Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya arkadaşlar vatan hainliği, siyaset şu yada bu diye tartışmayı bir kenara bırakalım çünkü günlerce birbirimize sövsekte burada hiçbirşey değişmez o yüzden sizlere bir kardeşiniz olarak ciddi birşey soracağım ve gerçekten bu konuda samimiyim.
Şimdi ben server ödemelerimi dolar üzerinden yapıyorum ama aynı şekilde ödeme aldığım firmalar da dolar yani bana giren çıkan yok deyip geçebilirim ama dolar bu şekilde arttıkça ne olacak şimdi diye içimde bir tedirginlik var. Hele şu son yaptırım haberinden sonra doların 5,3x lere çıkmasını bir gördüm yuh dedim artık. resmen karalar bağladım kendi içimde ben mi anormalim bana bir söyleyin?
Teb bankası 5.51 gösteriyor enpara 5.4955
Böyle giderse kimse yabancı firmalardan server falan alamaz, herkes sağlam Türk firmalara yönelir
Beyler bayanlar bu olay yurtiçi siyaseti geçti kötü yönetim dalan hikaye Allah rızası için kendi içimizde çatışacak durumda değiliz.Burada elli yüz adam ne yapabiliriz ülke için belki milyonda bir ama ona bile ihtiyaç var şuanda.o yüzden biz etrafımızdaki ben bizleri kurutacak neler yapmalıyız onları konuşalım
Benim anlamadığım ekonomi her gün kötüye gidiyor döviz her gün yükseliyor
ama herkesin cebinde iphone, her gün başka bir mekanda gezmeler, 5 yıldızlı otellerde tatil(günlüğü 4-5 milyar) son model arabalar var.
Bu nasıl oluyor? lütfen biri beni aydınlatsın
ama herkesin cebinde iphone, her gün başka bir mekanda gezmeler, 5 yıldızlı otellerde tatil(günlüğü 4-5 milyar) son model arabalar var.
Beyler bayanlar bu olay yurtiçi siyaseti geçti kötü yönetim dalan hikaye Allah rızası için kendi içimizde çatışacak durumda değiliz.Burada elli yüz adam ne yapabiliriz ülke için belki milyonda bir ama ona bile ihtiyaç var şuanda.o yüzden biz etrafımızdaki ben bizleri kurutacak neler yapmalıyız onları konuşalım
Devlet tasarruf yapacak...Yapabilirse tabi
Hocam olay hangi boyutta olacak bilmiyorum ama bence bilerinde hammaddesi yabancı şeylere karşı tasarrufumuz gerekecek.
Hocam olay hangi boyutta olacak bilmiyorum ama bence bilerinde hammaddesi yabancı şeylere karşı tasarrufumuz gerekecek.
2002 de tüketici borcu 6 milyar tl iken, şimdi 575 belki şimdi 600 ü bulmuştur. Yani 16 yıldır orta ve kısa vadeli borçlar yani kredi kartları ile geçiniyor insanlar.
https://www.ekonomi360.com.tr/eko-gundem/vatandasin-borcu-574-milyari-gecti-h20361.html
Çok doğru bir nokta. Biz tüketiciyi gel gel diye krediye alıştıran bu bankalar sayesinde ve malesef her ihtiyacında krediye sığınan bizlerinde etkisi illaki bu duruma gelmemizde etken rol oynadı.
Not: Biraz önce paylaştığım haber gerçek sanırım 5.30 a geri çekti doları an itibariyle. inşallah daha da düşürür
Müdahale demek rezervlerin harcandığına alamet ve başka yönden olumsuzluk getirecek ve doları tutacak mı? Sanmıyorum, biraz alım fırsatı verince tekrar dolara girer herkes bu sefer iki katı artar, şu anda fena savaş var bir dk da 10 kuruş atıyo bazen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.