Günün Maçı

lens gerçekten naniden kat ve kat daha iyi adam emenikeye alda at dedi ama topu eline ayagına bulaştırdı sow gene bildiğimiz gollerden birini attı alıştık roveşatarına :) lens frikikten kaleciyi çamura batırdı hareket bile edemedi rooney nin golüde güzeldi harika bir maç oldu..

Fenerbahçe ve Osmanlıyı tebrik ediyorum. Bakalım lige nasıl yansıyacak. GS için bugünkü maç inanılmaz önemli

osmanlı nasıl yenmiş villareali helal olsun fenerbahçede süperdi bu gece.hiç beklemediğim şekilde oynadı umarım özlenen fenerbahçeyi yine seyretme imkanı buluruz

Fenerbahçenin Defansını ilk defa bu kadar uyumlu ve sağlam gördüm uzun aradan sonra. Adamlar o kadar iyi defans yaptıki Volkan'a top gelmedi nerdeyse. Bir sürü korner attılar, topa %65 sahip olan m.u defansı bir türlü geçemedi. Maç 4e 5e giderdi açıkçası. Emenike kötü harcadı, onu geçtim 20dk sı kalan maçta koşmadı bile çok dikkatimi çekti

hocam ben hiç hatırlamıyorum bi anadolu kulubünün avrupa da böyle başarılı sonuçlar aldını :D

Benim hatırladıklarım (4 büyükler dışında)

*Denizlispor O.Lyon'u elemişti,

*Gençlerbirliği 2003-2004'te Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve PArma'yı elemiş, Valencia'yı burda 1-0 yenmişti.

*Aynı sezon Gaziantepspor, Lens'i elemişti ve Roma'yı G.antep'te 1-0 yenmişti.

*Kayseri Erciyesspor, Maccabi Tel Aviv'i yenmişti. 3-1 miydi neydi.

Daha illaki vardır geçmiş senelerde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri