silinir ve sigorta kapsamına girer tabi 25yaşına kadar.
bunun dışınnda borcu ve aylık ödemesi cok yüksek hesaplanan arkadaşlar var ise hemen ssk veya kaymakamlıga gidip gelir testi yaptırsınlar ve gelirlerinin minimum gösterip aylık primi düşüttürerek mevcut borcuda indirilmesini saglasınlar.
butür borclardan müzdarip herkez borcu minimize etmeye calışsınlar. zaten chp milletvekili bu konuyla ilgili meclise yönerge verdi ve gss kapsamı daraltılması gündemde.bu konuyla ilgili cıkabilecek yasayı takip edin.
Af gelecek seçim zamanına kadar sağlam kaynaklardan duyum aldım haberiniz ola.
Genel Sağlık Sigortası prim borçlarına af geliyor - Memurlar.Net
mecburlardı kimse ödemeyecek abim ödemeye gitmiş parayı alan yer yok
almıyoruz diyorlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.