Günde 2.200 TL Getiren Kanal KAPANDI ...

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen ay benim de bir kanalım bu şekilde kapandı. Parası kesinleşti.

Geçmiş olsun hocam umarım alırsın parayı,ama üzülmeyin bence siz zaten taktiği öğrenmişsiniz nasıl kazanılacağını aynı yöntemle tekrar kazanabilirsiniz.

merak etme paranı alırsın kısa sürede kapansa bile bu kadar para almak çok çok iyi zaten taktiğide biliyon kısa sürede tekrardan yaparsın :)

Alırsın kardeşim :)

Benim de 1 kanal gitti böyle bugün anlam veremedim
Geçmiş olsun parayı %95 alırsın

parayı alırsın dotum , aynı durumu defalarca yaşadım

inşallah alırsın dostum... her gün değil ayda bir kere o ödemeyi alsam bana yine yeter :)

geçmiş olsun inşallah alırsın parayı :(

Geçmş olsun umarım alırsınız paranızı

daha mesajını yazamadığım kişilerde var, hepinizden Allah razı olsun.
Allah herkese böyle güzel kazançlar kazanmayı nasip etsin inşallah..
Bide şu biriken parayı alsam süper olur :cool:

parayı alsan ne olcak ki altın yumurtlayan tavugun gittikten sonra

Geçmiş olsun hocam inş. Alirsin parayi

Tapatalk 2 ile gönderildi

:D Önemli olan taktiği keşfetmem, yani Altın yumurtlayan tavuğu kısa sürede tekrar faliyete geçiricem, Tahminen 15 - 20 gün sonra eski kazancıma yaklaşıcam..

Kanalinin 2 hafta sonra acilacagi yaziyor o koydugun resimde. 2. kez topluluk yemissin. Kanalin kapanmadi yani, 2 hafta sonra acilacak. 3. topululuk gelirse kapanir ki buyuk ihtimal 2 hafta icinde kanala ulasamadan 3. topluluguda yersin. Benzer bi durumda parayi almistim ben fakat sen alirmisin bilemiyorum.

Geçmiş olsun benimde bu gün adsense bağlı tüm hesapların para kazanması kapatıldı.Bağlı olmayanlar sağlam.

Gecmis olsun hocam. Para sende. Rahat ol. Adsensenin para kazanmasi kapanmasib yetr

Öncelikle geçmiş olsun. Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ve para kazanma özelliği devre dışı kalmış ise iyi şeyler söylemeyeceğim. Bu kanal ile ile menüel ilgilenildiğini düşünmekteyim. Ayrıca bu kazanç kesinleşmediği içinde ödemeninizi alamayacaksınız.. Açık Net Söylüyorum Bu ödeme yapılmaz [İnşallah Yanılırım]

Öncelikle geçmiş olsun. Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ve para kazanma özelliği devre dışı kalmış ise iyi şeyler söylemeyeceğim. Bu kanal ile ile menüel ilgilenildiğini düşünmekteyim. Ayrıca bu kazanç kesinleşmediği içinde ödemeninizi alamayacaksınız.. Açık Net Söylüyorum Bu ödeme yapılmaz [İnşallah Yanılırım]

Kanal sadece 2 haftaligina kapali. Alt resimdeki yaziyi okuyun. 2. kez topluluk yemis yani kanal tamamen kapali degil. 3. kez topluluk yerse diger kanallara etki eder. Suan diger kanallarinin ayakta olmasinin sebebi o.

Eğer bu kanalın para kazanması kapansaydı adsenseye bağlı diger kanallarin da para kazanması gitmez mi hocam yoksa sonradan mı gider?

Bence bu adsense banı yer...Erotik kokusu var buram buram

Öncelikle geçmiş olsun. Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ve para kazanma özelliği devre dışı kalmış ise iyi şeyler söylemeyeceğim. Ayrıca bu kazanç kesinleşmediği içinde ödemeninizi alamayacaksınız.. Açık Net Söylüyorum Bu ödeme yapılmaz [İnşallah Yanılırım]

Benimde bildiğim bu yönde, Kesinleşmemiş ise alınmaz, (tekrar söylüyorum umarım alırsın)

Ama parayı reklam veren'e geri vermemek için youtube bu sizin kazandığınız para'yı telif hakkı sahibine vericek.

adam 12k usd alamamış nasıl feryat ediyor.

Bence bu adsense banı yer...Erotik kokusu var buram buram

İlle her Topluluk yiyen kanal cinsel olacak diye birsey yok. Benim geçen çizgi film kanalima topluluk geldi. Aranan cizgi filmde ilk sıralara çıkınca aynı videoları atanlar çekemedikleri için şikayet ediyorlar. Arkadaşın olayda bu şekilde bence

Kanal sadece 2 haftaligina kapali. Alt resimdeki yaziyi okuyun. 2. kez topluluk yemis yani kanal tamamen kapali degil. 3. kez topluluk yerse diger kanallara etki eder. Suan diger kanallarinin ayakta olmasinin sebebi o.

kanal kapandı diyor adam.... :) Kanal denen bişey yok ortada ve para kazanmasıda kapatılmış. Gönderilen Topluluk ihtarı 3 Adettir. 3. Topluluk ihtarında kanal gümler. Ama bu arkadaşa gönderilen Topluluk ihtarı farklı bişey Atom bombası gibi gelmiş ve kanalın yaşama şansı bile kalmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri