Güncel Döviz Kurları

sen ben dolar bozdurarak bunu kurtaramayız üretim lazım yumurtayı ithal etmememiz lazım bunuda devletin desteğiyle millet yapar. vatandaşa güven verilirse hayvancılık ve tarımla ülke kalkınabilir. Türkiyede teknoloji üretilmiyor yani geriden gelen bir ülkeyiz ancak tarım hayvancılık tarzı şeyler üretip kendimize yeter + üzerine ihrac edersek ülkeyi kalkındırabiliriz.

ne yazıkki geç kalındı bunlara seçim vaatlerinde iktidar dışındaki adamları dinlerseniz bu konulara değinmişlerdi. umarım iktidarda gözünü açıp bu alanlara yoğunlaşır ve ülke olarak kalkınırız.

sadece betondan vaatlerle batarız zaten batıyoruz. bu düzenle ki hiçbir çözüm yakın zamanda görünmüyor yıl ortasında çok büyük sıkıntılar yaşarız bu hızla oraya bile kalmayacak gibi duruyor.

dolar için 7 gibi bir düşünce var etrafta hayırlısı.

Devlet o kadar yardim ediyor, ciftlik kurulmasi icin uretim icin ama yapan var mi? Var ama yetmiyor..

internet bağımlısı tembel üretemeyen bir millet olma yolunda gidiyoruz..

genelleme yapmasakta artık çoğu köylü bile artık tavuk beslemıyor bi süt yogurt yapmıyor ekmek yapmıyor hep marketten alıyorlar.

üretici bir toplum için fabrikalar lazım yol köprü değil

internet bağımlısı tembel üretemeyen bir millet olma yolunda gidiyoruz..

genelleme yapmasakta artık çoğu köylü bile artık tavuk beslemıyor bi süt yogurt yapmıyor ekmek yapmıyor hep marketten alıyorlar.

üretici bir toplum için fabrikalar lazım yol köprü değil

Üretici kazansa üretir, aracı kazanıyor ama o yüzden bıkmış çiftçi. Kendi aralarında örgütlenseler çok güzel üretir satarlar ama memlekette insan insana güvenemiyor.

Malum hükümet döneminde karışan 2 tane sınır devleti var suriye ve ırak bu konuda devlet büyükleri baya uyardı ama kafalarının dikine gittiler. Mısır karıştı filistin karıştı. Yakında amerika iranada girecek. Bana göre baştakiler siyonizme hizmet ediyor. Ben şunu anlamak istiyorum sadece 16 yılda nasıl 4 tane devleti amerika karıştırıyor. Heleki bunlardan 2 si sınır devleti burda hiçmi bunların parmağı yok. Yine amerikanın sözüne gidilir bunlar göstermelik tiyatro oynuyorlar dikkat çekmemek için yine olan halka olucak. Keşke Atatürk yaşıyor olsaydı bu mandacı siyonizme hizmet eden insanları idam etseydi. Çok zor günler bizi bekliyor. İnşallah bunların gerçek yüzünü görürler.

Üretim icin devlet destekleri var sorun halkimizda. Artik uretim yapan koylulerin son dönemi. Koylere gidin 1 tane genc yok. Hepsi tvlerde yada sosyal medyada gordukleri şaşalı hayat hayali ile okumak yada baska seyler yapmak icin buyuk sehirlere gidiyor.

Gece Abd'ye gidilecek vs dendikten sonra biraz düşmüştü ama sabah tekrar çıkıyor.

Dolar : 5.30
Euro : 6.15
Sterlin : 6.88

Hani hep dalga geçerdik ya Çinde halk 150$ a çalışıyor diye.
Heh işte 1600÷5.30=300$ yakında Çinle bu konuda rakabete girebiliriz.

3500 TL ya aldığım iPhone 8 i şuan 5500 e satıyorlar.

Mutlumuyum, Hayır.

Üretim icin devlet destekleri var sorun halkimizda. Artik uretim yapan koylulerin son dönemi. Koylere gidin 1 tane genc yok. Hepsi tvlerde yada sosyal medyada gordukleri şaşalı hayat hayali ile okumak yada baska seyler yapmak icin buyuk sehirlere gidiyor.

Iste bunu anlamiyor,lar sorun devlette degil sorun uretmek istemeyen genclikte. Enes Batur gibileriyle doldu memleket herkez hazira konunca ne oluyor? Adamin bahcesi var, bahcesine bisey ekmeye eriniyor. Böyle kafa yapisi olursa devlet napsin? Emekli olan köyüne yerlesen bile umursamiyor artik bahceyi adam param var salla ne gerek diyip hazir aliyor

Iste bunu anlamiyor,lar sorun devlette degil sorun uretmek istemeyen genclikte. Enes Batur gibileriyle doldu memleket herkez hazira konunca ne oluyor? Adamin bahcesi var, bahcesine bisey ekmeye eriniyor. Böyle kafa yapisi olursa devlet napsin? Emekli olan köyüne yerlesen bile umursamiyor artik bahceyi adam param var salla ne gerek diyip hazir aliyor

He suç gençlerde yani ? Avrupa ülkeleri nasıl yapıyor peki 7 24 bahçe mi ekip biçiyor oların gençleri instgram kullanmıyor mu ? hey Allahım ya

Bence ülkede acil durum ilan edilip millet olarak döviz ile savaşmamız gerekiyo cumhurbaşkanı 1 sözüyle milyonları sokağa döküyosa 1 sözüylede üretime soksun
çok geç kalınmış hareketler var dışarıya mahçup yaşamamak lazım herşeyi dolar euro ile alıyoruz bitiğiz hala bu durumları normal karşılayan varsa gerçekten yazık
elin ingilizi aylık 2000 pound maaş alacak 1 ayda en kral gaming pc dizecek biz ise 6ay çalışıp orta seviye pc dizecez

He suç gençlerde yani ? Avrupa ülkeleri nasıl yapıyor peki 7 24 bahçe mi ekip biçiyor oların gençleri instgram kullanmıyor mu ? hey Allahım ya

arkadasın yazdıgını biraz farklı anlamıssın sanırım. bir cok sehir kasabada dogalgaz yok. banyo icin kazanda su kaynatılıyor yada son donemlerde biraz daha kolaylık saglayan catıya kurulu gunes sistemli ısıtıcılar var. kısın soba ile ısınıyor evler, tuvalete gidenin afedersin poposu donuyor. ozellikle hayvancılık yapıyorsan, tek basına cok zor illaki yardımcı biri sart. kısın sogukda karda yagmurda, yazın sıcak gunes altında, sabahın 6 sında kalk hayvan otlat. konfor 0. zorluk cok. tatil yok. bi isin olsa bakacak kimse yok. ne dugune ne cenazeye gidemeyenler var.

olduki yerlestin memlekete tarım, hayvancılık yapıyorsun, hangi kız seninle evelenecek? kızlar artık evlenmek icin sehir merkezinde daire sartı kosuyor. ben koyde yasamam tarlada ahırda calısmam diyor.

avrupada benim gordugum kadarıyla, koyler sehirle ic ice oluyor metropoller haric. tarım ve hayvancılıgı genelde zenginler yapıyor. maaslı isci tutuyorlar ve calıstırıyorlar. evleri konforlu sehir merkezi yada kasaba yakın (yada soyle soyliyimkoyler kasaba gibi) cogu avrupalı genc sut sagıyor, hayvana yem veriyor, erinmiyor, ben yapmam demiyor. avrupada gencler para olsada meyva bahcesi kursam der, hayvan alayım der. bizde ise tam tersi.

tabi tek sorun buda degil, cogu zaman insanlar yaptıkları isten zarar gorebiliyor. benim bildigim ve bilmedigim daha cok sey vardır. istanbuldan bıkanlar memlekete donmeyi istiyor ama coluk cocuk, okul hersey sorun ve masraf.

kısacası olumsuz cok sey var

Gece Abd'ye gidilecek vs dendikten sonra biraz düşmüştü ama sabah tekrar çıkıyor.

Dolar : 5.30
Euro : 6.15
Sterlin : 6.88

Hani hep dalga geçerdik ya Çinde halk 150$ a çalışıyor diye.
Heh işte 1600÷5.30=300$ yakında Çinle bu konuda rakabete girebiliriz.

Çin parası çok değer kazandı son süreçte.
Millet Yuana yatırım yapın diyorlar ve neredeyse 1 tl ile eşitlenecek.

Dolar 5,4410

---------- Spam Engelliyici 10:14 ---------- Önceki Mesaj 10:13 ----------

Dolara güven olmaz dedik altın aldık yakında 1 tlye düşer altın
böyle bir ihtimal yok hocam. rahat olun her zaman kardasınız uzun vadede

Dolar 5,4410

---------- Spam Engelliyici 10:14 ---------- Önceki Mesaj 10:13 ----------

böyle bir ihtimal yok hocam. rahat olun her zaman kardasınız uzun vadede

Aslında farketmiyor düşerse çok fazla piyasadaki herşey düşer gözüyle bakıyorum.hayılısı ülkemiz için..

artışın sebebi:

Wall Street Journal, "Trump yönetimi şimdi, Andrew Brunson'ı serbest bırakmayı reddettiği için Türkiye'ye yeni yaptırımlar dayatacak bir pozisyonda" diye yazdı.

Devlet üç maymunu oynuyor, ne zaman birisi çıkıp konuşacak. Yancı kanalların umursamaz tavrı insanları daha çok dolara itiyor.

herşey pahallı malesef dövize endeksli...
temizlik temel gıda vs.
bana ne iphone 9000 tl olmuş
geçim derdine düştük artık vesselam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri