Günde 2.200 TL Getiren Kanal KAPANDI ...

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle geçmiş olsun. Diğer kanalların para kazanması açık olupta bu kanalı fesh ediyorlarsa ve para kazanma özelliği devre dışı kalmış ise iyi şeyler söylemeyeceğim. Bu kanal ile ile menüel ilgilenildiğini düşünmekteyim. Ayrıca bu kazanç kesinleşmediği içinde ödemeninizi alamayacaksınız.. Açık Net Söylüyorum Bu ödeme yapılmaz [İnşallah Yanılırım]

yanlış bilgilendirme yapmaktan kaçınalım.
Arkadaşın Para kazanması KAPANMAMIŞ kanalı KAPANMIŞ.Parasını alacaktır. Aynı şekilde kapanan 600 $ + gelirli kanalın parasını aldım çünkü.

parayı alırsın sıkıntı yokta görüntülemeye oranla tık bana göre fazla

58 bin gösterime 5 bin tık gerçekten soru işareti ben çoğu zaman 100k üzeri gösterim aldım en fazla 3 bin küsür gördüm belkide yanlış yoldayım :D

parayı alırsın sıkıntı yokta görüntülemeye oranla tık bana göre fazla

58 bin gösterime 5 bin tık gerçekten soru işareti ben çoğu zaman 100k üzeri gösterim aldım en fazla 3 bin küsür gördüm belkide yanlış yoldayım :D

Walla bu işler böle birinden kurtulursun, ikinciden kurtulursun. 3. de Google acımaz :cool: :)

Doğal olarak yeni kanal açtım zaten tekrar eskisi gibi geliştirmeye başladım sistemi çok zaman alıcak ama inş olur.
Herşey yolunca giderse,
10 Gün sonra günde 10 TL,
20 Gün sonra günde 100 TL,
30 Gün sonra da günde 500 TL lere gelirim diye düşünüyorum :cool: :)
tabi dediğim gibi planlarımda youtube bi sorun çıkarmassa

Walla bu işler böle birinden kurtulursun, ikinciden kurtulursun. 3. de Google acımaz :cool: :)

Doğal olarak yeni kanal açtım zaten tekrar eskisi gibi geliştirmeye başladım sistemi çok zaman alıcak ama inş olur.
Herşey yolunca giderse,
10 Gün sonra günde 10 TL,
20 Gün sonra günde 100 TL,
30 Gün sonra da günde 500 TL lere gelirim diye düşünüyorum :cool: :)
tabi dediğim gibi planlarımda youtube bi sorun çıkarmassa

Valla kardeşim mesele ''kaliteli kanal'' yapmakta.
Bi gece [MENTION=247]Titan[/MENTION] [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] ile sabah 7-8'e kadar fikir alışverişinde bulunup kanal açmaya başladık.
Ben 6 Kanal açtım 1'i teliften gitti diğer 5 kanal şuan günde 100+ Tık getiriyor.
Kanalları o gün oluşturdum.Sonra her gün 10-15 dk girip video attım o kadar.
Yeter ki youtube'a taş koymasın önüne.

maşallah hocam iyi kazanmışsınız yazık olmuş sayfa to ve tbm oranlarınız benimkiyle aynı. ben de yeni bir kanalı 15-20 günde 100 tl çıkarabiliyorum 250tl bile gördüm bir günde ama 2200 tl ilk defa görüyorum. kategorinizi tahmin edebiliyorum.

hocam kanalınızın ismini youtube da aratın açık görünüyor mu bakın. bazen böyle oluyor siz hesaba giriş yapınca devre dışı bırakıldı diyor kanala ulaşamıyorsunuz ama videolar youtube da yayınlanmaya devam ediyor. eğer açıksa google + sayfasından başka bir mailiniz yönetici olarak atayın.sonra diğer adresten youtube panelinize ulaşabilir videolarınıza müdahele edebilir hatta ana kanalsa para kazanmaya açmaya çalışabilir siniz. aslında alt kanala da çözüm bulmuşlar. forumda 2 arkadaş çözümünü biliyor.ama paylaşmadılar şimdilik.

adsenseye yansımış ise ödeme büyük bir ihtimalle yapılır.ancak yt adsense google işleri belli olmuyor.13 aralıkta bir videom patlamış ve ardından hemen 3.taraf gelmiş. 10k izlenime 21 dolar vermiş.ancak adsenseye yansımamış.yt de kesinleşmiş olarak duruyor ama adsensede yok :)

Hocam kesinti biraz fazla olabilir, ödemeyi alırsın, geçmiş olsun tekrar..

Geçmiş olsun ödeme yapılır inşallah .Bundada vardır bi hayır benim korktuğum kanalın para kazanması da gidebilirdi.

maşallah hocam iyi kazanmışsınız yazık olmuş sayfa to ve tbm oranlarınız benimkiyle aynı. ben de yeni bir kanalı 15-20 günde 100 tl çıkarabiliyorum 250tl bile gördüm bir günde ama 2200 tl ilk defa görüyorum. kategorinizi tahmin edebiliyorum.

hocam kanalınızın ismini youtube da aratın açık görünüyor mu bakın. bazen böyle oluyor siz hesaba giriş yapınca devre dışı bırakıldı diyor kanala ulaşamıyorsunuz ama videolar youtube da yayınlanmaya devam ediyor. eğer açıksa google + sayfasından başka bir mailiniz yönetici olarak atayın.sonra diğer adresten youtube panelinize ulaşabilir videolarınıza müdahele edebilir hatta ana kanalsa para kazanmaya açmaya çalışabilir siniz. aslında alt kanala da çözüm bulmuşlar. forumda 2 arkadaş çözümünü biliyor.ama paylaşmadılar şimdilik.

Hayır videolar Youtube aramalarında yok artık, bazı videoların linkleri vardı elimde onlar da açılmıyor. Bu Hesap Hizmet Şartlarımızı bir veya birden çok ciddi bir şekilde ihlal et...... yazıyor videoyu açınca

Hayır videolar Youtube aramalarında yok artık, bazı videoların linkleri vardı elimde onlar da açılmıyor. Bu Hesap Hizmet Şartlarımızı bir veya birden çok ciddi bir şekilde ihlal et...... yazıyor videoyu açınca
hocam sana gelen maili şimdi dikkatlice okudum.bu ayın 1 inde aynısı bana da oldu şu videolarınızdan birini uygunsuz işareti olayı. devre dışı olmuştu hesap ayın 12 sinde hesap kesinleşti benim 2240 tl inşallah senin kide kesinleşir.

hocam ne tür çalıştığınızı bizede az da olsa bahsetseniz bizde az çok bişeyler kazansak

hocam ne tür çalıştığınızı bizede az da olsa bahsetseniz bizde az çok bişeyler kazansak

Yüklediğim videolar dünya genelinde herkesin bildiği tarzda ve izlediği videolar.
zaten bunu söylemem yeterli ama, bu kategori çok riskli Telif Topluluk 3. Taraf Dünya engeli herşey bu kategoride..

Çok fazla titiz çalışmak gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri