Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne varsa sende var hocamMerhaba Arkadaşlar,
Genel için : https://max.makerstudios.com/
Müzik : Home - rumblefish.com
Müzik : Distribution | Believe Digital Studios
bildiğinz ve güvenilir yerleri yazarsanız tek çatı altında toplayalım. Üstteki örnekler son zamanlarda gördüğüm sık sitelerdir. Fakat önerileri yazacağım.
Not: Arkadaşlar MCN açmayı planlamıyorum. Kendi işime yetişemiyorum MCN'yi yapacak kadar vaktim bulunmuyor.
Sizden Gelen Spame Açık Partner Şirketler:
https://youpartnerwsp.com/ (Açık Kapalı, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION]
Youtube Video Management Software (Açık Kapalı, Spam ve Özgün farketmeden ödeme yapıyor) Öneren => [MENTION=16196]Cokark[/MENTION]
Vsp partner iyi su anda rus mus ama tikir tikir 5 farkli odeme seklinde acik kapali oduo
gerçi çalışmalarımız var mcn yönünde her şey olumlukısa zamanda duyuradabilirim
![]()
hocam ödeme zaman aralığı nedir hangi tarihde kesinleşme hangi tarih aralığında ödeme var ?
bent kapananı ne zaman ödüyor? bizzat denedim ödemedi..
Bir kaç ay önce kapananların ödendiğini okudum forumda ona itafen yazdım.Son halini bilemiyecem hocam.Ama vsp de ödeniyor.
Bi sen kaldın bizi tokatlamayan![]()
[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bentpixelin son hali hakkında tam bilgim yok şu an orda kanalım yok.Yanlışlık olmasın teğit etsin arkadaşlarda.Ama vsp kapananı ödiyor.
Bir kaç ay önce kapananların ödendiğini okudum forumda ona itafen yazdım.Son halini bilemiyecem hocam.Ama vsp de ödeniyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.