Güncel haber

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Yabancı haber kanalımın TBM degeri 0.07-0.15 seviyesinde bazı günler 0.30-0.50 oluduğu oluyor. Çok çok çok nadirde olsa 3.25 i gördüm :) Tık sayısıyda ortalama olarak 5k izlenime 150-200 tık :)

kenyadaki haberi farklı dillerde atan oldumu i izlenimi nasıldı geldi acaba

YT işine haber videoları atarak basladım halada haber videoları atıyorum. (yaklasık 1 sene) Eğer haber kanalı yapıcaksan kanalını Facebook,Twitter ile desteklemen çok önemli özellikle Twitter. Patlama, silahlı saldırı, ucak,tren kazası gibi videolar cok izlenim alır özelliklede son dakika haberleri olduğu zaman çok iyi izlenim alır. Herkesinde dediği gibi ilk siz videoyu atarsanız cok iyi izlenimler alırsınız. 400-500 video atarsınız biri patlar iyi para kaldırırsınız. Haberlerin güncel olması önemli :)

Ustam haber videolarınızı kanallardan kendiniz mi çekiyorsunuz. Yoksa internetten mi buluyorsunuz videoları. Şu sebeple soruyorum. Kaldığım devlet yurdunda internet hızlı değil. Tv izlenmez yani. tv takip etmeden de kazanabiliyor musunuz?
işin özeti bu. :)

kardeş son dakika haberlerine gir ne kadar video varsa at

teknoloji & iphone 5s şu aralar revaçta bu tip konulara yönelebilirsin

Ustam haber videolarınızı kanallardan kendiniz mi çekiyorsunuz. Yoksa internetten mi buluyorsunuz videoları. Şu sebeple soruyorum. Kaldığım devlet yurdunda internet hızlı değil. Tv izlenmez yani. tv takip etmeden de kazanabiliyor musunuz?
işin özeti bu. :)

İnternetten alıyorum. TV takip etmeden yapılır int üzerinden haberleri takip etmen yeterli.

Benimde haber kanalım vardı içinde 500 video olan gunluk tbm 0.03 olduğu halde3-4 dolar getiriyordu bir avukattan ihtar mesajı aldım mahkemesı devam eden bir videoyu yayınladım için cazası 1 ila 3 yılmıs bir ıkıcısıde bana Doğan yayın aş tam hatırlayamıyorum böyle bişe idi bununla ilgili cacıktepe g mailden telif aldım bende bunun sahte olduğunu zannettım geri bildirim gönderdim sonra forumda araştırma yaptım bu cacıktepe gmail sahıbı arkadaş doğan yayın aş nın yetkılısı imiş bende bu nedenlerden dolayı epey korktum başımın yasal olarak belaya girmesınden korktum kanalı komple sildim uzun lafın kısası haber kanalı para kazandırıyor 2-3 ay içinde ama çok dikkatli olmak lazım ınsanın başı çok arıyor

Hocamn milyonda bir olayla karşılaşmısın :) haber işi iyidir iyi :) sen takılma buna ben aylardır yapıyorum ses seda yok para akıyo

Hocamn milyonda bir olayla karşılaşmısın :) haber işi iyidir iyi :) sen takılma buna ben aylardır yapıyorum ses seda yok para akıyo

Evet haklısınız ama ben zaten youtube işini bıraktım dükkanı kapadım :D tekrar video yüklemeye başlasam bile Türkçe videolara bulaşmam hele Haber'e tövbeliyim

Evet haklısınız ama ben zaten youtube işini bıraktım dükkanı kapadım :D tekrar video yüklemeye başlasam bile Türkçe videolara bulaşmam hele Haber'e tövbeliyim

Video işini bıraktıysan tamam kardeşim ama tecrübelerinle bizi aydınlattığın için teşekkürler :)

Dailymotionda euronews, reuters ve birkac fransa haber ajansininin kanallarindaki videolari yukluyorum sonra haber basligini googlede arattigim zaman videonun haberini bulup aciklsmaya yalistirip 10-15 etiket giriyorum. Ve 10 videodan 2-3 u 70-80 i geciyor ben boyle yapiyorum. Vede bunlari telefonumdan yapiyorum daygilar.. Akmasada damliyor. :)

Dailymotionda euronews, reuters ve birkac fransa haber ajansininin kanallarindaki videolari yukluyorum sonra haber basligini googlede arattigim zaman videonun haberini bulup aciklsmaya yalistirip 10-15 etiket giriyorum. Ve 10 videodan 2-3 u 70-80 i geciyor ben boyle yapiyorum. Vede bunlari telefonumdan yapiyorum daygilar.. Akmasada damliyor. :)

Reuters ve Euronews haberlerini editleyip, logo sildiğim halde yine de tak diye telif, uyarı vs geliyor.

Siz nasıl becerebildiniz merak ettim.

Aynen bende öyle yapıyorum ama Reuters gibi ajanslardan uzak duruyorum, hemen telif gelebiliyor. Bir den önerim hayvanlar üzerine haber bulursanız ( güzel bir kapak fotosu ve başlıkla ) normal haberlerden iki / uç kat daha fazla izleniyor, anlamış deyilim :D

güzel tesbitler var başka arkadaslarında güncul konu üzerine tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum

bu haber işi ilginç 100 video atıyorsun biri tutuyor dizi gibi birsey attıgında anlık izlenim patlaması yasıyorsun

CNN International haber videoları da baya bi izleniyor haber kanalıma her gün ondan video atıyordum eskiden arada eğlence tarzı videolar koyuyolar onlar çok izleniyor.

bu haber işinden iyi kazanan varmı acaba günde 100 video atacanda biri tutacak zor iş

Merhaba Beyler haber ve spor paylaşımları yapmayı düşünüyorumda cnnturk ntv ntvsporun videolarını indiremiyorum,normalde diğer sitelerde download manager indiriyor sorun yok ama bu 3 sitede indiremiyorum ,yardımlarınız için teşekkür ederim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri