Hala Spam Kasın Siz

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=10915]Skrillex[/MENTION] sende adamlara kizdin hirsini benden mi cikaracaksin:) Ben genel konuştum bu tartışmaya sok noktayı koyun dedim ..

Peki kardeşim, ben uyarımı yaptım isteyen adam yerine koyup uyar isteyen de takmaz kendi sonuna kendi razı olur kolay gelsin.

Seninle aynı site içerisinde üyeyim değil mi bir yanlış yapıyorsunuz bunu görüyoruz söylemezsek batana kadar dibine gideceksiniz, biz sadece sizleri kendi iyiliğiniz için uyarıyoruz. Spamı bırakın emek hırsızlığına bir son verin kendiniz özgün çalışın.

benim derdim senimi gerdi kardeş ;) yaranmı var gocunup duruyorsun. evet aynı sitede üyeyiz. ama bu sana bana birşeyler yaptırma hakkını vermez bunu o kalın kafana sok ! spam yapıyorum bu kimseyi ilgilendirmez !

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] ve diğer arkadaş sonuc ikiniz için husran olacak ya ceza puanı alacaksınız yada yasaklanacaksınız ikinizde durun en iyisi [MENTION=12033]daralll[/MENTION] i çağırmak

benim derdim senimi gerdi kardeş ;) yaranmı var gocunup duruyorsun. evet aynı sitede üyeyiz. ama bu sana bana birşeyler yaptırma hakkını vermez bunu o kalın kafana sok ! spam yapıyorum bu kimseyi ilgilendirmez !

Yaram olsa kendi yaramı iyileştirme çabasında olurum sizin elinizdeki yaralı organ gidecek haberiniz yok..

Görürüz ahirette kim neyi ilgilendiriyor kime neler soruluyor bu kafayla git bakalım gidebildiğin yere kadar toslarsan bir yere anlarsın o zaman.

Yaram olsa kendi yaramı iyileştirme çabasında olurum sizin elinizdeki yaralı organ gidecek haberiniz yok..

Görürüz ahirette kim neyi ilgilendiriyor kime neler soruluyor bu kafayla git bakalım gidebildiğin yere kadar toslarsan bir yere anlarsın o zaman.

anlamıyorsun ! bunu polemik haline getirmek istemiyorum ! bak kardeşim yt ile ilgili din konuları daha öncede açıldı. bu konuda net bir cevap yok ne dersen de ! az önce yazdığım gibi benim sorunum kimseyi ilgilendirmez benim ne yapıp yapmayacağım !

kırmızı yere dikkat ( yazmak istemiyorum ban alabilirim ! )
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] kardeşim başka konu olsa zoruma gitmezde bu konudan ban yada ceza puanı alırsam harbi zoruma gider

Son düzenleme:
Neyse herkes bunları okudu kim ne demiş neye göre demiş kimin konuşmaları alakasız kim haklı kim haksız konuyu okuyan görecek.Daha yazmanın bir anlamı yok. :)

anlamıyorsun ! bunu polemik haline getirmek istemiyorum ! bak kardeşim yt ile ilgili din konuları daha öncede açıldı. bu konuda net bir cevap yok ne dersen de ! az önce yazdığım gibi benim sorunum kimseyi ilgilendirmez benim ne yapıp yapmayacağım !

kırmızı yere dikkat ( yazmak istemiyorum ban alabilirim ! )

Bu işin youtube ile alakası pek yok ister hırsızlığı youtube de yap ister gerçek hayatta yap ikisininde adı hırsızlıktır.

Bir şey demiyorum sen bildiğin yolda gitmeye devam et ben üstüme düşeni yaptım uyardım benim için iş bitmiştir. Hadi selametle.

Walla arkadaş ikiniz şimdi bana tekme tokat girişseniz dahi kizmam:) çok basit bir yöntemle hiç emek sarfetmeden 15+ dakkadan uzun videoları yüzde 99.9 ünlemden geçirmei ogrendim :) hemde siz tartısırken F5 yaparken arada birde attigim videolara bakayım dedim ogrendım :D :D

Ya git kardeşim git neden laf ebeliği yapıyorsun ya yazma ya alıntı yapma zorla söylettireceksin bişiler.

İzinsiz bir şekilde bir başka insanın videolarının üzerinden para kazanıyorsun uyarınca kim haklı kim haksız ayağı çekiyorsun sana ne demek gerekiyor.. Çok iyi biliyorum ama forum platformunda kullanmam bana yakışmaz daha fazla ne sen uzat nede ben çünkü laf anlamayanın kafasına zorla lafı sokacak halim yok.

Hocam Paylaştığın Kanal Youtubedan en çok para kazanan adamın kanalı Youtubeden 21 milyon $ kazanmıs Zalım :D :D Adam youtube Ünlüsü :D

İzinsiz bir şekilde bir başka insanın videolarının üzerinden para kazanıyorsun uyarınca kim haklı kim haksız ayağı çekiyorsun sana ne demek gerekiyor.. Çok iyi biliyorum ama forum platformunda kullanmam bana yakışmaz daha fazla ne sen uzat nede ben çünkü laf anlamayanın kafasına zorla lafı sokacak halim yok.

Sen kimsin bana bu lafları söyleyebiliyorsun haddini bil dengesiz! Dua et hiç bir yetkili seni banlamadı daha!

Sen kimsin bana bu lafları söyleyebiliyorsun haddini bil dengesiz! Dua et hiç bir yetkili seni banlamadı daha!

Sen kimdin de bana b... diyebiliyorsun :D Bandan mı korktuğumu zannediyorsun ban atabilir Ip ban da atar bunlar aşılmayacak şeyler mi sen önce bir terbiyeni topla öyle gel karşımda konuşacak adam göremiyorum yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri