günlük 2bin 3bin dolar

• Kullanıcı kera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kera

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
r10 da bikaç ay önce açılmış bir konu gördüm
konunun tamamını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum
çok harika fikirler edinebilirsiniz

yani adamlar şunu anlatmak istemişler
bir site açıp üstünde çok çok uğraşıp çok emek verilip günlük 50 dolar kazandıracağına
100 site açarsın botlarla vs bazı yöntemlerle çok az uğraşarak
her bir siteden günlük 2 dolar kazanabilirsin bu da günde eder 2bin dolar

gerçkten konu çok ilginç adamlar günlük 2bin 3binden bashediyolar
ve bunu nasıl yaptıklarını anlatıyolar
anlattıkları yöntemlerde çok makul yöntemler
tamamını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum

http://www.r10.net/google-adsense/829319-100-adet-site-100-adet-adsense.html

Bana biraz sıkıntılı gibi geliyor.Bu şekilde satış ortaklığı yapıp milyon dolar kazanan bir adam biliyorum.Ama adsense çok titiz.Bence adsense için zor ama satış ortaklığı için zaten kullanılan bir yöntem.Anik signalin yöntemi bu.Aylık aranması düşük olan rekabetin olmadığı kelimelerde otomatik site açıyor.Domain vs hemen alıp otomatik konu çekimi.Sonra birkaç küçük basit seo işiyle site ilk sırada çıkıyor zaten.

sanırım bu yöntem en çok adultta işe yarıyor
bazı kişiler okadar para kazanmış ki

konuda geçen 2 yorumu yazıyım

2010 yılının 2. yarısında 50 adet blogspot ile denedim.
İçerik olarak dekorasyon ve tatil üzerine bloglar açmıştım 3-5 adette cep telefonu üzerine vardı bu 50 blog arasında.

Günlük kazancı 1-2 $ değildi sitelerin fakat günlük site başına 0,50 $'a kadar kazançlar oluyordu ortalama ise 0,30-0,35 $dı. Yani 50 blogdan günlük olarak 15-18 $ kazanç oluyordu.

Kazançların artmama sebebi ise sadece siteleri oluşturduğum hafta 1 haftalık zaman ayarlı konular girmiştim hergüne 2 adet konu şeklinde devamını getirmemiştim ama 1 ay kadar günlük 15$'ın üstünde kazanç sağlamıştım.

Belki sizin dediğiniz gibi siteler için backlink, linkwheel, tanıtım yazısı ve günlük en azından 1er içerik girişi yapmış olsaydım kazanç 1-2 $ site başına olabilirdi ve belkide 1 ay değil uzun zaman beni idare ederdi.

Sitelere ne oldu ? Sitelere en son 6 ay kadar önce baktım hiç hit almamış uzun zamandır o yüzden tek tek sildim.

Tekrar dener misin ? derseniz evet denerim çünkü siteler için 1*2şer imleme ve google kayıtları haricinde hiçbir çalışma yapmamama rağmen 1 ayda 450+ $ kazanç sağlamıştım.

Not: Sitelerden kazancı yaklaşık olarak siteleri oluşturduktan 1,5 hafta sonra kazanmaya başlamıştım. Yani siteleri açar açmaz günlük kazanç sağlamasını beklemeyin sadece deneyin şansınızı.

Eğer zamanınız varsa tavsiye ederim.

2. yorum

Bu foruma 2007 yılında üye oldum. Üye olduğum tarihten 2-3 ay sonra bir blog açtım. Tek blogum vardı ancak deliler gibi çalışıp, tv yayınlarından tutun burç yorumları dahil özgün giriyordum. Günlük 50-100 arasında özgün yazı yazıyordum. Blog öyle güçlü bir büyüme yaşamıştı ki hiti 30k'ya kadar çıktı birden ve öyle bir güçlü yapısı vardı ki "öss sonuçları" aramasında ilk sayfadaydı. Sadece o gün 500$ civarında kazanmıştım.

<konudışı> O gün boyunca yaptığım tek şey adsense panelini televizyon ekranında açıp koltuğa uzanarak her dakika sayfayı yeniledim ve dolarların artışını izledim. Hayatımın en keyifli anlarındandı samimi olmak gerekirse. </konudışı>

Ardından para tatlı geldi. Tek blogumun hiti 50k'lara kadar dayanmıştı. Hemen 2 tane daha açarak hayalimdeki "blog ağı"nın ilk adımlarını attım. Bir işte çalışmıyordum. Sabah 10'da kalkıp düzenli bir işmişçesine bloglar ile ilgileniyordum. Ardından 3 tane daha açtım ve hemen ardından 5 tane daha.

Bloglar ile ne kadar ilgileniyorsam, yeni blog açma işiyle de o kadar ilgileniyordum. 30'a yakın blogum olmuştu. Bu sefer sabah 9'da kalkmaya başladım. Akşam bitiş saatim yoktu. Çünkü o kadar blog ile ilgilenmeye gerçekten vakit yetmiyordu. Sabah 9'da kalkıp ertesi sabah 4-5'lerde uyuyordum.

(Bu sürecin bana kazandırdığı en mükemmel şey günlük 3-4 saat uyumaya başlamak. Şimdi böyle bir yoğunluğum yok ancak bu alışkanlığım devam ediyor ve günü değerlendirebilmek gerçekten güzel bir şey.)

Dürüst olmak istiyorum (madem böylesine güzel bir konu açılmış) kazandığım parayı aklım hayalim almıyordu ancak siteler ile ilgilenmekten sosyal hayata, kazandığım parayı harcamaya vakit bulamıyordum.

Biliyordum ki sosyal hayata biraz yönelsem kazanç hemen düşecekti. Buna rağmen ne oldu biliyor musunuz? Adsense'den banlandım. 30'u aşkın site çöp oldu. Her birinin hiti tek tek düşmeye başladı. Google'dan da banlanmışlardı.

Ve serüvenim sona erdi.

Şimdi oturup düşünüyorum. O dönemlerden kazandığım toplam 40bin$ doları ne yaptım? Bazı arkadaşlar benden önce yazmış ancak gerçekten uzun vadeli projeler düşünün. Eğer gerçekten internette var olmak istiyorsanız açacağınız çöp bloglarla hem kendinizi hem interneti çöp etmeyin. Bunlara ayırdığınız vakitlerle "1" blog/site açın. Bir tek onun üzerine düşün ve çok çalışın.

Çöp bloglara harcadığınız zamanın yarısını harcayın ama daha fazla kazanın. Şimdi 1 blogum var sadece gerçekten. O zamanlardakinden fazla kazanmıyorum belki ama bir sosyal hayatım, kız arkadaşım ve kendime bolca vaktim var. Ve en önemlisi o "1" bloguma insanlar site adını aratarak giriyor ve "geri dönen ziyaretçi oranı" %60-65'in üzerinde.

Her neyse, gece gece eski zamanlara dönüp fazlaca uzun bir yazı yazmış olabilirim. r10'da uzun süreden beri insanların bu kadar samimi olarak yazdıkları bir konu görünce dayanamayıp yazdım. Teşekkürler.

sanırım bu yöntem en çok adultta işe yarıyor
bazı kişiler okadar para kazanmış ki

konuda geçen 2 yorumu yazıyım

2010 yılının 2. yarısında 50 adet blogspot ile denedim.
İçerik olarak dekorasyon ve tatil üzerine bloglar açmıştım 3-5 adette cep telefonu üzerine vardı bu 50 blog arasında.

Günlük kazancı 1-2 $ değildi sitelerin fakat günlük site başına 0,50 $'a kadar kazançlar oluyordu ortalama ise 0,30-0,35 $dı. Yani 50 blogdan günlük olarak 15-18 $ kazanç oluyordu.

Kazançların artmama sebebi ise sadece siteleri oluşturduğum hafta 1 haftalık zaman ayarlı konular girmiştim hergüne 2 adet konu şeklinde devamını getirmemiştim ama 1 ay kadar günlük 15$'ın üstünde kazanç sağlamıştım.

Belki sizin dediğiniz gibi siteler için backlink, linkwheel, tanıtım yazısı ve günlük en azından 1er içerik girişi yapmış olsaydım kazanç 1-2 $ site başına olabilirdi ve belkide 1 ay değil uzun zaman beni idare ederdi.

Sitelere ne oldu ? Sitelere en son 6 ay kadar önce baktım hiç hit almamış uzun zamandır o yüzden tek tek sildim.

Tekrar dener misin ? derseniz evet denerim çünkü siteler için 1*2şer imleme ve google kayıtları haricinde hiçbir çalışma yapmamama rağmen 1 ayda 450+ $ kazanç sağlamıştım.

Not: Sitelerden kazancı yaklaşık olarak siteleri oluşturduktan 1,5 hafta sonra kazanmaya başlamıştım. Yani siteleri açar açmaz günlük kazanç sağlamasını beklemeyin sadece deneyin şansınızı.

Eğer zamanınız varsa tavsiye ederim.

2. yorum

Bu foruma 2007 yılında üye oldum. Üye olduğum tarihten 2-3 ay sonra bir blog açtım. Tek blogum vardı ancak deliler gibi çalışıp, tv yayınlarından tutun burç yorumları dahil özgün giriyordum. Günlük 50-100 arasında özgün yazı yazıyordum. Blog öyle güçlü bir büyüme yaşamıştı ki hiti 30k'ya kadar çıktı birden ve öyle bir güçlü yapısı vardı ki "öss sonuçları" aramasında ilk sayfadaydı. Sadece o gün 500$ civarında kazanmıştım.

<konudışı> O gün boyunca yaptığım tek şey adsense panelini televizyon ekranında açıp koltuğa uzanarak her dakika sayfayı yeniledim ve dolarların artışını izledim. Hayatımın en keyifli anlarındandı samimi olmak gerekirse. </konudışı>

Ardından para tatlı geldi. Tek blogumun hiti 50k'lara kadar dayanmıştı. Hemen 2 tane daha açarak hayalimdeki "blog ağı"nın ilk adımlarını attım. Bir işte çalışmıyordum. Sabah 10'da kalkıp düzenli bir işmişçesine bloglar ile ilgileniyordum. Ardından 3 tane daha açtım ve hemen ardından 5 tane daha.

Bloglar ile ne kadar ilgileniyorsam, yeni blog açma işiyle de o kadar ilgileniyordum. 30'a yakın blogum olmuştu. Bu sefer sabah 9'da kalkmaya başladım. Akşam bitiş saatim yoktu. Çünkü o kadar blog ile ilgilenmeye gerçekten vakit yetmiyordu. Sabah 9'da kalkıp ertesi sabah 4-5'lerde uyuyordum.

(Bu sürecin bana kazandırdığı en mükemmel şey günlük 3-4 saat uyumaya başlamak. Şimdi böyle bir yoğunluğum yok ancak bu alışkanlığım devam ediyor ve günü değerlendirebilmek gerçekten güzel bir şey.)

Dürüst olmak istiyorum (madem böylesine güzel bir konu açılmış) kazandığım parayı aklım hayalim almıyordu ancak siteler ile ilgilenmekten sosyal hayata, kazandığım parayı harcamaya vakit bulamıyordum.

Biliyordum ki sosyal hayata biraz yönelsem kazanç hemen düşecekti. Buna rağmen ne oldu biliyor musunuz? Adsense'den banlandım. 30'u aşkın site çöp oldu. Her birinin hiti tek tek düşmeye başladı. Google'dan da banlanmışlardı.

Ve serüvenim sona erdi.

Şimdi oturup düşünüyorum. O dönemlerden kazandığım toplam 40bin$ doları ne yaptım? Bazı arkadaşlar benden önce yazmış ancak gerçekten uzun vadeli projeler düşünün. Eğer gerçekten internette var olmak istiyorsanız açacağınız çöp bloglarla hem kendinizi hem interneti çöp etmeyin. Bunlara ayırdığınız vakitlerle "1" blog/site açın. Bir tek onun üzerine düşün ve çok çalışın.

Çöp bloglara harcadığınız zamanın yarısını harcayın ama daha fazla kazanın. Şimdi 1 blogum var sadece gerçekten. O zamanlardakinden fazla kazanmıyorum belki ama bir sosyal hayatım, kız arkadaşım ve kendime bolca vaktim var. Ve en önemlisi o "1" bloguma insanlar site adını aratarak giriyor ve "geri dönen ziyaretçi oranı" %60-65'in üzerinde.

Her neyse, gece gece eski zamanlara dönüp fazlaca uzun bir yazı yazmış olabilirim. r10'da uzun süreden beri insanların bu kadar samimi olarak yazdıkları bir konu görünce dayanamayıp yazdım. Teşekkürler.

ikinci yorumu örnek almk lazım herşeey para değil.

Hocam iyi hoşta insan çabuk sıkılıyor.Bende bir ara denedim ama 10 üstünde siten oldumu bırakın konu açmayı girip kontrol etmek bile zor geliyor.

%100 denendi 74 kanalım var en kötüsünde 1000 video var

telif yiyen yok günlük gelir 7-8 $ civarı ciddiyim :)

Tek kanalım var tek kanalda bi video zipladı 500.000 lere geldi 3-4 ayda. Günlük 15 20 dolar kazaniyorum. Odaklanmak bu hayattaki başarının altın kuralı. Tek birşeye adam akıllı odaklanabilirseniz başarıya ulaşırsınız.

25 yabancı kanalım var. her birinde 500-1000video var, telif yinen 3 kanalım var. gunluk kazanç 20-30$ arası. 1 aydır video bile yukleyemıyorum. tr kastıyorum.

Bence sürümden kazanmak da mantıklı yani 100 kanal açsak misal, her birinde en az 500 video olsa toplamda 50.000 adet videonuz olur ve 50.000 video içerisinden 10 tanesi tutsa 200k üzeri izlense onlar bile çok sağlam kazanç getirir diye düşünüyorum.

Yada boyle az olmali ;)

Bugunki Kazancim :) :)
nbd4g.jpg

Yada boyle az olmali ;)

Bugunki Kazancim :) :)
nbd4g.jpg

abi ayıp olmassa bi isteğim olacak uyarsa tabi
Allah razı olsun öncelikle yt hakkında sayende bi çok şeyi öğrendik iyi güzel hoş yalnız;
niche işi ile ilgili bi video yapabilirmisin hiç bir bilgisi olmayanlar için
ne nedir nasıl yapılır amaç vs. youtube gibi kullanılmasını öğret be abi sana zahmet :) sanırım fazla uzun sürmez kelime üzeri olduğu için.. sen daha iyi bilirsin
bi kaç konuya baktım inan sendede olmuştur bazen çalışmalar yaparken ayıptır söylemesi kafam almıyor o kadar dolu ki,
açıklayıcı bi video lazım sanırım..

abi ayıp olmassa bi isteğim olacak uyarsa tabi
Allah razı olsun öncelikle yt hakkında sayende bi çok şeyi öğrendik iyi güzel hoş yalnız;
niche işi ile ilgili bi video yapabilirmisin hiç bir bilgisi olmayanlar için
ne nedir nasıl yapılır amaç vs. youtube gibi kullanılmasını öğret be abi sana zahmet :) sanırım fazla uzun sürmez kelime üzeri olduğu için.. sen daha iyi bilirsin
bi kaç konuya baktım inan sendede olmuştur bazen çalışmalar yaparken ayıptır söylemesi kafam almıyor o kadar dolu ki,
açıklayıcı bi video lazım sanırım..

Farkindayim quit bende cok kafa karistiran aciklamalarin vs oldugunun.Ancak bende bu iste prof degilim,bilgim ust seviyede degil.Su an zaman vakit buldukca ustune dusuyorum agirlik veriyorum bu konuya.Denemelerim calismalarim vs suruyor.Illaki belirli bir bilgiye ulasinca bunlari dokecegim ortaya.
Yanliz sunu belirtmem lazim,youtube ile kazanamayan bu iste asla kazanamaz.Youtube bu sektorde kazanc icin bir alt yapi teknik bilgi edinme adimi diyerek dusunmelisiniz.
saygilarimla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri