Hocam ama düşünsenize günlük 500k izlenim 5000de tık var. TBM 1$ olsa 5000$ yapar
Evet hocam tamamiyle doğal.
Malesef hayalle yürümüyor işler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ama düşünsenize günlük 500k izlenim 5000de tık var. TBM 1$ olsa 5000$ yapar
Evet hocam tamamiyle doğal.
Arkadaşlar bota falan ihtiyaç yok bu sistem için. youtube.com/editor e girin, cc'yi seçin. ordan istediğiniz videoyu aratın. yanında + işareti var. tıklayın. Videonun adını girin. sonrasında paylaşın. etiketi girersiniz bir ara![]()
yt den alıp yt ye koyacak adam yani?
Girdiğimiz etiketle tbm nin ne alakası var. Ben videodaki insanların ismini ve videoda ne olup bittiğini etiketliyorum.
o nasıl bir orandır öyle![]()
Arkadaşlar bota falan ihtiyaç yok bu sistem için. youtube.com/editor e girin, cc'yi seçin. ordan istediğiniz videoyu aratın. yanında + işareti var. tıklayın. Videonun adını girin. sonrasında paylaşın. etiketi girersiniz bir ara![]()
valla cok alakası var hocam.ben bir etiket giriyorum.tbm 0.5 $ dan 0.35 $ lara kadar artıyor.
konuyu biraz daha acar mısın?Arkadaşlar bota falan ihtiyaç yok bu sistem için. youtube.com/editor e girin, cc'yi seçin. ordan istediğiniz videoyu aratın. yanında + işareti var. tıklayın. Videonun adını girin. sonrasında paylaşın. etiketi girersiniz bir ara![]()
atatürk'le ilgili videonun etiketine ne girilir hocam.
neler varmışda bizim haberimiz yokmuşeywallah kardeş. video çekmeye gerek yok artık
bu dediğin yöntemle telif falanda yemeyiz deilmi. sonuçda creative commonds videoları bunlar. yanlız toplu yüklenmiyormu burdan.
peki bu niche kelimelerle alakalı videoları nası buluyorsunuz. Yani sonuçta bu nichlelerla olan bir videoyu yüklemiyormusunuz zaten youtube da yok mu o videolar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.