Güncel Döviz Kurları

Sakın kurların düşeceğine inanmayın. Berat albayrak , istersek doları düşürürüz diyor. Belli ki adamların saçma bir hedefi var ki düşürmüyorlar. Zaten faiz arttırımı kısa vadede kurları durdurur. Ama üretim olmadığı için eninde sonunda tekrar artışa geçecektir.

İstese dusururmus kedi uzanamadigi cigere mundar der .. sen bu berat gibilerin soyledigine inaniyor musun

Son düzenleme:
biden gelişi kesinleşince önce merkez sonra hazine ve ekonomi bakanının ipi çekilip, piyasanın daha da kötü olmaması için bir hamle.
her hangi bir hareketin olacağına inanmıyorum.
piyasada hareket olması için gelen naci ağbalın faiz arttırımı ve ekonomi bakanının açıklayacağı acil ekonomi planları olmadığı sürece ekonomimiz de şahlanma devam edecektir diye düşünüyorum.
sadece düşünüyorum deliyim ben.

Berat Albayrak istifa etti, yerine Binali Yıldırım adı geçiyor.
Ne fark edecekse.
:D
Dolar istifayı olumlu karşıladı.
8tl altına indi gün içi şuan biraz yukarda geziyor.

----

Dolar : 8.05
Euro : 9.55
Sterlin : 10.55
Altın ons : 1960$
Gram altın : 505tl

Egonomi görüyorsunuz, Egonomi bakanı istifa edince şahlandı çok çok eyyi.

Ne fark edecekse.

----

Auahauahauahau demekki bir bakan daha istifa etse dolar 2 tlye duser :D

Ne fark edecekse.

----

dün istifa haberi düştü sosyal medyaya,benimde aklıma gelen tek isim binali yıldırım oldu.bu ara çok dışarıda kaldı o...

vay be ne ekonomi be
başında biri olmasa bile düşüyor altın döviz :D

Düşmüyor soygun var efendiler soyuluyoruz resmen adamlar topladılar şimdi 9-10-12 artık Allah ne verirse oraya kadar çıkarıp satacaklar sonra tekrar düşürecekler bir toparlama sonra gene yükselt sat memleketi satmışlar soydular soğana çevirdiler şimdi kabuğunu çıkarıyor artık millet burada indi çıktı muhabbeti çeviriyor :D gözü olan görür hiç bir şekilde iniş yok son gaz yukarı gidiyor senelik bazda bakın bakalım hiç inmiş mi yani sene başında 6 tl'di sanki dolar şimdi düştü 5.90 a düşmesi için sene başındaki seviyenin daha altında olması gerekir ki düştü diyebilelim alım noktası toplama noktası denilebilir bu düşmelere. Ve gazeteler başlık atar flaş flaş flaş doların ateşi düştü yanan bir dolar resmi dolar 8 tl şok şok şok ve alkışlayan binlerce yurdum insanı yazık :(

Son düzenleme:
Ve dolar 8.30 üstüne gelir önceki post doğrulanmış olur =)

1 günlük silkeleme ile yola devam. Faiz arttırmayıp direnerek, hergün fakirleşiyoruz. Hazinede ki paramız eriyip gidiyor. Dolar yükseldiği için ihracatın artacağına inanıyorlar ama merkez bankasının 50milyar dolar eksi de olduğuna inanmıyorlar. Dış borcu konuşmaya gerek yok o zaten hazineden gidiyor, hazinede para kaldıysa tabi.

Aga 2018’de dolar 7.20 olunca Merkez Faizleri arttırdı dolar 5.90 a gelmişti, şimdi dolar 7.94 merkez öbür ay yine faiz silahını çekse yine doları tokatlar.

Ama faizlerin yükseldiği yerde insanlar faize para yatırıyor 0 riskle para akıyo riske girip para kazanmak için dükkan bile açmıyor . Hahaha bi taneside yazmış %26 faiz versin yok %999 versin :)

Şuan merkez bankası faiz vermek istemiyor yoksa faiz vermek istese en kralına o dövizi bozdurtur TL mevduata geçirtir yani dolayısıyla dediğin rakamlar çok ütopik kalıyor.

Geçen ay söylemiştim 8.52 den Merkezin faiz veririm demesi 7.89 a getirdi.Yani merkez istediğinde en kralına dolar bozdurur.

Piyasalar 19 Kasım 2020 PPk toplantısında 450-650 baz puan Faiz artışı bekliyor.
Tabi bu olurmu bilemeyiz.
Altın ons dünyada AŞI müjdeyisle birlikte düşüşe geçti.
Cumhurbaşkanı : GEREKİRSE KEMER SIKMA POLİTİKASI İZLERİZ.
En çok buna güldüm.
Açıklanan devlet kadrolarında
Açıklanan her kadroda Diyanet'e 10-15 bin personel alıyorlar.
Binlerce BEKÇİ alıyorlar.
Cengiz-Limak vs denilen gruplara verilen ihaleler hız kesmeden devam ediyor.

Kısaca Beklenen Faiz artışı gelmezse Dolar eski yerine gelir.
Tüm bu açıklamalar ve beklentiler nezdinde Dolar düştü.
19 Kasım sonrası Faiz lobisinin istediği faiz bakalım ne kadar açıklanacak.

--------------

Dolar : 7.85
Euro : 9.23
Sterlin : 10.40
Altın ons : 1865$
Gram altın : 470tl

Egonomi çok çok eyyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri