Günde 150tl Getiren Kanalım Sahte Topluluktan Kapandı

Yabancı atsanızda farketmiyor, Türkiye den yine Flag Atıyorlar.
Benim Günlük 2.200 TL Getiren, Yabancı kanalıma 2 tane Topluluk geldi ve kapandı, 2 ay önce

işin kötü yani hangi maile bağlı kanalın bize flag gönderdiğini bilmiyoruz. bu acık birşekilde su kişi sana flag gönderdi dese belki gözleri korkar.

inci sözlük ve benzeri platformlar ellerindeki kullanıcı sayısı ile istedikleri sayfayı ve kanalı kapattırabiliyorlar.facebook ve twitter sayfaları dahil.

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah halledebilirsin durumu.

Arkadaşlar bu dizi ve spor kategorileri çok tehlikeli oluyor. Bir de başınızı alıp gitmişseniz kıskanç kişiler tarafından flag yiyorsunuz bu yüzden .Kanalınızı ve kendinizi ifşa etmeyin arkadaşlar.

benim kanalımda kapandı hemde sebepsiz! Ne yüzünden mail bile atılmadı.
https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr-TR&ref_topic=2803138
bu adresten bildirim yaptım. Dün tekrar denedim daha değerlendiriliyor sabır diye mail geldi :D bastım küfürü ya kapatırken 10 dk da açarken 1 hafta oldu ne arıyolarsa bişey yok hala açamadılar kanalı.

inceleyen yokki kardeşim bende bugün youtubeye fax+bildirim+email attım bakalım nolacak

Geçmiş olsun bikaç hafta önce benimde günlük +100$ getiren kanalım gümlemişti sahte teliften.. O gün bugündür Türkçe çalışmıyorum :D Daha doğrusu bi hevesim kırıldı o gün bu gündür çalışmıyordum, bugün başladım.. Tekrar geçmiş olsun.

Flag atan kişi hakkında hiçbir bilgi yollamıyor mu youtube size ? Bu kişi atıyorum telif hakkı uyarısı yolladı gibi, direk kapatıyor mu kanalları ne saçma iş o öyle.

hocam senin kanalı biliyorum ara sıra bende senden dizi çekerdim :) bugun baktım ucmus ama itiraf edeyim gercekten cok hızlıydın gıpte ediyordum sana bir video yüklüyordun 3-4 dakikada 301 e dayanıyordu kim yaptıysa allah ona 10 katını versin geçmiş olsun

Bu flag olayı nedir arkadaşlar tam olarak ? Birkaç kez görüyorum konularda..

Flag olayı zorlaştırılmalı,emin değilim ama mesela 15-20 şikayette uyarı geliyorsa bunun 250-300 gibi yüksek rakamlara çekilmesi işleri zorlaştırır flag atanlar için.Video gerçekten sakıncalıysa zaten çok rahat 250 flag da yer bari masum kanallar kurtulur.

Bunlar takım olmuşlar herhalde tek kişinin flagla kanal kapatması zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri