Güncel Döviz Kurları

Tabi canim senin sayende ulke saha kalkiyo ya spam veya ozgun video yaparak memlekete cok faydan var sende haklisin

inan memlekete senden çok katkım var aldığım oksijeni haketmek için çabam var en azından.Sen gibi ot gelip ot gitmeyeceğim.

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------

Bu durumda geriye dönüş yok, millet tl den kaçmak için evini arabasını bile satar bu saatten sonra.

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:56 ----------

Önce başkanımızın açıkladığı mal varlığındaki 340 bin doları bozdurduğunu görelim de sonra kurtarmak bize kalsın.

beni neden etiketliyorsun ?
bozdursun bozdurmasında ülkeyi döviz bozdurarak kurtaracaksan sende muhattabım değilsin hocam.

inan memlekete senden çok katkım var aldığım oksijeni haketmek için çabam var en azından.Sen gibi ot gelip ot gitmeyeceğim.

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------

beni neden etiketliyorsun ?
bozdursun bozdurmasında ülkeyi döviz bozdurarak kurtaracaksan sende muhattabım değilsin hocam.

Bozdurmayla kurtulmaz, merkez milyar milyar satıyor yakında rezerv kalmayacak. Betona, inşaata gömülen rezervler şimdi bizi tırmalıyor maalesef. İstanbul şahlansın, gök gürlesin. Biz anadoludakiler ceremesini çeksin.

Yahu tartışmayın bu konuda, konuda tartışmak yasak.
Diğer konuyu kapattılar tartışma yüzünden.
Birbirinizden alıntı yaparak tartışmayın konuyuda hiç yoktan yere kapattırmayın.

Ben Tr adsense çalışmayalı yıl oldu döviz kurları artınca üzülürüm sevinmem hiçbir zaman , sevinen değişik tipte insanlar illaki olacaktır. Para olarak elime fazla geçecek ama ülke sıkıntıya girecek her şeye zam gelecek bunun nesine sevineyim. Yazık yav gerçekten yazık ....

Ben Tr adsense çalışmayalı yıl oldu döviz kurları artınca üzülürüm sevinmem hiçbir zaman , sevinen değişik tipte insanlar illaki olacaktır. Para olarak elime fazla geçecek ama ülke sıkıntıya girecek her şeye zam gelecek bunun nesine sevineyim. Yazık yav gerçekten yazık ....

Yazdan yaza tatile gelen ve burada zengin konumuna gelen asgari ücretli gurbetciler bile sevinmiyor.

Neolacak bu dolar benim psikolojik sinirimi coktan gecti. Gercekten ulkem icin uzuluyorum biran once toplum olarakta elimizden birsey geliyorsa yapmamiz lazim. 1 yil once bi miktar dolari tl ye cevirdim sırf kucukte olsa bir katkim olur diye.

Doların çıkışına sevinen vatan hainidir.
Bunun başka bir açıklaması olamaz.

Bu seviyelerin üzerinde zaman geçirmesi hayra alamet değil...

24 Temmuzdaki merkez bankası toplantısında faiz arttırım kararı çıksa idi buralara 5 TL yi bukadar çabuk görmezdik gibime geliyor...

Şimdi olası bir planlama dışı faiz arttırımı bile belli bir miktar düşmesini sağlayacaktır, zamanında 4 TL nin psikolojik kabullenişi artık 5 TL olarak güncellenecek...

Artık bu noktadan sonra insanların harcamalarını ciddi anlamda gözden geçirmesi gerek, zorunlu olmayan hiçbir harcamayı yapmamak gerek...

Özellikle Eylül Ekim gibi yeni kur üzerinden yapılacak fiyatlandırmalar ile bu döviz artışı enfilasyon ve alım gücünde eksilme olarak daha fazla hissedilir olacak...

Hakkımızda hayırlısı...

dolar piyasasını takip edenler bilir ki 5 tl nin biraz üzerine çıkınca dolar orada uzun süre durmayacağını bilir. ya 5 tl nin altına düşecekti ya da 5 i baya geçecek artık 5 tl nin altına düşe riski taşımasın. bu yabancı yatırımcılar için riski ortadan kaldırma amaçlı birşey. kısa vadede 5.30 -5.40 arası olacak tahminimce. 5 tl nin altına inme riski kalmayacak

400 dolar aldım sattım 66 tl kazandım ama öte yandan elektrık gaza zam geldi ordan kaybettim..

yumurtanın kolisi 13 tlden 18 tl ye çıkmış neye sevinelim

Sen öyle diyorsun ama maalesef cebine fazladan 5 tl girince adam dünyanın en mutlusu çünkü düşünemediği nokta o karın sebebi yüzünden cebinden 7 tl çıkacağı.düşünemiyor hesap edemiyor ülkenin kötü gidişini cebine giren paraya bakıp seviniyor.

o hain bu hain ortada bir yanlışlık var ki durdurulmuyor bu döviz uyumaya devam :)

Dolar artmasına sevinen haindir vb söylemler hoş değil. Arabamı sattım 4.50 yken dolar aldım . Burda edebiyata gerek yok dolar son durağa doğru gidiyor isteyen binsin.Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşıyor.

Siyasi düşünceler sonucu meselenin özünü kaçırıyoruz.
Millet dün gövde gösterisi yaparak dolarları bozdurdu ama herkes biliyor ki aynı kişiler hemen sonrasında varını yoğunu dolara bastı yine.
Burada etkilenecek normal vatandaştır tepede artistlik yapanlara bir şey olmaz.
Artsın bunlar gider bunlar gelir düşüncesi yanlış onlar gitmez dolar yüzünden.

İnşallah dolar sene sonu 6 sınırını aşmaz ve gittikçe düşer.
Düşmezse herkes zarar görür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri