Günde Kaç saat çalışıyorsunuz?

part time çalışıyorum ben bu ara
1.gün boş kanalları botlara ekliyorum, partner adsense vs olacakları ayarlıyorum. O günün akşamı kaynak listesi hazırlıyorum.
2.gün kaynakları kanalların tamamına bölüp ekliyorum.
3.gün tek tek girip para kazanma vs ayarlarını yapıyorum.
4. gün tatil :D
bu şekil döngü devam ediyor. Toplamda 1. gün 1-2 saat, 2.gün 1 saat, 3 gün ise en yoğunu 4-5 saat kadar ilgileniyorum. Bu kadar :D fazlası beni sıkar zaten. Ama kazanç konusuna geldiğinde, her zaman soylerim; her tarafa saldırıp durmaktansa kendine özgü bir kategori seç ve o kategoride uzmanlaş, inan uzman olduğun kategoride çok kazanırsın

Sabah 09:00 09:30 gibi uyanıp dükkana gidip döner takıyorum. Akşam 19:00 gibi işten çıkıp eve geliyorum 15 dakikaya. Daha sonra Pc başına oturuyorum gece 04:00 e bazense 05:00 hatta 06:00 olduğu oluyor.. Günde 3-4 saat uykuyla 5 6 aydır bu şekilde yaşıyorum.. işten eve evden işe. Hiç dışarı çıkmadım iş harici. bildiğiniz zombiye bağladım. E Haliyle vücut yorgun düşüyor bazen 19:15 gibi eve geliyorum 1 saat uyuyorum ama yetmemiş demek. 2015'e hasta girdim, Zatürre olmuşum :(

Hocam ofisi görsen dersin bildiğin şirket :D bina sıfır en üst kat stüdyo daire 1+1.fotoğrafları katarım ilerde.

Tek olmaz hocam sıkıntıdan ölür insan.bikaç kişi olacak.ordan eleman diyecek hoop yeni kategori keşfettim diğeri diyecek dayı attığım video bi haftada 100 bin oldu :D diğeri kıskanıp kategori çalmaya çalışacak.Entrikalar,alavera,trajedi herşey olacakki zevki çıksın :D

Konyadaysan yaparız böyle birşey :) bizim gonyalılardan hayır yok hep bana rap bana :) adamlar bi buluşma işini bile yapamadı

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

Sabah 09:00 09:30 gibi uyanıp dükkana gidip döner takıyorum. Akşam 19:00 gibi işten çıkıp eve geliyorum 15 dakikaya. Daha sonra Pc başına oturuyorum gece 04:00 e bazense 05:00 hatta 06:00 olduğu oluyor.. Günde 3-4 saat uykuyla 5 6 aydır bu şekilde yaşıyorum.. işten eve evden işe. Hiç dışarı çıkmadım iş harici. bildiğiniz zombiye bağladım. E Haliyle vücut yorgun düşüyor bazen 19:15 gibi eve geliyorum 1 saat uyuyorum ama yetmemiş demek. 2015'e hasta girdim, Zatürre olmuşum :(

aman hocam zatüre deyip geçme dikkat et kendine bizim yaşlarda daha tehlikeli oluyor diye biliyorum

şu işi lisede veya üniversite keşfetmiş olsaydım şu anda en az 1-2 dairem olmuştu kiraya vericek.. o yüzden genç arkadaşlar kıymetini bilsin, okuldan kalan zamanda mutlaka uğraşsınlar hazır vakitleri varken yoksa bizim gibi normal işe girdikleri zaman çok vakit ayıramıyosun bu işlere.. benim tek avantajım daha evlenmemiş olmam, bide evlilik olsa heralde youtube'a giremicez bile :P

Konyadaysan yaparız böyle birşey :) bizim gonyalılardan hayır yok hep bana rap bana :) adamlar bi buluşma işini bile yapamadı

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

aman hocam zatüre deyip geçme dikkat et kendine bizim yaşlarda daha tehlikeli oluyor diye biliyorum

Sağolasın Batuhan. Benim Babamda Zatürre oldu anca topladı kendini 73 Yaşında.. Bende oldum şimdi fena bi hastalık gerçekten ateşim bi türlü düşmüyor 40.5 dereceyi buluyor hep.

Hocam sizi görüyorum hep sorucam sorucam soramıyorum bi türlü. Nickiniz çok tanıdık geliyor.

Sencene.com u duydunuz mu hic ?

Sağolasın Batuhan. Benim Babamda Zatürre oldu anca topladı kendini 73 Yaşında.. Bende oldum şimdi fena bi hastalık gerçekten ateşim bi türlü düşmüyor 40.5 dereceyi buluyor hep.

Hocam sizi görüyorum hep sorucam sorucam soramıyorum bi türlü. Nickiniz çok tanıdık geliyor.

Sencene.com u duydunuz mu hic ?

İlk defa duydum ama heryerde bi üyeliğim vardır genelde de bu nicki kullanıyorum yıllardır :)
Hocam aradım o siteyi de bulamadım

özgünüm günde 1.5 saat çek yarım saatte render'ı ayarla gerisi render kendiliğinden ve upload kendiliğinden toplam 2 saat uğraşıyorum hergün kafam rahat hesabım kapandımı eşleşen geldimi korkusuyla diye değil acaba yorum beğeni geldimi abonem kaç oldu duygusuyla bakıyorum yt'ye :D

İlk defa duydum ama heryerde bi üyeliğim vardır genelde de bu nicki kullanıyorum yıllardır :)
Hocam aradım o siteyi de bulamadım

Benim sitemdide kapadım 3 4 sene evvel. Valla nickin tanıdık geliyor bi yerden ondan sordum. benim nick PsiKiYaTRiST 'di hack forumlarına takılırmıydın? yada r10a ?

Böyle bir konu açacaktım varmış uplayalım bari
Günde 1-2 saat

günlük taş patlasın 2 3 saat çalışıyorum daha doğrusu 3 4 tane render yapıyorum kanallara yüklüyorum oldu bitti :D

günlük 2 saat çalışıyorum diyenlere aklım ermiyor. nasıl yapıyosunuz abi. ben uyku haricinde bilgisayar başındayım saati yok günüm burda geçiyo. eve koltuk aldm 3 ay oldu daha üstüne oturmak nasip olmadı sandalyeden inip. yatmadan yatmaya odaya gidiyom sadece :)

günlük 2 saat çalışıyorum diyenlere aklım ermiyor. nasıl yapıyosunuz abi. ben uyku haricinde bilgisayar başındayım saati yok günüm burda geçiyo. eve koltuk aldm 3 ay oldu daha üstüne oturmak nasip olmadı sandalyeden inip. yatmadan yatmaya odaya gidiyom sadece :)

2 saat çok bile :D

Dışarıda işlerim yoksa sabah 9 gece 12. Tabii hala kazanç çok kötü. Sunucu, bot vs hiç bir şey kullanmıyorum.

En fazla 4 saat,Genelde 2 saat yetiyor aslinda.Ama tabii burda sunu belirteyim,Benim yeterince kanalim var onlari güncel tutuyorum.Fazlasinda gözüm yok hergün kanal yapmiyorum.

Benım vaktım yok o yuzden fazla yapamıyorum :D

Şu gunde 2 saat yetıyor dıyen arkadaslar taktık verırlerse kızmam ben :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri