Herhangi Bir Kanıt Sunmayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Herhangi bir kanıt sunmayacağım .. bu kadar kanıt varken insanların halen bazı şeyleleri bilmemezlikten gelmesi olayı hatsafaya çıkardı .. (( Kanıt sunamadığımdan değil daha önce ki kömür konumu bilenler vardır. ))

Adamın kişisel sayfası var edepsizce acttigi musallat.org adında ***** sayfası var dolandırıcılık suçlaması var multi üyeligi var kazanamiyorum tv yi sattım diyip 2 gün önce 250 tl lik kanıtlı konusu var .. kazanamiyorum tv yi sattım diyor ama multi üyelikle kazançlı paylaşımlar yapıp insanları dailye davet ediyor . .. en az 10 mesajında eşim hamile yada düşük yapacaktı yada evden atılacaktık borcm vardı mesajı var ..

Adam saat 9.16 dan sonra forma girmemiş bana saat 1 de mesaj atıyor yeni farkettim mesajını diyor bana tc sini atıyor ve onu engellemişim tcsi nasıl gelecek ..

Bazı ********ler diyorum en büyük ******** onlardır. sağda solda tanıdıklarıma facebooka Kobane yazısını koydum diye PKK damgası koyanlar .. Allah sizinde belasını versin pkk nında belasını versin .. Ben kürdüm ve hiçbir zaman ne pkk yandasi oldum ne pkk yi savundum ..

Ben size bu konularla ilgili ne kanıt koyarsam koyayım zaten bana karşı antisempati duydunuz .. yani ses kaydı koysam kendisi itiraf etse yine degisen bisey olmicak .. Kazanan Sensin [MENTION=8673]GökhaN[/MENTION]Duman ...

Pazartesi günü herhangi bir kanıt sunmayacağım [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] .. Beni sınırsız banlamanızı rica ediyorum .. Olurda birgun benim haklı oldugumu herkes anladığında Skype adresim beli banımı Açarsınız ..

Herkes kendine iyi baksin herkese sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat dilerim ..

ve Hepinize bol kazançlar .. Kalin Sağlıcakla ..

Son düzenleme:
Kardeşim saçmalama ayrıca pazartesiyi beklemeye gerek yokki internet bankacılığı diye birşey var borcu varsa twden baksın modlar olur biter... Herşey meydana çıkar böyle tavır almana gerek yok.

"
Bazı ********ler diyorum en büyük ******** onlardır. sağda solda tanıdıklarıma facebooka Kobane yazısını koydum diye PKK damgası koyanlar .. Allah sizinde belasını versin pkk nında belasını versin .. Ben kürdüm ve hiçbir zaman ne pkk yandasi oldum ne pkk yi savundum ..
"

Demek ki neymiş, insanları yaflamak çok kolaymış... Senin yaptığın gibi...

Kimsenin seni banlayacağını düşünmüyorum... Ama bence arkadaşa küçük 1 özür borçlusun...

Adam kimseyi dolandırmamış, NET ...

Bu arada ben yazayım buraya,

Gökhan dediğiniz arkadaştan tüm bilgisini aldık, TC, adres hatta eşinin TC sine kadar...
Evkura olan borç bilgilerine, borçlu olduğu banka bilgilerine kadar...
İşine son verilen işyeri bilgilerine, telefonuna kadar...

Yazmayayım demiştim ama artık konu farklı yerlere gitmeye başladı...

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] kilitle abi.

Son düzenleme:
"
"

Demek ki neymiş, insanları yaflamak çok kolaymış... Senin yaptığın gibi...

Kimsenin seni banlayacağını düşünmüyorum... Ama bence arkadaşa küçük 1 özür borçlusun...

Adam kimseyi dolandırmamış, NET ...

Ondan kafama silah dayasan özür dilemem triqal .. kazandıgım halde neden kazanamıyorum tv yi sattım diyor? ben bu insandan özür dilemem .. kazandıgı halde tv yi çamaşırı sattım kirayi ödiyemiyorum diyen ve kazanan adamdan özür dilemem .. poorno sayfası açan adamdan özür dilemem multi üyeligi kanıtlanmış ama benim degil diyen adamdan özür dilemem .. yerle gök bir araya gelse özür dilemem ...

Ondan kafama silah dayasan özür dilemem triqal .. kazandıgım halde neden kazanamıyorum tv yi sattım diyor? ben bu insandan özür dilemem .. kazandıgı halde tv yi çamaşırı sattım kirayi ödiyemiyorum diyen ve kazanan adamdan özür dilemem .. poorno sayfası açan adamdan özür dilemem multi üyeligi kanıtlanmış ama benim degil diyen adamdan özür dilemem .. yerle gök bir araya gelse özür dilemem ...

Abi sen neden beni anlamamak için ısrar ediyorsun?

Ben adam yalancı değil demiyorum, ya da kazanamıyor yardıma muhtaç demiyorum...

Senin dediğin gibi adam bir "dolandırıcı değil" diyorum, kimseyi dolandırmamış diyorum...

Sen adama ayan beyan dolandırıcısın diyorsun, bunun nekadar ağır bir hitam olduğunun farkındamısın?

akp-kurmaylar%C4%B1n%C4%B1n-birbirine-d%C3%BC%C5%9Fmesi_550021.gif

Abi sen neden beni anlamamak için ısrar ediyorsun?

Ben adam yalancı değil demiyorum, ya da kazanamıyor yardıma muhtaç demiyorum...

Senin dediğin gibi adam bir "dolandırıcı değil" diyorum, kimseyi dolandırmamış diyorum...

Sen adama ayan beyan dolandırıcısın diyorsun, bunun nekadar ağır bir hitam olduğunun farkındamısın?

Aynı şey degil mi? yardım alabilmek için yalan söylemek? sen adam yardım almak degil niyeti diyosun degil mi? adamın niyeti yardım degilse kazandıgı halde neden kazanamiyorum tv yi sattım çamaşırı sattım diyor?

bende diyorum ki yardım almak için yalan söyleyen adam eşini kullanan sokakta kalacağını anlatan adam dolandırıcır. çok samimi olsaydı multi üyelikle konuyu takip etmezdi. adam sayfa açmış *** hikayesi içeriğine git bak igrenirsin bu adamdan .. o açılan sayfanın başlıklarını bir görsen bu dolandırıcılıktanda çok öte bişey ..

sen diyosun ki adam kimseyi kazıklamadı dolandırmadı .. bende diyorum ki eşini kullanan hamile eşim var düşük yapacak diyen adam benim gözümde dolandırıcıdanda ötebişeydir.

Son düzenleme:
bu iş mahkemeye gider:) suyu çıkmış inada binmiş olay.

Aynı şey degil mi? yardım alabilmek için yalan söylemek? sen adam yardım almak degil niyeti diyosun degil mi? adamın niyeti yardım degilse kazandıgı halde neden kazanamiyorum tv yi sattım çamaşırı sattım diyor?

bende diyorum ki yardım almak için yalan söyleyen adam eşini kullanan sokakta kalacağını anlatan adam yalancıdır. çok samimi olsaydı multi üyelikle konuyu takip etmezdi. adam sayfa açmış *** hikayesi içeriğine git bak igrenirsin bu adamdan .. o açılan sayfanın başlıklarını bir görsen bu dolandırıcılıktanda çok öte bişey ..

sen diyosun ki adam kimseyi kazıklamadı dolandırmadı .. bende diyorum ki eşini kullanan hamile eşim var düşük yapacak diyen adam benim gözümde dolandırıcıdanda ötebişeydir.

Chat yapıyoruz resmen...

Benim gözümde şuan duygusuz, vicdan fakiri, az önceki mesajımda yazdığım gibi paradan önemli paradan değerli şeylere olan saygısı "0" bir karaktersin...

Ben bunun için konu açıyor muyum?

Lütfen kanıtın olmadan, insanları bu gibi ciddi şekilde yargılama...

Bu frm a yazdığın 1 satır yazı öyle bir index alıyorki, şuan bu adam seni şikayet etse gerçekten başın ağrır...

İnsanların haklarında iddalarda bulunur iken salladığınız yer fikirleriniz yada başka biryerler değil, elle tutulur kanıtlar olsun...

Özür dilemiyeceksin onu anladık hocam saygı duyarım bu konuda vicdanın ne diyorsa onu yap arkadaşım.
Yanlız tüm forumun önünde söz yerdigin 2000tl yi verecekmisin.Bu adam üçkagıtcı degilse dedin tam olarak.İspatta edemedin galiba pazartesini beklemiyecem diyorsun.
Bu konudaki düşüncenizi merak ettim.
Saygılar...

olmaz [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] şimdi gidersen suçlu konumuna düşersin. kanıtları sunacağım dedin. lafından dönme. ve gökhan duman gerçekten dolandırıcıysa ortaya çıksın ki başkalarının canı da yanmasın.

Hop oturup hop kalkıyoruz, bütün forum toplandık...

Dolandırıcılık bence sadece birilerinin parasını gaspetmekle olmaz. Duygusal milletiz, bir insanın vicdani duygularıyla oynamak ve duygularını gaspetmek de bir nevi dolandırıcılıktır bence.

Bu arkadaş kazanamıyorum deyip multi üyelikle ödeme kanıtları paylaşıyorsa burada hoş olmayan bir durum vardır.

O yüzden öncelikle bu 2 üyelik de bu arkadaşa mı ait? Öncelikle bunu bir kesinleştirmek lazım.
http://www.ytpara.com/781831-post26.html

Özür dilemiyeceksin onu anladık hocam saygı duyarım bu konuda vicdanın ne diyorsa onu yap arkadaşım.
Yanlız tüm forumun önünde söz yerdigin 2000tl yi verecekmisin.Bu adam üçkagıtcı degilse dedin tam olarak.İspatta edemedin galiba pazartesini beklemiyecem diyorsun.
Bu konudaki düşüncenizi merak ettim.
Saygılar...

neyin parasıın veriyim? adam kazanamıyorum diyor 2 gun once kazanlı screenli paypal ödemesini koymuş :) ha bu arada bana tc bilgileri verilmedi :)

az önce admine de yazdım burdan da yazıyorum
bu hunter adama yaratık diyecek, bu forumda hala barınacak öyle mi ?
bu hakareti cezasız kalmamalı

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] hocam konuyu kitleyelim gitsin,
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] hocam ne banı , sana kadar burda banlanacak ne adamlar var.
Bahsi geçen o arkadaş ta bir şekilde dolandırıcılık yapmasa da forumda, farklı forumlarda hakkında yazıları var. KONU KİLİT OLSUN

olmaz [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] şimdi gidersen suçlu konumuna düşersin. kanıtları sunacağım dedin. lafından dönme. ve gökhan duman gerçekten dolandırıcıysa ortaya çıksın ki başkalarının canı da yanmasın.

ee kanıt ortada diyoruz. adam kazanamıyorum diyor ama kesin onaylanmış sistemin yakaladıgı ve herkesin gözle gördüğü bir şey var ortada .. tutunamayan niki ona ait ve o niktende 2 gun once kazançlı kanal paylaşımı yapılmış yani daha neyin kanıtını sunayım size? daha buyuk kanıt ne sunayım size?

---------- Spam Engelliyici 04:21 ---------- Önceki Mesaj 04:19 ----------

az önce admine de yazdım burdan da yazıyorum
bu hunter adama yaratık diyecek, bu forumda hala barınacak öyle mi ?
bu hakareti cezasız kalmamalı

merak etme senin banlanmamı istemene gerek yok zaten konu içeriğini baştan oku :) bu arada bunu yapan bir insanın alnından öpmek lazım sende haklısın

Kendi adıma mola, bu akşamlık bu kadar yeter. Kimse şu aşamada banlanmıyor. Multi üyelikten diğer arkadaş banlandı. Ona da yarın mnote bakar görüşür ben yoruldum artık. Yarın ayık kafayla diğer mesajları inceleriz konuda bir sonuca götürürüz umarım el birliği ile. hayırlı sabahlar konu kilit üzgünüm

ee kanıt ortada diyoruz. adam kazanamıyorum diyor ama kesin onaylanmış sistemin yakaladıgı ve herkesin gözle gördüğü bir şey var ortada .. tutunamayan niki ona ait ve o niktende 2 gun once kazançlı kanal paylaşımı yapılmış yani daha neyin kanıtını sunayım size? daha buyuk kanıt ne sunayım size?

---------- Spam Engelliyici 04:21 ---------- Önceki Mesaj 04:19 ----------

merak etme senin banlanmamı istemene gerek yok zaten konu içeriğini baştan oku :) bu arada bunu yapan bir insanın alnından öpmek lazım sende haklısın
ona ait olduğunu kendisi onayladımı ? aynı ip den iki üyelik belki ortak ağ kullanıyorlar bunun cevabını aldın mı körü körüne inanıyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri