GSS Borçlarından Haberiniz Var Mı ?

Eskiden hastanelerde bekliyordunuz diye belgeseller reklam filmleri yaparlar şimdi hastaneye gidemiyoruz gss yüzünden hizmet budur.

hastanede beklemıyoruz sira aliyoruz 10 gün felan evde bekliyoruz o konuda zaten ap ayri bi mesele hani git evinde ölmeyi bekle dermişcesine bi durum geçen babam için diş sirasi aldık 6 gun sonraya verdiler sirayi

şimdiye kadar 700 tl ödedim. ilk çıktığında yaptırmıştım Gelir testini yanlış hatırlamıyorsam 2012 yılında.
Sonra üniversiteye başladım ve gss ödememe gerek kalmadı.
Üniversite biteli 3 ay oluyor hala borç görünmüyor. Çok güzel inşallah böyle devam eder :)

Bunu odemektense , gidip istege bagli sigortami baslattim , 400 lira oduyorum her ay , ha bu arada yakinda secim var , bunu basimaza acanlari dusunup oyle oy verin.

sigortanın amacı çalışmayan(sigortası olmayan) kişilere gelir düzeylerine göre sigortalı yapmak fakat bu ileri zekalılar çalışmayan bir insanın gelir düzeyinin olmadığını akıl edemediklerinden böyle bir sistem var :D

906 TL borcum var ödeyecek miyim ? tabiki de hayır :)

Ben de gelir testi yaptırdım neyse G1 den borc bağladılar gecmiş borç var mı dedim sistemde görünmüyor dedi mezuniyet tarihimi sordu 2014 haziran dedim burda eylül yazıyor dedi ayrıca gecen yıl calısıyordum dedim. Borç görünmüyorsa yoktur dedim kadın da seni sistem yakalamamıs ama borc cıkacak onu da ben ayarlıcm sen diplomanı getir ona göre hesap yapayım dedi gitmedim daha da ne demek sgk da calısan biri orda hesap yapıp borç cıkaracak durduk yere var mı böyle saçmalık? Neyse gitmeme kararı aldım olur da borcum görünürse e-devlette gider gerekeni yaparım.

Bu arada bu borçların hapistir hacizdir gibi cezası olamaz olsa olsa hastaneden yararlanamayız ki zaten devlet hastanesindeki doktorların ne kadar ilgilendiklerini biliyoruz gerekleri yok Allah da düşürmesin zaten.

bide ülkeye istikrar getirdik diyorlar, fakir fukarayı borca sokarak

Sosyal güvenlik kapsamında çalışmadığınız, isteğe bağlı sigortalı olmadığınız, gelir ya da aylık almadığınız veya bunların bakmakla yükümlü olduğu kişisi olmadığınız tespit edilmiştir. Bu nedenle, zorunlu olarak genel sağlık sigortası kapsamında tescil işleminiz yapılmıştır. Genel sağlık sigortalılığınıza ait bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

5510 sayılı Kanunun 60 ıncı maddesinin birinci fıkrasının (c-1) bendi kapsamında genel sağlık sigortası tesciliniz bulunmaktadır.

nedemek oluyor bu ?

Sosyal güvenlik kapsamında çalışmadığınız, isteğe bağlı sigortalı olmadığınız, gelir ya da aylık almadığınız veya bunların bakmakla yükümlü olduğu kişisi olmadığınız tespit edilmiştir. Bu nedenle, zorunlu olarak genel sağlık sigortası kapsamında tescil işleminiz yapılmıştır. Genel sağlık sigortalılığınıza ait bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

5510 sayılı Kanunun 60 ıncı maddesinin birinci fıkrasının (c-1) bendi kapsamında genel sağlık sigortası tesciliniz bulunmaktadır.

nedemek oluyor bu ?

Memur çocuklarına 25 yasından önce borç cıkarmıyorlar

Sorgu tipi ve türü nü hangisini seçmemiz gerekiyor. bir türlü bulamadım :) kişi kaydı yok diyip duruyor

kişi kaydı yok uyarısı bizim bi arkadaşada görünüyor açıkcası nedir bilmiyorum ama şanslısın mı desem bilemedim keşke benim de kaydım bulunamasaydı :)

B_crVM3WAAEAXZ-.jpg

kişi kaydı yok uyarısı bizim bi arkadaşada görünüyor açıkcası nedir bilmiyorum ama şanslısın mı desem bilemedim keşke benim de kaydım bulunamasaydı :)

diğer>gss prim... bu şekilde baktınız mı?

evet hocam baktm ama görünmüyor bişey. memur çocuğuyum ondan olabilir galiba. 5 yaşından beri öğrenci olduğum için hala babamdan yararlanıyorum :) 18 yıldır okuyoz mübarek :D

öyle bi sistem getirdiler ki işsiz 10 milyon kişi varsa en az 6 milyonunun bu şeyden haberi yok. Ve hala oy vermeye devam ediyorlr.

evet hocam baktm ama görünmüyor bişey. memur çocuğuyum ondan olabilir galiba. 5 yaşından beri öğrenci olduğum için hala babamdan yararlanıyorum :) 18 yıldır okuyoz mübarek :D

Bende seninle aynı durumdayım.
Ancak bir borç kaydınız yok diye gösteriyor sistem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri