Captcha sistemi var hocam. Onu aşmak öyle kolay değil.![]()
öylede güzelgeçilirki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Captcha sistemi var hocam. Onu aşmak öyle kolay değil.![]()
Yuklu girmemek lazim gaza gelipkumar gibi bu sitebi aralar cok takıldım her saati beklerdim
öylede güzelgeçilirkiçok çok çok basittir hocam geçmesi
hocam biraz tüyo versen![]()
1000 tane hesap aç.her hesaptan kodla başka bir siteye captha yönlendir.capta kodunu girene 0,03 tl kazanç gir.girilen captha başına kişiye ödeme yap.1000 giriş için 30 tl ödeme alır kişi![]()
Buyrun hocam![]()
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Profile kisminda ID yazar. Kazandiysan bakiye artmistir hocam ya da stats sayfasindan bakabilirsin.benim kazanip kazanmadigimi nasil anlayacagim ve benim id nerdedir
Gecen ay arkadasim vurdu 10.000' iAz önce çevirdim 1706 satoshi verdi. Ucuz kaçtı. 9988 geldi.
Resmen inanamadım hala ayakta mı bu site![]()
Az önce eski üyeliğime girdim.
1608 satoshi var hesapta. Aynı miktarda bitcoincash ve bitcoingoldda vermiş exchange yapıp btc ye çevirebiliyorum![]()
Helal be adamlara.
Gecen ay arkadasim vurdu 10.000' i
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10.000=200 dolar mı?
Bu tarayıcı üzerinden mining işlemini denemiş miydiniz? [MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION]
ref ile üye oldum teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.