Hangi Partnerler Güvenilir - Beyin Fırtınası

Hocam siz MCN açın videoyaptan daha çok para kazanırsınız mcn yi açın güvenilir birine devredin :)

Merhaba Arkadaşlar,

Genel için : https://max.makerstudios.com/

Müzik : Home - rumblefish.com

Müzik : Distribution | Believe Digital Studios

bildiğinz ve güvenilir yerleri yazarsanız tek çatı altında toplayalım. Üstteki örnekler son zamanlarda gördüğüm sık sitelerdir. Fakat önerileri yazacağım.

Not: Arkadaşlar MCN açmayı planlamıyorum. Kendi işime yetişemiyorum MCN'yi yapacak kadar vaktim bulunmuyor.

Sizden Gelen Spame Açık Partner Şirketler:
https://youpartnerwsp.com/ (Açık Kapalı, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION]

Youtube Video Management Software (Açık Kapalı, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=16196]Cokark[/MENTION]
ne varsa sende var hocam

gerçi çalışmalarımız var mcn yönünde her şey olumlu :) kısa zamanda duyuradabilirim :D

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bentpixelin son hali hakkında tam bilgim yok şu an orda kanalım yok.Yanlışlık olmasın teğit etsin arkadaşlarda.Ama vsp kapananı ödiyor.

Biri vsp ye mail atabilirmi 1 eylülden sonraki politikaları hakkında

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bentpixelin son hali hakkında tam bilgim yok şu an orda kanalım yok.Yanlışlık olmasın teğit etsin arkadaşlarda.Ama vsp kapananı ödiyor.

hocam ben bentpixele bot bile yazdım isteyen olursa paylaşayım :) %60 ödeme yapıo %15 referans bonusu var ... en sevdiğim özelliği harbi mcn olması... sizin taglarınız ve açıklamalarınıza kadar modernize edip sağlam index aldırıolar... şu anda bünyesinde 161k uye var

Bir kaç ay önce kapananların ödendiğini okudum forumda ona itafen yazdım.Son halini bilemiyecem hocam.Ama vsp de ödeniyor.

haziran ayında 10 kanal soktum 8 tanesi kapandı 2 tanesinin ödemesi 15 ağustosta yapıldı...

bu saatten sonra babam mcn olup gel bağla kanallarını dese bi düşünürüm !!

vps kapananını ödemiyor arkadaş , tek telifte atıyor tek dünya engelinde atıyor, kanal çöp oluyor başka bişey değil.

Arkadaşlar, konu benim mcn kurup kurmamam değil.Açıkcası sitelerimden çok kazandıracak olsa bile yapmam. Ben işimi zevk alarak yapıyorum. Bir mcn işini zevk alarak yapabileceğimi sanmıyorum.

---

Bakalım daha ne partnerlar yazılacak konuda. Tabiki 1 eylüle pek birşey kalmadı. Tüm partnerlar kurallarını değiştirebilir. Fakat ben eminim ki eğer 300 kanal kapanma kuralını youtube her partnera yaparsa zaten youtube tüm partnerları kapatması gerekir kendi ayağına sıkmış olur

Acifin Network - UK Based MCN

bu firma diğer partnerler gibi bir ay bekletmeyip aynı gün ödeyeceğini yazmış oldukçada yeni bi firma . bi incelermisiniz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri