[ GUNUN BOMBASI ] herkes buraya

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
farketmez hocam istediğiniz bölümü deneyin örnek sezon 3 den hangi bölümü yüklerseniz yükleyin.

KPGYP9.jpg

şuan boyle

bad file format hatası veriyor ?

---------- Mesaj saat 10:12:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:10:34 civarında gönderildi. ----------

Bölüm tabii ki.Scene de olabilir ama bölüm olursa muhteşem olur.

---------- Mesaj saat 14:35:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:07 civarında gönderildi. ----------

1 Yıllık.İstiyorsan 6 ayımı sana vereyim adaş :D

Bonna hocam bad file format diyor her formatı denedim sorunsuz sürümü pmleyebilir misiniz bu sürümde sorun var sanırm ya da siz bu sorunu nasıl çözdünüz çözebildiniz mi ?

bad file format hatası veriyor ?

---------- Mesaj saat 10:12:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:10:34 civarında gönderildi. ----------

Bonna hocam bad file format diyor her formatı denedim sorunsuz sürümü pmleyebilir misiniz bu sürümde sorun var sanırm ya da siz bu sorunu nasıl çözdünüz çözebildiniz mi ?

uzaktan yakından alakam yok:D

hocam bad file format hatası nasıl almadınız ?

---------- Mesaj saat 10:33:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:24:36 civarında gönderildi. ----------

bad file format hatası alan yok muı ?
Hocam ben de aynı hatayı alıyorum:mad:çözebildiniz mi sıkıntıyı?

bu program benım bıldıgım kadarı ile,
videonun içindeki bir alnı alıyor tam ekrana donduruyor, yanı sony vegas ile yapılan bişe bu, video boyutu ile oynama, çerçeve ekleme gibi özelliği var... özetle video boyutu ile oynayan çok program var.. onalrdan biri.. çok soru soran olma zben özet geçeyim demek istedim

arkadaşlar aylar önce acmıs oldugum bı konu. konuyu hortlatıyorum admın arkadaslar lutfen kusura bakmasın. goruyorum kı hala 3.taraf eslesmesı ıle bası dertte olanlar var ve özlden mesaj atanlar var blkıd bılmeyenler var . program ucretlı ama sıze verdıgım yerden ucrtsızınıde ındırebılırsınız. ucrtlı halı 39 dolar gıbı bırseydı sanırım. ama ücetsız halı 3. taraf eslesmesını gecıyor . belkıde ucretlı olarak alırsak daha fazla seyelrıde yapabılır

arkadaşlar aylar önce acmıs oldugum bı konu. konuyu hortlatıyorum admın arkadaslar lutfen kusura bakmasın. goruyorum kı hala 3.taraf eslesmesı ıle bası dertte olanlar var ve özlden mesaj atanlar var blkıd bılmeyenler var . program ucretlı ama sıze verdıgım yerden ucrtsızınıde ındırebılırsınız. ucrtlı halı 39 dolar gıbı bırseydı sanırım. ama ücetsız halı 3. taraf eslesmesını gecıyor . belkıde ucretlı olarak alırsak daha fazla seyelrıde yapabılır

ya bu programı ne zaman denediysem (crackli sürümünü) hep bir sorun çıktı. çok iyi hatırlıyorum bir kaç ay önce denemiştim filmi editledim %15 inde simsiyah ekran göründü. başka bir editte ses çıkmadı falan bende sildim attım :)

ya bu programı ne zaman denediysem (crackli sürümünü) hep bir sorun çıktı. çok iyi hatırlıyorum bir kaç ay önce denemiştim filmi editledim %15 inde simsiyah ekran göründü. başka bir editte ses çıkmadı falan bende sildim attım :)

bn kac krekullanmıssam gectım taraf eslesmesını .youtubedn kullanım vıdeosunu ızledınmı

dünya engelinide geçebiliyo mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri