Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
her sene üstüne katıyoruz ekonomi çok iyi geçen sene 5 bin tl harcamıştım. bu sene 10k tl harcayacağım. 2023 de artık 2 bin euromla bir ev satın alırım
Sabah merkez bankası başkanı değiştirildi khk ile. Aslında sorun merkezin değildi sonuçta faizi düşürdü adamlar.
Asıl sorun yurtdışındaki milyar dolarlar yöneten isimleri küstürdük, bağımsız olamadık hedeflerimizi unutup günlük olayların peşine düştük halbuki her yönüyle zengin bir ülkeyiz yani ortadoğudaki çöl fareleri gibi değil halkımız.
Sabah merkez bankası başkanı değiştirildi khk ile. Aslında sorun merkezin değildi sonuçta faizi düşürdü adamlar.
Asıl sorun yurtdışındaki milyar dolarlar yöneten isimleri küstürdük, bağımsız olamadık hedeflerimizi unutup günlük olayların peşine düştük halbuki her yönüyle zengin bir ülkeyiz yani ortadoğudaki çöl fareleri gibi değil halkımız.
Bir video atarak hakikati gösterelim yazarakta söyleyelim söylenmiş sözü 24'ünü bir hayırlısıyla atlatalım 24'ünde siz verin yetkiyi bu kardeşinize ha ondan sonra görün bu faizle onla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz. Cumhurbaşkanımızın yanındayız sonuna kadar yetkiyi vereceğiz yeni güçlü Türkiye için siz nasıl olur da günlük hedefler peşinde koşan eski Türkiye'den bahsedersiniz darbe zihniyetidir onlar vesayetten kurtulduk ekonomiyi kurtardık koronadan en az etkilenen ülkelerden biriyiz çok büyük bir büyüme ivmesi yakaladıık rekabetçi dolar kuruyla yeni Türkiye yatırımcıların ilgisini çekiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Ah5dFYlwTcc
Senin gibilerle aynı ülkede yaşamak ta bizim cezamız işte ne suç işlediysek.
Merkez bankası acil toplanıp ciddi bir faiz yükseltecektir artık diye düşünüyorum. O süreçte biraz geriye çekilir ama ya artırmazlarsa o zaman daha kötü. Ben faizlerin ciddi şekilde artıralacağını düşündüğüm için bu noktalardan dolara yeni alım yapmanın riskli olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.