Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçen ay benim de bir kanalım bu şekilde kapandı. Parası kesinleşti.
Geçmiş olsun hocam umarım alırsın parayı,ama üzülmeyin bence siz zaten taktiği öğrenmişsiniz nasıl kazanılacağını aynı yöntemle tekrar kazanabilirsiniz.
merak etme paranı alırsın kısa sürede kapansa bile bu kadar para almak çok çok iyi zaten taktiğide biliyon kısa sürede tekrardan yaparsın![]()
Alırsın kardeşim![]()
Benim de 1 kanal gitti böyle bugün anlam veremedim
Geçmiş olsun parayı %95 alırsın
parayı alırsın dotum , aynı durumu defalarca yaşadım
inşallah alırsın dostum... her gün değil ayda bir kere o ödemeyi alsam bana yine yeter![]()
geçmiş olsun inşallah alırsın parayı![]()
Geçmş olsun umarım alırsınız paranızı
parayı alsan ne olcak ki altın yumurtlayan tavugun gittikten sonra
Önemli olan taktiği keşfetmem, yani Altın yumurtlayan tavuğu kısa sürede tekrar faliyete geçiricem, Tahminen 15 - 20 gün sonra eski kazancıma yaklaşıcam..
Öncelikle geçmiş olsun. Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ve para kazanma özelliği devre dışı kalmış ise iyi şeyler söylemeyeceğim. Bu kanal ile ile menüel ilgilenildiğini düşünmekteyim. Ayrıca bu kazanç kesinleşmediği içinde ödemeninizi alamayacaksınız.. Açık Net Söylüyorum Bu ödeme yapılmaz [İnşallah Yanılırım]
Öncelikle geçmiş olsun. Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ve para kazanma özelliği devre dışı kalmış ise iyi şeyler söylemeyeceğim. Bu kanal ile ile menüel ilgilenildiğini düşünmekteyim. Ayrıca bu kazanç kesinleşmediği içinde ödemeninizi alamayacaksınız.. Açık Net Söylüyorum Bu ödeme yapılmaz [İnşallah Yanılırım]
Öncelikle geçmiş olsun. Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ve para kazanma özelliği devre dışı kalmış ise iyi şeyler söylemeyeceğim. Ayrıca bu kazanç kesinleşmediği içinde ödemeninizi alamayacaksınız.. Açık Net Söylüyorum Bu ödeme yapılmaz [İnşallah Yanılırım]
Bence bu adsense banı yer...Erotik kokusu var buram buram
Kanal sadece 2 haftaligina kapali. Alt resimdeki yaziyi okuyun. 2. kez topluluk yemis yani kanal tamamen kapali degil. 3. kez topluluk yerse diger kanallara etki eder. Suan diger kanallarinin ayakta olmasinin sebebi o.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.