Hala Spam Kasın Siz

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana birisi sorsa; gardaş spam mı çalışmak istersin, yoksa özgün mü?

Örnek vererek açıklıyorum;

1-asgari ücretle çalışıyorum günde 12 saat (gerisi yeme, içme, uyuma)
2-öğrenci adamım ailemin yolladığı 3 kuruşla geçinmeye çalışıyorum. (internet ortak,pc elden düşme veya 4-5 yıllık,kullandığım program varez,oyunlar internetten indirme vs... ele geçen 3 kuruşla yeni bişeyler yapamıyorum)
3-Gavur yaparsa wavvvv, biz yapınca aşağılama, hor görme, çekememe vs...
4-3-5 kuruş para var elimde özgün çalışayım diyorum, harcadığım parayı kısa zamanda kazanamıyorum bu işi bırakıyorum.
5-özgün çalışıyorum diyen bazı kişiler bakıyorum, Resimleri birşeltirmiş, üstüne açıklama eklemiş,birde başkasına ait müzik kullanmış. Sırf youtubeden telif gelmiyor diye özgün çalıştığını sanıyor :) resimi çeken başkası,müziği yapan başkası,video içinde kullandığı yazı ve açıklama başkasına ait Yada internetten indirdiği oyunu videoya çekip yüklemek, bumudur özgünlük, kul hakkı yeyemek?
6-herşeyi ile özgün çalışan arkadaşları takdir ediyorum. (zamanları bol, malzemeleri bol, yetenekleri var vs...) Allah kat kat kazanmak nasip etsin inş.

7-vs.... buna dahada açabiliriz.

Yukarıda sorduğum soruya cevabım: SPAM ÇALIŞMAK BENCE DAHA MANTIKLI. NEDEN?

Spam dedikse botla, videoyu oldugibi kanala kopyalama,youtube to youtube vs.. değil.

*adam videoyu kendi sitesine yüklemiş youtube sayfası yok varsada tanıtımını yapmış bırakmış. Videolar sadece belirli bir ülkede gösteriliyor (sadece amerikada görülüyor gibi...) Sitesinden video indirmek basit bişeyde değil. İp değiştir, görüntü kaydet vs...) Sonra bu videoları otur baştan düzenle 10 dk video için en az 20-30 dk zaman ayır. İntro ekle, logo ekle, dizenlemesini yap vs...
Videoyu atıyorum belirli bir kitlesi olduğu için izlenme kendiliğinden geliyor.

*Özgün çalışsam; kanalı tanıtın tanıtacan rayına oturana kadar en az 6-12 ay zaman gerekli. Düzenli bir ödeme almam en az 2 yıl bence. sonra kanal tutuacakmı tutmucakmı. Türkçe özgün çalışsan bile elin adamı şikayet ediyor okadar emeğin boşa gidiyor vs...

*Spamla 1 ayda kazandığımı özgün çalışarak belkide 1 yılda zor alamacam veya hiç alamıcam.

Benim ne zamanım nede sermayem buna el vermiyor. O yüzden ben spamda çalışma devam edecem.

Neden sorusu burda çok önemli

Neden spam, Neden özgün,? Neden yabancı içerik, Neden yerli içerik? sorularına cevap bulunca zaten herşey ortaya çıkıyor.

Son düzenleme:
Hocam öyle bir kanal yapamazsın zaten.
Bugün adam facebook'u kurdu bizde mi öyle bir şey yapmak için ugrasalım hayır
Bugun adam whatsapp diye mesajlaşma servisi kurdu milyar dolarlara sattı.Bizde mi ugrasalım ??
Her şeyden önce Türkiyede yaşıyoruz kendinize gelin.

spamında bir değeri olmalı açıkçası. youtube da bir içerik arıyorum. site bildiğiniz çöplüğe dönmüş.Kanallara bakıyorsunuz, logo yok,isim yok, kanal resmi yok ama içinde 1000 tane aynı saatte atılmış video var. günde 10larca kanal aç, bottan 100-100 video at, sonra kanalım kapandı diye ağlamaya sızlanmaya başla.

özgün konusuna gelince, bizim fizyolojimize ters bir kere. 1 tane kanal açacağız, içine kendimize ait videolarla 4-5 ay sabırla kanalı güncel tutacağız da sonra bize 3-5 birşeyler kazandıracak. Bu kadar sabırlı ve disiplinli insanlar olsak, şuan youtube bir türkün olurdu zaten.

velhasıl kelam, bizden özgüncü olmaz. bu işten para yiyeceksek b.kunu çıkarmadan planlı programlı ve kaliteli spam yaparak para yiyebiliriz.

selamlar.

Arkadaşlar şu kanala bir bakarmısınız. Ohyyy adamın 27 milyon abonesi var oyun kanalı. 1 gün önce eklediği videoyu 2-3 milyon kişi seyrediyor. Kanalında şu an 1799 videosu var. Özgün çalışıyor adam bizde hala spam yapmaya çalışıyoruz kanal kapanıyo bi daha açıoz aç kapa-aç kapa-aç kapa :) elde ne var 3-5 birşeyler... Napsam bende özgünmü takılsam. Ki sanırım artık zamanı geldi :) 27 milyon aboneyi görünce ve en popüler izlenen videosuda 50 MİLLLYONNu görünce hoyyy yaptım :)

Kanal bu beyler
https://www.youtube.com/user/PewDiePie

Evet arkadaşlar çok yakında spam işi özellikle dizi, müzik, film vs.. gibi işlerde çalışanlar için bitiyor..

Dün aylık 600.000 izlenim alan kanalım için hak sahipleri aradı. Ve youtube-Türkiye'nin çok geniş kapsamlı çalışmalarından bahsetti. Tüm hak sahipleri harıl harıl lisanslama yapıyorlarmış.. Bu arada Youtube dünyanın en büyük Tv'si olma yolunda önemli adımlar atıyormuş...
Yani bir dizi Televizyonda yayına girdiği anda youtube da yüklenecekmiş.. falan filan...

spam artık türkiye için çok zor olacak....çok zor..herkes özgün çalışmalı...

bana birisi sorsa; gardaş spam mı çalışmak istersin, yoksa özgün mü?

Örnek vererek açıklıyorum;

1-asgari ücretle çalışıyorum günde 12 saat (gerisi yeme, içme, uyuma)
2-öğrenci adamım ailemin yolladığı 3 kuruşla geçinmeye çalışıyorum. (internet ortak,pc elden düşme veya 4-5 yıllık,kullandığım program varez,oyunlar internetten indirme vs... ele geçen 3 kuruşla yeni bişeyler yapamıyorum)
3-Gavur yaparsa wavvvv, biz yapınca aşağılama, hor görme, çekememe vs...
4-3-5 kuruş para var elimde özgün çalışayım diyorum, harcadığım parayı kısa zamanda kazanamıyorum bu işi bırakıyorum.
5-özgün çalışıyorum diyen bazı kişiler bakıyorum, Resimleri birşeltirmiş, üstüne açıklama eklemiş,birde başkasına ait müzik kullanmış. Sırf youtubeden telif gelmiyor diye özgün çalıştığını sanıyor :) resimi çeken başkası,müziği yapan başkası,video içinde kullandığı yazı ve açıklama başkasına ait Yada internetten indirdiği oyunu videoya çekip yüklemek, bumudur özgünlük, kul hakkı yeyemek?
6-herşeyi ile özgün çalışan arkadaşları takdir ediyorum. (zamanları bol, malzemeleri bol, yetenekleri var vs...) Allah kat kat kazanmak nasip etsin inş.

7-vs.... buna dahada açabiliriz.

Yukarıda sorduğum soruya cevabım: SPAM ÇALIŞMAK BENCE DAHA MANTIKLI. NEDEN?

Spam dedikse botla, videoyu oldugibi kanala kopyalama,youtube to youtube vs.. değil.

*adam videoyu kendi sitesine yüklemiş youtube sayfası yok varsada tanıtımını yapmış bırakmış. Videolar sadece belirli bir ülkede gösteriliyor (sadece amerikada görülüyor gibi...) Sitesinden video indirmek basit bişeyde değil. İp değiştir, görüntü kaydet vs...) Sonra bu videoları otur baştan düzenle 10 dk video için en az 20-30 dk zaman ayır. İntro ekle, logo ekle, dizenlemesini yap vs...

*Özgün çalışsam; kanalı tanıtın tanıtacan rayına oturana kadar en az 6-12 ay zaman gerekli. Düzenli bir ödeme almam en az 2 yıl bence. sonra kanal tutuacakmı tutmucakmı. Türkçe özgün çalışsan bile elin adamı şikayet ediyor okadar emeğin boşa gidiyor vs...

*Spamla 1 ayda kazandığımı özgün çalışarak belkide 1 yılda zor alamacam veya hiç alamıcam.

Benim ne zamanım nede sermayem buna el vermiyor. O yüzden ben spamda çalışma devam edecem.

Neden sorusu burda çok önemli

Neden spam, Neden özgün,? Neden yabancı içerik, Neden yerli içerik? sorularına cevap bulunca zaten herşey ortaya çıkıyor.

imzamı atarım gavur yapınca adama helal olsun derler bizimkiler yapınca haram o abi komik olduklarının farkında deiller

Seni milyon kez izleyeceklerini mi sanıyorsun? Aç bu adam gibi video çek bakalım kaç kisi izleyecek. Ondan sonra gel spama laf at

Sanki sizin yaptığınız çok güzel bir şeymiş gibi birde yaptığınız şeyi savunuyorsun ya arkadaşım.

Senin buradan kazandığın para sana helal mi haram mı biliyor musun? Kul hakkına girdiğini ahirette sana bu kul haklarının sıkıntı çıkaracağını biliyor musun.

Gelmişsin birde savunuyorsun zaten yanlışsın nereni savunmaya çalışıyorsun.

Bu dünyanın ahireti de var yediğin her kuruşun hesabı sorulur helal mi yedin haram mı yedin kul hakkı mı yedin tek tek sorguya çekildiğimiz zaman göreceğiz neyin ne olduğunu.

Zerre emektar bir kitle değilsiniz bari emek verip saçma bir video dahi olsa bir şeyler yapmaya çalışanlara saygı duyun.

Sanki sizin yaptığınız çok güzel bir şeymiş gibi birde yaptığınız şeyi savunuyorsun ya arkadaşım.

Senin buradan kazandığın para sana helal mi haram mı biliyor musun? Kul hakkına girdiğini ahirette sana bu kul haklarının sıkıntı çıkaracağını biliyor musun.

Gelmişsin birde savunuyorsun zaten yanlışsın nereni savunmaya çalışıyorsun.

Bu dünyanın ahireti de var yediğin her kuruşun hesabı sorulur helal mi yedin haram mı yedin kul hakkı mı yedin tek tek sorguya çekildiğimiz zaman göreceğiz neyin ne olduğunu.

Zerre emektar bir kitle değilsiniz bari emek verip saçma bir video dahi olsa bir şeyler yapmaya çalışanlara saygı duyun.

SPAM.. video sahibinden izin almadan yapmak HARAM mıdır diye soracam şimdi cevabı yazarım arkadaşlar.

Kanalımı ifşa etmişler hepsini banlayalım :D
Arkadaşlar kanal ifşa yasak kanal linkimi kaldırın lütfen [MENTION=12961]mexis[/MENTION]

Evet arkadaşlar çok yakında spam işi özellikle dizi, müzik, film vs.. gibi işlerde çalışanlar için bitiyor..

Dün aylık 600.000 izlenim alan kanalım için hak sahipleri aradı. Ve youtube-Türkiye'nin çok geniş kapsamlı çalışmalarından bahsetti. Tüm hak sahipleri harıl harıl lisanslama yapıyorlarmış.. Bu arada Youtube dünyanın en büyük Tv'si olma yolunda önemli adımlar atıyormuş...
Yani bir dizi Televizyonda yayına girdiği anda youtube da yüklenecekmiş.. falan filan...

spam artık türkiye için çok zor olacak....çok zor..herkes özgün çalışmalı...

mış mış müş müş, gerçekleşince görürüz fakat dediklerinle yapılanların alakası yok milleti korkutma boşuna hocam..

One channel tasarımıyla zaten TV kanalı projesine geçecekti youtube daha başaramadılar bunda yayınlanacak olanlarda ilk 50 Youtuber gibi youtuberlar olacaktı senin dediğin gibi dizi filmle alakası yok Youtuberlar programlar falan düzenleyecekti zaten bunu açıklamıştı youtube.. Saate Kaç dizi yükleniyor kaç film yükleniyor linsansı kullanıcılar tarafından bile kaç dilde yükleniyor.. Ortak bir yayın yapan kanaldan bunun olması mantıklımı Hint filmi bi firmanın filmini mi yayınlıcak sanki dediklerinin doğruluk payı sıfır :) kaynak tükenmez.

SPAM.. video sahibinden izin almadan yapmak HARAM mıdır diye soracam şimdi cevabı yazarım arkadaşlar.

Kime soracağına bağlı Ehl-i Sünnet bir alime danışabilirsin en sağlam ve en temiz kaynak onlardadır. Onlardan başkasına sorma.

Ben de internetten oyunları yükleyerek kendime özgün diyenlerdenim ! Ben o sitelerin isimlerini her videomun açıklama kısmına yazıyor her videom da sitesinin logosunu basıyor bende onu alıp çekip atıyorsam bunun neresi yanlış ? 10 dklık bir videoyı renderlemem 3-4 saatimi alıyor benim. .

Siteden video indirmek ip değiştirmek görüntü kaydetmek sana o videonun paylaşma hakkını mı veriyor ?
Üye olduğum tarihe bak benim uzun süredir burdayım ve spam yapmadım hiç. Şuan Flash oyunları çekip atıyorum 93 videom oldu 3 ayda 1.7 M toplam iznenimim 3 bin abonem var ve aylık 2 Bin TL para kazanıyorum başka kanalım da yok arkadaşım.
Saygılar

adres vererek kullanım hakkına sahip olduğunumu sanıyorsun. (izin almadan kullandığın her meteryal sana ait değildir)

spam çalıştığımı konuda da belirttim kardeşim. Özgün çalıştığımı mı sandın okadar yazıdan?

Ozgun arkadaslar spamcilari kucumsemis resmen.ozgun icerik sahibi arkadaslarin spammerlarin forumunda ne isi var ? Ayrica niye kavgaya tesvik edici imali cumleler kuruyorsunuz. Hayirdir spamcilar size bir sey mi yapti? O zaman bnde boyle soylerim... isteyen istedigini yapar.

Burası Youtube Para forumu değil mi hayırdır spamcılar forumu diye kim koydu yeni adını?!

İsteyen istediğini yapsın o zaman hayvandan farkımız kalmasın.

Arkadaşım bak biz insanız diğer varlıklardan üstünüz aklımız var doğruyu yanlışı ayırt edebiliyoruz Elhamdulillah değil mi, örnek veriyorum bir özgün arkadaş 1 saatlik videoyu çekiyor konuşuyor oyunu izleyenlere anlatıyor öğrenmesi için 1 saat emek veriyor ve spam yapan kişiler gelip bunu izinsiz bir şekilde videosunu kopyalıyor..

Nerede şimdi emeğe saygı 1 saniyelik video dahi olsa izinsiz bir şey yapmayacaksın arkadaşım..!

adres vererek kullanım hakkına sahip olduğunumu sanıyorsun. (izin almadan kullandığın her meteryal sana ait değildir)

spam çalıştığımı konuda da belirttim kardeşim. Özgün çalıştığımı mı sandın okadar yazıdan?

KULLANIM Haklarına bakmayı düşündün mü hiç FLASH oyun sitelerinin ? Eyer Site sahipleri atılan videoları görüyorlar ve gayette bu durumdan memnunlar. Kanalıma şu videoyu kaldır diye bir mesaj gelmedi bu zamana kadar arkadaşım. Özgün çalış yada çalışma bu beni ilgilendirmez kardeş.

KULLANIM Haklarına bakmayı düşündün mü hiç FLASH oyun sitelerinin ? Eyer Site sahipleri atılan videoları görüyorlar ve gayette bu durumdan memnunlar. Kanalıma şu videoyu kaldır diye bir mesaj gelmedi bu zamana kadar arkadaşım. Özgün çalış yada çalışma bu beni ilgilendirmez kardeş.

haklısın tamam

ÖZGÜNE GEÇ ARKADAŞIM.bizmi geçme diyoruz.bende ne yüklersem yüklerim SANANE ? benim ne kazanacağım seni neden geriyor anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri