Güncel Döviz Kurları

Ekonomi çok iyiye gidiyor. Bakın not alın Eylül 15 'e kadar dolar 8 Üzeri olacaktır.

Suriyeye yerleştikten sonra artık abd nin incirliğe eskisi kadar değeri biçtiklerini sanmıyorum.Bana göre Türkiye ye açıkça bu kadar karşı durmalarının sebeplerinden biri budur.

Bende onu diyorum işte, menbiçten girip kozumuzu ortaya koymamız lazım. Yoksa 10 olur 20 olur durduramazsın.

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

İnterneti kapatıyorlar sanırım artık, bankalar zaten kepenk kapattı. İflas etmezlerse pzts parayı çekmek lazım.

Sigara çay hayretle izliyorum.. bu yükseliş nereye kadar gider bilgisi olan var mı? neden yükseliyor sürekli?

Artık birinci el bir mal almak hayal, ama ikinci el piyasaları da çöktü herkes fiyat yükseltiyor.

3 dk önce 6.50 idi şuan 6.62. kötü günleri atlattık şimdi daha kötü günler bizi bekliyor

Geri zekalı mitinglerle, salak salak sunumlarla 1 lira yükselttik aferim. Trump da az değil, al o aliminyumu ...sok. Adam benzine ateşi attı.

3 dk önce 6.50 idi şuan 6.62. kötü günleri atlattık şimdi daha kötü günler bizi bekliyor

ade4dbf4kotugunlergeridekaldi.jpg

:D

Ben çogu şeyi diger konuda paragraf paragraf yazdım, sonuç konu kilitlendi.

Belki bu zamana kadar bı kaç arkadaşımızın daha elinde bulunan bırıkımı koruması ıcın akıl vermiş olacaktık. İdeolojik saplantı kadar kötü bi olay yok, diyeceklerımde bu kadar.

Erdoğan konuştu dolar coştu.
Damat konuştu dolar coştu.
Trump tweet attı dolar coştu.
ABD Başkan Yrd. konuştu doalr coştu.

Bunlar son 1 saatte falan oldu ve aşırı yükseldi yükselmeyede devam ediyor.

NOT: Dolar coştudan kastım TL nin diplere inmesidir.

Vay arkadaş dolar nereye gidiyor böyle ekonomiden Ciddi anlamda anlayan biri varsa yorumlasın. Dolar böyle artmaya devam ederse sonumuz hiç ama hiç hayra alamet değil. Ne olacak böyle dolar ne kadar artacak , bizim yapmamız gerek bir şey var mı . İyice aklım karıştı

Ben çogu şeyi diger konuda paragraf paragraf yazdım, sonuç konu kilitlendi.

Belki bu zamana kadar bı kaç arkadaşımızın daha elinde bulunan bırıkımı koruması ıcın akıl vermiş olacaktık. İdeolojik saplantı kadar kötü bi olay yok, diyeceklerımde bu kadar.

Diğer konuda ben uzun uzun yazıp çiziyordum, benle dalga geçiyorlardı forumdaki Ekonomistler.
Ben artık uzun uzun yazmayı bırakıp kısa kısa özet geçiyorum.
:D

Kendi düşen ağlamaz, bu günlerimiz daha iyi günlerimiz, bayram bir geçsin, şirketlerin bilançoları + Dış borç ödeme takvimi derken Eylül-Aralık ayları daha karanlık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri