Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
YT işine haber videoları atarak basladım halada haber videoları atıyorum. (yaklasık 1 sene) Eğer haber kanalı yapıcaksan kanalını Facebook,Twitter ile desteklemen çok önemli özellikle Twitter. Patlama, silahlı saldırı, ucak,tren kazası gibi videolar cok izlenim alır özelliklede son dakika haberleri olduğu zaman çok iyi izlenim alır. Herkesinde dediği gibi ilk siz videoyu atarsanız cok iyi izlenimler alırsınız. 400-500 video atarsınız biri patlar iyi para kaldırırsınız. Haberlerin güncel olması önemli![]()
Ustam haber videolarınızı kanallardan kendiniz mi çekiyorsunuz. Yoksa internetten mi buluyorsunuz videoları. Şu sebeple soruyorum. Kaldığım devlet yurdunda internet hızlı değil. Tv izlenmez yani. tv takip etmeden de kazanabiliyor musunuz?
işin özeti bu.![]()
Benimde haber kanalım vardı içinde 500 video olan gunluk tbm 0.03 olduğu halde3-4 dolar getiriyordu bir avukattan ihtar mesajı aldım mahkemesı devam eden bir videoyu yayınladım için cazası 1 ila 3 yılmıs bir ıkıcısıde bana Doğan yayın aş tam hatırlayamıyorum böyle bişe idi bununla ilgili cacıktepe g mailden telif aldım bende bunun sahte olduğunu zannettım geri bildirim gönderdim sonra forumda araştırma yaptım bu cacıktepe gmail sahıbı arkadaş doğan yayın aş nın yetkılısı imiş bende bu nedenlerden dolayı epey korktum başımın yasal olarak belaya girmesınden korktum kanalı komple sildim uzun lafın kısası haber kanalı para kazandırıyor 2-3 ay içinde ama çok dikkatli olmak lazım ınsanın başı çok arıyor
Hocamn milyonda bir olayla karşılaşmısınhaber işi iyidir iyi
sen takılma buna ben aylardır yapıyorum ses seda yok para akıyo
Evet haklısınız ama ben zaten youtube işini bıraktım dükkanı kapadımtekrar video yüklemeye başlasam bile Türkçe videolara bulaşmam hele Haber'e tövbeliyim
Dailymotionda euronews, reuters ve birkac fransa haber ajansininin kanallarindaki videolari yukluyorum sonra haber basligini googlede arattigim zaman videonun haberini bulup aciklsmaya yalistirip 10-15 etiket giriyorum. Ve 10 videodan 2-3 u 70-80 i geciyor ben boyle yapiyorum. Vede bunlari telefonumdan yapiyorum daygilar.. Akmasada damliyor.![]()
Dailymotionda euronews, reuters ve birkac fransa haber ajansininin kanallarindaki videolari yukluyorum sonra haber basligini googlede arattigim zaman videonun haberini bulup aciklsmaya yalistirip 10-15 etiket giriyorum. Ve 10 videodan 2-3 u 70-80 i geciyor ben boyle yapiyorum. Vede bunlari telefonumdan yapiyorum daygilar.. Akmasada damliyor.![]()
bu haber işinden iyi kazanan varmı acaba günde 100 video atacanda biri tutacak zor iş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.