(Günlük + Haftalık) Incubus 15 dakika Onay Sistemi (Çok Hızlı - Çok Kolay - Ücretli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta elimde çok fazla sunucu olması gerekiyor böyle bir şey için, diğer türlü insanları çok sırada bekletirim. Yani 1 sunucuya 10 kişi de koymayı bilirim, ama öyle olursa ortalama bekleme süresi 3 saniye değil 30 saniye olur. İstediğim en hızlı hizmeti verebilmek :) İlerleyen süreçte olacaktır ama :)

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

Tek sunucumuz kaldı şuanda bilginize.

sunucu verebiliriz stok açabilirsiniz

+15 onaylama yaparken hangi ülke yapacağız ?
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam.

Son düzenleme:
+15 onaylama yaparken hangi ülke yapacağız ?
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam.

Hepsi amerika hocam, lokasyonlar farklı sadece.

Şuan stoklarımız tamamlandı, 1 stok açılacak yarına. Daha fazlası en erken salı günü olabilir sanıyorum.

Edit: yarınki de gitti :(

Sanirm skype'a bakmiyorsun Onur. Yazdim ama cevap alamadim, bu gidisle yararlanamayacagiz bu hizmetten. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Sistemi aldım, hayatımda böyle bir şey görmedim :D 15 dakikada 30 kadar onay yaptım çok çok hızlandırdı beni. Teşekkürler [MENTION=10082]Incubus[/MENTION], artık devamlı müşterinim.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam gün sonu derken 1.5 saat sonramı sona ercek yoksa 24 saat sonra mı? bana en azından bi 15 saatlik felan lazım deneme yapacağımda

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam gün sonu derken 1.5 saat sonramı sona ercek yoksa 24 saat sonra mı? bana en azından bi 15 saatlik felan lazım deneme yapacağımda

Usta sabaha kadar açık bırakırım herhalde, ama deneme için günlük vermek isterim kişiye özel, ama şuan inanın hiç sunucu yok ve sunucu çok masraflı geliyor :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam bir pm bakar mısın rica etsem..

şu an sistem onay için kullanlıyor mu?
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam anlamadığım nokta bir sürü sayı çıkıyor hangi satırdakini onay iiçin yazıyoruz?

Son düzenleme:
şu an sistem onay için kullanlıyor mu?
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam anlamadığım nokta bir sürü sayı çıkıyor hangi satırdakini onay iiçin yazıyoruz?

En üstteki en son gelen hocam :) Ama sms almak için aynı numaraya iki kere yollamak (yani yollama penceresini yenilemek) gerekiyor bilginize.

Sadece +15 dk için mi yarıyor hocam.Sıfırdan mail açmak istesek ?

Yüzde 85-90'ı sadece +15 için hocam numaraların ;)

Tebrik ederim onur. Deneme fırsatı bulamadım ama mantığın harika olmuş. hayırlı kazançlar.
,

Numara fiyatları biraz tuzlu mail fiyatlarını etkileyecek gibi geliyor.

yetişemedim

Son düzenleme:
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Onur Tebrik ederim harika bir Sistem olmuş. 1 saattir deniyoruz işlem hızımız 3 katına çıktı. Projelerinde başarılarının devamını dilerim.Tekrar Tebrikler :D

Almayı düşünen arkadaşların hiç düşünmesine gerek yok. Mail satıcısı olarak kendisinin sistemini kesinlikle öneririm. Kasten ben 8 sunucu siparişi geçicem bu gidişte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri