Günde 2.200 TL Getiren Kanal KAPANDI ...

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bySTARK

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar durum bu şekilde, aslında böyle bir şey bekliyordum çok bile dayandı denebilir,

Aynı adsenseye bağlı başka Kanallarda sıkıntı yok para kazanması falan aktif ..

Asıl sorum şu olucak içerdeki bu parayı alabilirmiyim ?

gqx5.png

9mzd.png

Geçmiş olsun hocam umarım alırsın parayı,ama üzülmeyin bence siz zaten taktiği öğrenmişsiniz nasıl kazanılacağını aynı yöntemle tekrar kazanabilirsiniz.

Hakikaten yazık olmuş. Bizim bir ayda anca kazanabildiğimiz rakamları bir günde kazanıyorsun ve o kanal kapanıyor.. Ayda 60 bin tl yapar. Hakikaten yazık olmuş..

bugun youtube da var bi seyler , benimde iki kanal gitti

Geçen ay benim de bir kanalım bu şekilde kapandı. Parası kesinleşti.

merak etme paranı alırsın kısa sürede kapansa bile bu kadar para almak çok çok iyi zaten taktiğide biliyon kısa sürede tekrardan yaparsın :)

Kesinleşmemiş ödemeyi ödermi adsense? Bende tam emin olamadığım için soruyorum.

Ödememek için (kurallara aykırı olduğu için) kapatmadımı ki bu kanalı? yani bu senin kazandığın para muhtemelen telif hakkı sahibine yansıtılacak. diye düşünüyorum ben ama tecrübe ile sabit değil.

ayrıca umarım alırsın paranı.

Benim de 1 kanal gitti böyle bugün anlam veremedim

Geçmiş olsun parayı %95 alırsın

para kazanma kapatılmaları hariç. dier sorunlardan dolayı kapanan kanalları parası aktarılıyor.

telif yediğin, dünya engeli yediğin, eşlenmiş yediğin videoların parasını alamazsın

yok öyle bi saçmalık. geçen ay 1 video bana 60 tl kazandırdı 4.gününde 3.eşleşen verdi. ama ödemeyi aldım? aynı şekildi telif yediğim videoların kazançlarınıda alıyorum

parayı alırsın dotum , aynı durumu defalarca yaşadım

Para kazanma gittiyse alamazsın. Gitmediyse alırsın. Vİdeoların hepsini sil. Kökten kapanırsa kanal hiç alamazsın :)

inşallah alırsın dostum... her gün değil ayda bir kere o ödemeyi alsam bana yine yeter :)

telif yediğin, dünya engeli yediğin, eşlenmiş yediğin videoların parasını alamazsın
Ya bilip bilmeden milleti yanlış. Yönlendirmeyin arkadaşım. Hepsinde alırsın paranı merak etme. Zaten adamın videosu değil kanalı gitmiş laf olsun diye yorum atıyorsun

Analitiğe yansıdı mı para ? Analitiğe yansımasını bekleyip öyle silin hocam kanalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri