Hiç Çalışasım Gelmiyor !

ne kadar cok benim gibi olan varmıs bende 2 yıldır yapmama rahmen 3 kere bu modlara girdim :) para bitince ister istemez baslıyorsunuz benim hedeflerim genelde para basamakları oluyor onları yapınca ara veriyorum ister istemez tatil yapın keyfinize bakın bol bol cay için :)

2 - 3 ayda bir bana da olur. bir kaç gün bilgisayara bakma gez dolaş film izle ama dışarı kesin çık. sonra paranın nelere lazım olduğunu görüyorsun daha çok ihtiyacım var deyip gelip çalışıyorsun.

hocam şuan sana tatil şart git mersin antal alanya gibi yerler olmadı daha küçük yerlere de gidebilirsin git gez eğlen kafa dağıt kendine gelirsin . Evde durmayın kesinlikle durursanız daha kötü bunalıma girersiniz hocam halinizi az çok anlıyorum

hocam hocam hocam iyi diyorsunzda maddi olarak malesef bişey yapamıyorum aldığım paralar hepsi ya altına ya bileziğe yada ev eşyalarına gidiyor ama bir yandanda diyorumki herşey para değil bazen kafanı dinle bunu yapsam bu kez diyorumki kendine gel bi dur hedeflerin var

Aylık 5 hane kazanacağımı bilsem gece gündüz uğraşırım ama yok bir kuruş kazanamıyorum bu yüzdende pes etme noktasına geldim ben daha kötüyüm :(

2 - 3 ayda bir bana da olur. bir kaç gün bilgisayara bakma gez dolaş film izle ama dışarı kesin çık. sonra paranın nelere lazım olduğunu görüyorsun daha çok ihtiyacım var deyip gelip çalışıyorsun.

Yaşıtlarımın yada yaşıma yakın olanların yorumlarını seviyorum.. Bu konuda [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] üstadıda dinlemek isteriz. :D

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] de anlamış..

Forum olarak neyle dalga geçicez neyle geçmicez anlayamıyoruz bazen arkadaşlarda haklı.. :) Çünkü araştırırsan bu tip konular çok fazla açıldı ondan birazda.. Yaşamak lazım..

Derdi olan anlar derdi olandan.. Git dolaş kardeşim.. Salla.. ;)

hocam adana öyle sıcak bir yerki banyo ediyorum kendmı kurularken terliyorum dışarı çıkıyorum durduğum yerde terliyorum denize gidiyorum o kadar tuzlukş yüzemıyorum esmiyor bildiğin valla kışın gözünü seveyim ya en azından kışın ne kadar soguk olsada soğuktan bunalmıyor insan

Aylık 5 hane kazanacağımı bilsem gece gündüz uğraşırım ama yok bir kuruş kazanamıyorum bu yüzdende pes etme noktasına geldim ben daha kötüyüm :(

kardeş o kadar çalış kazan yeminle bi gün gelir çalışma hevesın gelmez bu kadar net diyorum.kendımden bılıyorum ya ben

---------- Spam Engelliyici 15:21 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

gelsin ya vallahi gelsin kış daha güzel adana için.

hocam adana öyle sıcak bir yerki banyo ediyorum kendmı kurularken terliyorum dışarı çıkıyorum durduğum yerde terliyorum denize gidiyorum o kadar tuzlukş yüzemıyorum esmiyor bildiğin valla kışın gözünü seveyim ya en azından kışın ne kadar soguk olsada soğuktan bunalmıyor insan

Adanada 2 gün bulundum Osmaniye'ye geçtim sonra harbiden sağlam sıcak.. :) Biz burada bunalıyoruz.. Ordan Hatay yaptım denize girdim. Ben böyle bir deniz şekli görmedim.. Serinleme diye bir şey yok. Su dışarısı kadar sıcak. :)

Adanada 2 gün bulundum Osmaniye'ye geçtim sonra harbiden sağlam sıcak.. :) Biz burada bunalıyoruz.. Ordan Hatay yaptım denize girdim. Ben böyle bir deniz şekli görmedim.. Serinleme diye bir şey yok. Su dışarısı kadar sıcak. :)

biz yüzmeye geceleri gidiyoruz sabah 5 8 arası yüzüp öğlen geliyoruz gündüz yüzsen başın dönüyor

imzamı basarım bu lafa

Alakası yok :D

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 13:28 ----------

o hanelere gel çalışma isteği kalsın sende ben bırakırım bu işi. para çoğalınca rehavette çoğalıyor.

Siz bana 5 hane yapaccak yolu gösterın ben onu 15 hane yapmak ıcın ugrasmazsam dedıgınızı dıın :D 5 hane nedır yaa güzelliğe bak güzelliğe : B E Ş Ş Ş Ş H A N E E E E :D

O da bi şey mi benim 2 yıldır çalışasım yok :D Gerçi şu son Quiz durumu tuz biber oldu üzerine :D

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 13:28 ----------

Siz bana 5 hane yapaccak yolu gösterın ben onu 15 hane yapmak ıcın ugrasmazsam dedıgınızı dıın :D 5 hane nedır yaa güzelliğe bak güzelliğe : B E Ş Ş Ş Ş H A N E E E E :D
Huzur olmadıktan sonra para olsa nolcak.

Kardeşim çalış youtube işi zorlaşıyor.Artık bu işi en iyi yapanlar iyi para kazanıyor.Youtube işi dahada zorlaşmadan kazanacağımızı kazanalım.Kazandığımız 1 aylık parayı insanlar aylarını yıllarını veriyor kazanıyor.

İşimizin değerini bilelim.Sonra çok kafaya vururuz.Zaten böyle konular açan arkadaşlar genellikle hayatta çok zoru görmemiş arkadaşlardır.Haa kendinize zaman ayırın hafta sonu aqua parka gidiyorum arkadaşlarla.
Tatile gidin 3 hafta önce bodrum kuşadası gezdim eğlendim kafanız dağılır.

Yaptığımız iş elin işi olsa hiç canımız sıkılmaz, kendi işimiz olduğu için de sıkıntı basıyor bazen...
Galiba ekip olarak çalışanlar bunun üstesinden geliyorlar

tumblr_n7io98myxv1qkyq50o1_500.png

Böyle replikler nedense bi heves veriyor :)

Ne zaman kanal takip programının güncellenmesi 2 saat sürmeye başlıyorsa o zaman mola verebilirsiniz :)

hocam hocam hocam iyi diyorsunzda maddi olarak malesef bişey yapamıyorum aldığım paralar hepsi ya altına ya bileziğe yada ev eşyalarına gidiyor ama bir yandanda diyorumki herşey para değil bazen kafanı dinle bunu yapsam bu kez diyorumki kendine gel bi dur hedeflerin var

tatile gidemiyorsun hocam dışarı çık gez ne bileyim ortam tarzında yerlere gir takıl kafana takma bişeyi ama asla ve asla evde durma fazla ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri