Güncel Döviz Kurları

Batıyoruz hayırlı işler. Kenarda köşede kalan hesaplarla bir süre daha idare ederiz sonrası Allah kerim. Durum vaziyet berbat. eldeki avuçtaki döviz altın hergün artıyor sanıyoruz ama herşeyimiz gidiyor.

işin en kötü tarafı da ülkeyi böyle kötü yöneten ekonomiyi yerle bir eden kadro ve çevresindekilerin bundan hiç etkilenmeyecekleri...lordlar gibi yaşamaya devam edecekler... biz de tüm ürünlerde olduğu gibi marketteki 5 ltlik ayçiçek yağının önünde durup altında yazan 65 tl'ye dalıp gideceğiz....

Merkez bankası acil toplanıp ciddi bir faiz yükseltecektir artık diye düşünüyorum. O süreçte biraz geriye çekilir ama ya artırmazlarsa o zaman daha kötü. Ben faizlerin ciddi şekilde artıralacağını düşündüğüm için bu noktalardan dolara yeni alım yapmanın riskli olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?

Biden kazanırsa merkez banksı acil toplanıp ciddi anlamda faiz artıracak. Dolar 8 civarı inebilir. Ama döviz girişi olmadığı için bir süre sonra tekrar yükselişe geçecek. Bu kur fiyatlaı bile ocak şubat mart ta ciddi enflasyon yaratacak. Etkisini 3 ay sonra net bir şekilde görecez. 3 ay önce bedavadan verilen krediler hep dövize gitti. Millet olarak ciddi anlamda döviz almışız. Bankalardaki mevduatların %60 ı a yakın döviz.

Çıkar şimdi Berat Redflag "Ekonomide büyüme 5 aydır devam ediyor, 2021'e yükselerek girecez" der.

Daha dün büyük lider, reisimiz çıkıp "Zamanında darbeyle alt edemediler, şimdi ekonomiyle alt etmeye çalışıyorlar ama edemicekler!" diye açıklama yaptı.. Ya arkadaş bunları izlerken ağlanacak halimize gülüyorum.

Daha 2 sene önce sen "Ekonomiden ben sorumluyum ben! Verin kardeşinize yetkiyi dolar ile faizle nasıl uğraşılırmış göstereyim!" demedin mi ya? Şimdi de başkaları mı ekonomiyle oynuyor. Neden dünya üzerinde uğraşılan tek ülke biziz ya?

Neyiz abi biz dünya lideri mi? Savunma sanayide öncü mü? Yeraltı kaynakları zengini mi? Neymişiz biz herkes bizi bitirmeye çalışıyor ya.. Sizler başımızda olduğu sürece düşmana gerek yok.

her sene üstüne katıyoruz ekonomi çok iyi geçen sene 5 bin tl harcamıştım. bu sene 10k tl harcayacağım. 2023 de artık 2 bin euromla bir ev satın alırım

ve euro 10 lirayı gördü :D vatana millete hayırlı olsun :D
şimdi 1 sıfır atacaklar ve euro 1 lira olacak :D

her sene üstüne katıyoruz ekonomi çok iyi geçen sene 5 bin tl harcamıştım. bu sene 10k tl harcayacağım. 2023 de artık 2 bin euromla bir ev satın alırım

Evlerin fiyatı euro ve dolardan hızlı yükseliyor 3 yıl sonra en ucuz ev 1 milyon tl olur İstanbul'da

Sabah merkez bankası başkanı değiştirildi khk ile. Aslında sorun merkezin değildi sonuçta faizi düşürdü adamlar.

Asıl sorun yurtdışındaki milyar dolarlar yöneten isimleri küstürdük, bağımsız olamadık hedeflerimizi unutup günlük olayların peşine düştük halbuki her yönüyle zengin bir ülkeyiz yani ortadoğudaki çöl fareleri gibi değil halkımız.

Sabah merkez bankası başkanı değiştirildi khk ile. Aslında sorun merkezin değildi sonuçta faizi düşürdü adamlar.

Asıl sorun yurtdışındaki milyar dolarlar yöneten isimleri küstürdük, bağımsız olamadık hedeflerimizi unutup günlük olayların peşine düştük halbuki her yönüyle zengin bir ülkeyiz yani ortadoğudaki çöl fareleri gibi değil halkımız.

Kesinlikle hocam tarım, sanayi her şey var ülkemizde yeterki değerlendirmesini bilelim.

Bir video atarak hakikati gösterelim yazarakta söyleyelim söylenmiş sözü 24'ünü bir hayırlısıyla atlatalım 24'ünde siz verin yetkiyi bu kardeşinize ha ondan sonra görün bu faizle onla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz. Cumhurbaşkanımızın yanındayız sonuna kadar yetkiyi vereceğiz yeni güçlü Türkiye için siz nasıl olur da günlük hedefler peşinde koşan eski Türkiye'den bahsedersiniz darbe zihniyetidir onlar vesayetten kurtulduk ekonomiyi kurtardık koronadan en az etkilenen ülkelerden biriyiz çok büyük bir büyüme ivmesi yakaladıık rekabetçi dolar kuruyla yeni Türkiye yatırımcıların ilgisini çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Ah5dFYlwTcc

Son düzenleme:
Bir video atarak hakikati gösterelim yazarakta söyleyelim söylenmiş sözü 24'ünü bir hayırlısıyla atlatalım 24'ünde siz verin yetkiyi bu kardeşinize ha ondan sonra görün bu faizle onla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz. Cumhurbaşkanımızın yanındayız sonuna kadar yetkiyi vereceğiz yeni güçlü Türkiye için siz nasıl olur da günlük hedefler peşinde koşan eski Türkiye'den bahsedersiniz darbe zihniyetidir onlar vesayetten kurtulduk ekonomiyi kurtardık koronadan en az etkilenen ülkelerden biriyiz çok büyük bir büyüme ivmesi yakaladıık rekabetçi dolar kuruyla yeni Türkiye yatırımcıların ilgisini çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Ah5dFYlwTcc

Senin gibilerle aynı ülkede yaşamak ta bizim cezamız işte ne suç işlediysek.

Senin gibilerle aynı ülkede yaşamak ta bizim cezamız işte ne suç işlediysek.

hocam ciddi değilim yukarıdaki yorumumda zaten videoyu yazıyı iyi okusanız göreceksiniz işin sorumlusu olarak adam kendi söylüyor faiz döviz benim işim ben uğraşacağım verin yetkiyi diye ama maalesef merkez bankası başkanı değişti deniyor falan çok polyannaca yorumlar görüyorum ona binayen yazıyorum ama değişmesi gereken o değil bu durumun sorumlusu merkez bankası falan değil malumu ilana gerek yok bu kadar :)

Son düzenleme:
Abd çatırtı oluyor. Döviz bizde tavan yapıyor. Şimdide merkez bankası başkanı değişti. Bu sefer bizi ne maceralar bekliyor :/ 16 ayda 3.başkanı gördük.

Merkez bankası acil toplanıp ciddi bir faiz yükseltecektir artık diye düşünüyorum. O süreçte biraz geriye çekilir ama ya artırmazlarsa o zaman daha kötü. Ben faizlerin ciddi şekilde artıralacağını düşündüğüm için bu noktalardan dolara yeni alım yapmanın riskli olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?

Sakın kurların düşeceğine inanmayın. Berat albayrak , istersek doları düşürürüz diyor. Belli ki adamların saçma bir hedefi var ki düşürmüyorlar. Zaten faiz arttırımı kısa vadede kurları durdurur. Ama üretim olmadığı için eninde sonunda tekrar artışa geçecektir.

bayburtlu bakan gelmiş. siz görün şimdi bak ekonomi nasıl uçuyor, 2023 diyordum ama 2021 de 2bin euroya bir ev alırım artık

bazen düşünüyordum da webmoneyden gelen paraları bozmasaydık ne güzel olurdu şimdi:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri